Knipex Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Just now, Don Radonja said: Ma ne bi ni do ovoga doslo da nije bilo penala...Siguran sam u to. Naravno da ne bi. Rekoh već debilčina Srnić. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Mislim da smo sve usrali s ovim na kraju, nadam se da gresim ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Ovo je bio dosta zajeban šut koji je naizgled išao posred gola a onda je lopta iznenada dobila felš i uhvatila Borjana u raskoraku. Dodatno mu je i igrač Zvezde zaklonio vidik, dovoljno da ne reaguje na vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Kakva golcina Ivanica 😍 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Kanga je veci krivac za gol od Borjana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Just now, Knipex said: Naravno da ne bi. Rekoh već debilčina Srnić. A mozda bi ga dali iz kornera? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 ALi vojnik kad krene da Dragoviću ,MIlunu i Kangi govori rukom u pravcu da idu i kome da daju loptu. Sunce ti jebem.Fudbalu majku ti jebem. Pa pajvane tu ruku stavi u gaće kod centaršuta a ne da ti govoriš jednom Dragi gde i kome da daje loptu i kuda da se kreće. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Da Kanga je kriv što smo primili gol sa 3o metara šutem po sredini. Mnogo se pad pod uticaj ovih "novinara" sa rts-a i arene a oni navijaju za pojedine igrače zašto nije valjda teško doneti zaključak. Igrali smo neočekivano dobro i skoncetrisano sve do ničim izvane ruke koja nam je postala zaštitni znak. Da mi je znati šta traži drugi najniži igrač u ekipi na skoku kod protivničkog kornera? Baš bih voleo da čujem te naše trenere iz kluba da to pojasne. Biće ovde još ludila, ako budemo imali snage možemo da prođemo u LŠ . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) Šteta za ovaj gol na kraju poluvremena. Odličnu analizu prve utakmice je uradio stručni štab, defanzivno smo daleko bolji, daleko bolje stojimo na terenu. Al onda se desi ovako nešto i to može na kraju da nas košta. Edited August 23, 2022 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Da li je realno: 1. Kad postoji VAR pravis onakav penal 2. Da Kanga ne odigra loptu,vec je gubi? Kao u Izraelu - imali smo ih na konopcima i vratili u zivot. Ishod ce biti isti..terajte se u tri kurca..ma mars bre u pm..jebo ga lebac..da ga jeb'o 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Kanga je odigrao odlično poluvreme. Inteligentno. Napravio je 2 greške, jednu pri dodavanju kada je bez veze izbacio u aut i sada kada se okliznuo. Iz ove druge smo primili gol. Čovek unosi mirnoću u vezni red. Bukvalno je pola tima. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) Dace bog..... Zasluzili smo da prodjemo nakon prvog poluvremena... Sada publika treba da im da vetar u ledja... Vazno je nastaviti u istom ritmu.. Edited August 23, 2022 by iamsho4sho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Borjan jeste bio markiran, ali jbg, lopta je isla po sred gola, morao je bolje da reaguje. Kangina greska mi je ipak neshvatljivija, pa napucaj je u pizdu materinu ako neces da prosledis do Bukarija vec, kakvo driblanje na 30 m od gola. Inace dosta dobro poluvreme, ali ovo nazalost deluje kao klasicna "pucanj u sopstvenu nogu" utakmica jednog srpskog tima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Jel zna neko zašto sudija nije sudio kraj kada smo došli u posed lopte posle penala, a već se ušlo u peti minut nadoknade? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Samo sta ce Stankovic da uradi sa kartonima? Morace vaditi bar jednog, ostasmo sa igracem manje...a da Srnic je vec tu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Ne mogu desetorica da stvore i naprave koliko jedan može da prospe. JBG! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Utisak I poluvremena - zaista prelep prvi tempo Srnalda! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 1 minute ago, KrX037 said: Jel zna neko zašto sudija nije sudio kraj kada smo došli u posed lopte posle penala, a već se ušlo u peti minut nadoknade? Zato sto je bio Var i penal. Jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Moralo je ovo da se desi, sam je Stankovic prizivao sudbinu sa Srnicem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Inace,sve je pocelo kad je Srnic napravio potpuno nepotreban,idiotski faul nad Pierrom koji je bio okrenut ledjima od gola,na aut liniji..kakva serija retardiranih poteza.. Ja ne mogu da dodjem sebi.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Jebem li ti zisku kakav pocetak poluvremena. Upucacu se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) Just now, holden c. said: Inace dosta dobro poluvreme, ali ovo nazalost deluje kao klasicna "pucanj u sopstvenu nogu" utakmica jednog srpskog tima. Odmah sam se setio posle ovog penala kada sam napisao na forumu da mi treba jednostavno da batalimo odbranu i da igramo full napad pa šta bude bude. I da klince od malena u školama fudbalskim učimo tome. Jer ma koliko da odigramo dobro, uvek neki baksuz i sranje u odbrani nas zadesi i jednostavno to se ponavlja i ponavlja u fudbalu od kada ga pratim. Ja sam napisao to misleći na rep, ali se to isto odnosi i na klubove. Jbg, uvek u tom fudbalu mora da napravi sranje u odbrani bilo Vidić ili Subotić ili neki Srnić. Edited August 23, 2022 by dzoneee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Moramo im umugati dva komada do 60-og, dok Katai i Roda nisu popadali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) Pocinje poluvreme, mi se ekstremno panicno branimo. Na sve sem na dobro lici. Edit: Stisli su nas gore nego u Izraelu, a nasi ko da su heroin uzeli na poluvremenu. Edited August 23, 2022 by Casaubon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Šta se dešava, ne možemo do lopte doći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts