berti Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Dok god se ne skloni to seme zla koje cine Terza i njegov dupelizac Mrkela, a sa njima i navodni vojnici kluba Srnic, Gobeljic i Pankov, desavace se ovakva sranja koja kad tad isplivaju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 7 hours ago, Milko Miller said: Hetrik Jovana Mituljikica protiv Rada. 5 hours ago, vlaDixXx said: Koliko bi vredeli blizanci Mituljikici i Knezevic(on ima hrvatski pasos) u Dinamu Zaradili bi opasno kad bi ih prodali po modelu 1mil i 20 posto Pravi moderni fudbaleri, u prvom timu to je jedino Bukari i Erakovic Mozda i najbolji igraci u Zvezdi, a i ne igraju za prvi tim hahahhahahavva Ovde bi Gavi ili Pedri proglaseni kao slabi fizicki i zavrsila bi u Dobanovcima ili ko zna gde..... Inace Terza i Marin gledali utakmicu Mislim da bi Grafičar igrao egal sa našim prvim timom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 4 hours ago, Markoss said: Drugi je sto je odbio da ode u Emirate ili gde je vec ono trebalo (iako su iz uprave insistirali da ode). Pa je onda kasnila plata, pa je Degenek oznacen kao krivac za to. Iz uprave su doslovno rekli igracima - pitajte Degeneka sto vam kasni plata. Sram ih bilo za ovo, lopuze. 6 liga sampiona da igramo ne bi imali za plate. Za ostalo sto si naveo, ne ide bas Degeneku u prilog. Ali bi nam znacio. Ne kao zamena za Erakovica vec kao jedan od 4 stopera u rotaciji, da mozemo da igramo 3 6 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 2 hours ago, Venger said: Brate koji Srnic i Pankov, koga briga za njih, ovde se konkretno govori o Dragovicu. Ne moze se sve pravdati Srnicem, Gobeljicem i Pankovom. Ne vidim sto bi Degenek bio postedjen kritike, poliva se po legendama kluba, a Degenek ce da bude sveta krava. Kritika zato što je sprdao srnica i pankova, da smo pravi navijači trebali bi da ga nosimo na ramenima zbog toga. Ta dva mala govanca su pljačkaši našeg kluba zajedno sa njihovim gazdama sa kojima imaju tal. Koje se to legende polivaju i zbog čega? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćira Posted November 12, 2022 Share Posted November 12, 2022 Hvala Degeneku za sve ali nama treba bolji igrač od njega i pobogu dosta sa povratnicima ima i drugih igrača na kugli zemaljskoj. A da je Terzic lopov a Srnic i Pankov saučesnici u pljackanju fkcz znamo i bez njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Danas bez Pesica i Kange. Prvi i nije bitan, ali bas me zanima kako cemo izgledati bez Kange protiv slabijeg protivnika. Ko ce preuzeti ulogu playmaker-a? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 16 minutes ago, marko_pantelic said: Danas bez Pesica i Kange. Prvi i nije bitan, ali bas me zanima kako cemo izgledati bez Kange protiv slabijeg protivnika. Ko ce preuzeti ulogu playmaker-a? Trebalo bi Kangva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Tesko Kangva moze da ga zameni. Ivanic ce se verovatno spustati po loptu i iznositi je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 16 hours ago, Venger said: Ako je ovo za Degeneka i Dragovica tacno, nek se Degenek s duznim postovanjem nosi u tri lepe materine. Apsolutno nam ne treba takav lik u timu. Samo je u Srbiji na severu, medj najvernijima, normalno kritikovati I pljuvati nekog jer prica da kasne plate i stoji naspram Terze&co 10 hours ago, Ćira said: Hvala Degeneku za sve ali nama treba bolji igrač od njega i pobogu dosta sa povratnicima ima i drugih igrača na kugli zemaljskoj. A da je Terzic lopov a Srnic i Pankov saučesnici u pljackanju fkcz znamo i bez njega. Mi nemamo desnog beka, prinudno ga igra Eraković ( ili ako ga prodaju) , zamena za dvojac Milun-Dragovic je kiksara Pankov, tako da je Dragovic vise nego odlicna opcija. Takodje, Degenek je idealan partner pomenutom dvojcu kada igramo sa 3 igraca u zadnjoj liniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Jel se planira prodaja Mustafe pa se zato forsira pred kraj polusezone? Ako je sportske prirode, onda bi mi to bila veća misterija od Srnica i Gobelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 16 minutes ago, Milko Miller said: Jel se planira prodaja Mustafe pa se zato forsira pred kraj polusezone? Ako je sportske prirode, onda bi mi to bila veća misterija od Srnica i Gobelje. Mi kao tradicionalni SrBski brend, moramo da forsiramo Mustafu pre Motike... jer tako smo u mogucnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Katastofa teren u Surdulici. Kako su oni i dalje superligaši to je misterija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3M Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 2 minutes ago, Don Juan said: Katastofa teren u Surdulici. Kako su oni i dalje superligaši to je misterija. Ne zna se dal je gori teren ili prenos i ugao kamere i to što nemamo zvuk, sramotno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Ne samo teren, komplet infrastruktura ... Ono sto nam je najveci problem ( pored naravno nemanja desnog beka ) u dosadasnjem delu sezone , je realizacija. Previse šansi, malo golova i to iz izglednih pozicija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 3 minutes ago, X3M said: Ne zna se dal je gori teren ili prenos i ugao kamere i to što nemamo zvuk, sramotno. Šta će ti zvuk, i slika je dovoljno grozna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Ja ne bih izaso na ovakvu oranjicu. Pa nek im pisu sluzbeno 3:0. 21 vek ljudi na mesec idu, ti igras fudbal sa ovakvim uslovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Kada sam upalio prenos pomislih da igramo na Obiliću. Katastrofa teren, ali kapiram da je i njima loš koliko i nama što naravno nije izgovor da u prvoj ligi postoje ovakvi uslovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 (edited) Sa ovom postavom ako ga uvaljamo da pevamo. Krecemo se kao juniori. Karma, sreca kataiu se igra. Edited November 13, 2022 by Igor_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Vodimo, ali ja u dobrom delu meča nemam pojma gde je lopta. Sada au primili gol zbog lošeg terena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Opet ćemo da plačemo posle Surdulice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Mijailovic hahahahaha 🤣 Kakav cirkus od trenera pa onda i do igraca.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 1 minute ago, iamsho4sho said: Mijailovic hahahahaha 🤣 Kakav cirkus od trenera pa onda i do igraca.. Ma dobro, ovaj je mnogo brži, ali kako smo mi došli u situaciju da onako istrče kontru je pitanje za Milojevića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Azarovi i Mustafa kraj vica Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Bolje da ne pitam kako smo primili gol?! 😄 Izasao sam do prodavnice na poluvreme, i kad se vratim vidim izjednacili. Verovatno prvi sut na gol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Kanga je uspeo da bude veca prevara od madjije. Bukvalno bih pre gledao srnalda kako kvari nasu igru nego li slepca bez trunke savesti i inteligencije u igri gol iskljucivo njegova greska a najgore je sto nastavlja da pravi brdo pogresnih pasova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts