Igor_ Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 1 hour ago, Redstar0356 said: https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/intervju-dragoljub-srnic-brat-je-zvezdin-vojnik-sve-je-uspeo-bez-menadzera-lane-sam-razmisljao-o-kraju-karijere/428508 O Srnicu zvezdinom vojniku Suza sama krenu dok citam naslov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Jel pada kisa u BeGe-u trenutno? Koliko vidim po web camerama , ne pada. I preterujete sa tom kisom, kao da ce da padaju sekire , a ne kisica koja ubrza teren i moze cak i da koristi ekipi koja napada. Jos ce nama kao da kisa smeta, dok ovi iz Makabija jelte imaju opremu za vaterpolo, pa ce biti u prednosti. A kad krene utakmica, sva ova predvidjanja padaju u vodu i bice smesna za citanje. Ne igramo sa Realom, vec sa rivalom slicne snage, s tim sto cemo imati 60k ljudi iza sebe, a oni gol viska. 90 min je dovoljno da se stigne i prestigne prednost, pod uslovom da si bolji i da znas sta radis. Tesko mi je da poverujem da necemo zabiti bar jedan gol, mozda i dva, ali za nasu odbranu nisam siguran. Opet, ko zna kako ce se i gosti snaci na sve ovo, Pirej nije Beograd , Zvezda nije Olimpijakos. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Bice 1-0. Prolazimo na penale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Sve se crta za zvezdinog vojnika u prvih 11. Ako se to desi ,težak poraz sportskog sektora i Mite skauta. Svake godine jebeno ista priča.Ili napadaš LŠ sa Gobeljom,ili Krstovicem ili pak Srnićem. Rođaci mora to bolje i ozbiljnije.Ali jbg jedini desni bek na kugli zemaljskoj je onaj iz Anerlehta ili zadnji vezni ovaj Šerifovim Ado. jbg,podrska ekipi veceras pa da dočekujemo Evropske ale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Kiša u BG sa malim prekidima pada od subote a kako je igrati na terenu natopljenom vodom videli smo protiv Mitjelanda a mi stariji pamtimo i neki Ekeren. U mom delu BG vec dva i sata nema kiše pa se nadam da će tako biti i na Marakani barem dok utakmica ne završi. Očekujem da verni vojnik Srnic konačno odigra sjajan meč i donese pobedu Zvezdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 3 minutes ago, Perkos2 said: Kiša u BG sa malim prekidima pada od subote a kako je igrati na terenu natopljenom vodom videli smo protiv Mitjelanda a mi stariji pamtimo i neki Ekeren. U mom delu BG vec dva i sata nema kiše pa se nadam da će tako biti i na Marakani barem dok utakmica ne završi. Očekujem da verni vojnik Srnic konačno odigra sjajan meč i donese pobedu Zvezdi! Još se sećam Ekerena ,lošeg rezultata i kožne jakne koja je toliko bila natopljena da je pustila fleku na novi crveni duks tek kupljen.Pa čekanje busa na Autokomandi,gaće su mi bile mokre.Ko za kurac povedem mladju sestru sa sobom na njenu prvu tekmu Evropsku na Marakani . Naravno ona od tad ne ide samnom na utakmice jer sam utripovao da je maler. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Je l' nekom treba karta za istok? Drugar ima porodičnu situaciju pa ne može da ide. Dao bi po ceni naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 6 hours ago, unagi said: Nisam bio na zapadu odavno na utakmici, sigurno 5-6 godina, jel se gleda numeracija sedista ili sedi gde ko stigne? Ja sam uvek pomerao one koji mi zauzmu mesto, i nisam jedini. Većina sa sezonskim kartama na zapadu to radi. Kada imaš sezonsku očekuješ da na svakoj utakmici sediš na istom mestu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 10 hours ago, Константин said: Ево га већ показује назад🙂 Шалу на страну, имамо индивидуални квалитет да уђемо у ЛШ и поред тога што смо сами себе осакатили. За вечерас потребна нам је дневна доза фудбала тј. тимски рад тј. тренер. Почетна формација је мање битна од тога како се крећемо на терену јер то како се постави екипа не значи ништа, кључ је у трчању без лопте и транзицији, обавезно без позиционе игре гдје чекамо њихове играче на 5 и више м од њих (само погледати голове из Израела). Задња линија да слободно износи лопту а на средини да се игра у кост близу играча. То су све минимуми који се морају испоштовати за групну фазу ЛШ коју ћемо врло вјероватно играти и наредне сезоне. Значи све је јасно... Treba da izadjemo veceras kao sto je UTD sinoc izasao pred Liverpul, jako i u kost. Bez ikakvog respekta, sa odredjenom dozom agresivnoati dosta trcanja. Od samog pocetka im staviti do znanja gde su dosli, kada ekipi oduzmes samopouzdanje pola posla je obavljeno. To je u teoriji, u praksi imamo loseg trenera koji nije spremio ekipu, imamo igrace koji lipsavaju posle 50 min igre. Trenerov uticaj na tim je minoran i vidi se da ne zna svoj posao, oslanjanje na individualni kvalitet prolazi u LL ligi. Pogledajte timske kretnje Makabija i sve je jasno. Da smo imali normalnog trenera pobedili bismo tamo i vec sada odradjivali rutinski posao. Stankivicev pecat se ne vidi, on i ne zna sta hoce od ove ekipe. Razvaljivanje atoperskog tandema Erakivic -Dragovic je takav nonsens , da sam uveren da ni Dostanic to ne bi uradio. Iskorak sa Stankovicem necemo videti, bar ne onakav kakv zelimo mi stariji navijaci. Lik nije trener niti ima stofa za to, mozds veceras i prodjemo, ali sto pre zamenimo Stankovica to bolje, sa ovim resursima neki malo bolji trener bi napravio znatno vise. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Nadam se da ste optimisti....očekuhem 3:0...4:1...ne znam koliko može Zvezda da primi, ali znam da može mnogo da da, što se golova tiče. Malo će da se mučite dok ne udje Pavkov, a onda će sve doći na svoje mesto..... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Imam utisak kao da je neka 2018ta godina i da igramo neko trece kolo kvalifikacija... Toliko sam ubedjen da cemo ih pregaziti, ne zbog toga sto smo mnogo bolji tim, cak naprotiv, rekao bih, generalno gledano, da smo tu negde, ali smo nekako postali iskusni u ovakvim tekmama jer smo ih dosta odigrali u poslednjih par sezona. Bukari daje 2 komada. 🙌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 5:2 kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Do sada pouzdani sportal: Srnic pocinje 🤣, o majko moja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 3 minutes ago, Pero_Cameron said: Do sada pouzdani sportal: Srnic pocinje 🤣, o majko moja Ako je istina treba uleteti i prekinuti tekmu 1 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Dajte malo optimizma momci, 3ca LS ceka iza ugla 😍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Bolje i da pocne nego da zameni Kataija ili Bukarija u 65. minutu kod rezultata 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Srnić... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Evo sastava za večerašnji duel: CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Srnić, Kanga - Ivanić, Katai, Bukari - Pešić. Podrska momcima. Ajmo breee 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Lebe mekani, Srnić u 11, u najvažnijoj utakmici sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Ganjamo gol zaostatka a vec smo u zaostatku sa jednim igracem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Pre Sanoga i Kangve. Ako se ne prodje ovo Stankovic ce biti najveci krivac. Kao i uprava koja ne moze da dovede desnog beka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Stankovicu kad ti je dobar Srnic sto ga nisi pustio u revansu protiv Rendzersa? Kakva si ti kucka od coveka pu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Dobro...iznenadio Stankela sa Srnaldom. Sad,da li goste ili nas - pokazace se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 (edited) Jel me zezate da Srnic pocinje mec? Au jebote...Nek nam je bog u pomoci...Trebace nam... Bolje i bez tog zadnjeg veznog ako je Srnic opcija.... Edited August 23, 2022 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 23, 2022 Share Posted August 23, 2022 Da ne bude naknadna pamet - Srna ili pravi penal ili neku gresku iz koje primamo gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts