NikadProtivKaline Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 gobelja + sanogo jbt 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Ciketan nema koga drugog da uvede napred, to je to. A ove izmene su samo da bi se dobio jos minult nadoknade, otprilike tako se ovo objasnjava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Ben se revansirao Duronjicu. Za ovo prosipanje bodova dunstera bih ostavio u Surdulici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 gobelja + sanogo jbt [emoji1]I to na 1:1, pa samo zbog ovoga je zaslužio otkaz po završetku utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Milojevicu MARS IZ ZVEZDE!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Jbt sta ovaj radi, ovo nisam ni na menadzeru isprobavao. I jos prima platu za ovu sprdacinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Znamo da je na klupi ciketan, al njega drze oni koji dugo kopaju raku Zvezdi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 (edited) Hocemo da najurimo ovog? Katai 👑 Edited November 13, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Spasava majstor po ko zna koji put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Cini mi se da od faula nije bilo ni f,gadi mi de ova ekipa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Bravo Katai!Majstorski izvedeno,u njegovom stilu. Kako se patimo celu polusezonu i kakve kombine moram da gledam u nasem dresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Treba ga najuriti svakako, bravo za Kataija, ali kuda cemo mi sa ovim neznalicom i istrosenim timom. Nista dobro nas ne ceka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Na zimu kompletan remont ,prvenstveno otarasiti se igraca koji nemaju kvalitet..ima ih mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 (edited) Ma šta vam je, planirao je da će Katai da ga uvalja pa je zbog toga ranije pojačao odbranu. Edited November 13, 2022 by Pacino Typing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Go qr#c od igre... strašno . Posebno kretanje igraca bez lopte, gde se cesto sudaraju I ne znaju gde i kako trebaju da se krecu. Btw hvala Vujancu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 cini se da nije bio faul pre gola magika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 5 minutes ago, Nini3112 said: Cini mi se da od faula nije bilo ni f,gadi mi de ova ekipa I meni se učinilo da igrač Radnika nije zakačio Milunovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Katai,Ivanic,Dragovic,Borjan i kombinacije Setite se Stankela je krenuo da gura Srnica,Gobeljica i na silu ovog Mustafu,ovaj samo nastavio Graficar bio ovo dobio 3 ili 4 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 11 minutes ago, Valensija said: Ben se revansirao Duronjicu. Za ovo prosipanje bodova dunstera bih ostavio u Surdulici. Iskreno za Benov promašaj je najviše kriv teren. Lopta skoro da je stala i nije mogao najbolje da je iskontroliše. 4 minutes ago, Nini3112 said: Cini mi se da od faula nije bilo ni f,gadi mi de ova ekipa Nije bio faul. Ali neka i za teren i za ono izležavanje, taman. 1 minute ago, vlaDixXx said: Graficar bio ovo dobio 3 ili 4 0 Pa ti prati Grafičar onda. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Hteli ste da oterate Kataia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: cini se da nije bio faul pre gola magika I meni se činilo, ali se nekako neprirodno noga odbila. Ne viđoh kako je izgledalo iz drugog ugla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Odlična postavka igrača kod slobodnog udarca. Mustafa pored zida blokira pogled golmana i Ben koji se sagnuo da lopta pređe iznad njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Ne znam da li je bio faul pre gola, ali da je sudija sudio i najmanji kontakt tokom cele utakmice, jeste. Imao je i dosta gresaka. Ukratko. Kakav teren, takva i igra i igraci, takvo i sudjenje! Jad i cemer! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 10 minutes ago, Don Juan said: Iskreno za Benov promašaj je najviše kriv teren. Lopta skoro da je stala i nije mogao najbolje da je iskontroliše. Nije bio faul. Ali neka i za teren i za ono izležavanje, taman. Pa ti prati Grafičar onda. Sraman komentar. Kad lepo drzava obezbedi svima teren i uslove za dovodjenje kvalitetnih igraca onda pricajte ovako. Nego ligu moze da igra svako, a Crvena zvezda ne sme ni da odigra nereseno ni sa kim i tako vec godinama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 1 minute ago, goldberg said: Sraman komentar. Kad lepo drzava obezbedi svima teren i uslove za dovodjenje kvalitetnih igraca onda pricajte ovako. Nego ligu moze da igra svako, a Crvena zvezda ne sme ni da odigra nereseno ni sa kim i tako vec godinama. Savez je svim klubovima donirao nove terene pre 2 godine. To sto sada 99% tih terena izgleda ovako je zbog javasluka i neznanja, nema sta drugo da bude. Najbolje svake godine po jedan travnati tepih da dobijaju, ne bi ni tad nista bolje bilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts