Jump to content

FK Crvena Zvezda 2022/2023


СтелаРоса

Recommended Posts

On 10/14/2022 at 3:23 PM, berti said:

Jbg, dijagnosticar je mozda los, ali dijagnoza je tacna skroz. Makar neko javno to da kaze, nevezano za njegov moralni ili bilo koji drugi kredibilitet. Isto misljenje o balvanu Kulibaliju imaju i fudbalski strucnjaci i obicni navijaci.

 

4 hours ago, Venger said:

Ma taj Kalifa mi je misterija. Mislim, stoji da izgleda kao balvancina, ali ipak ima okej CV. Kako je opstajao tolike godine po Francuskoj i Belgiji, ako je takav panj kao sto izgleda trenutno? I to u Belgiji u timu koji je u top 3, a u Francuskoj Nant neka sredina tabele. Ima 100 utakmica u Ligi 1, 6 utakmica u Ligi sampiona, jbm li ga.

 

Za Mustafu je bar jasno, decko nije nigde ni igrao pre Zvezde.

 

Ja i dalje tvrdim da to nije taj Kulibali već su nam uvalili nekog random lika iz istog sela.

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

A pošteno nije baš ni Zvezda sredina kao sredina u ligama petice ili Belgija, Holandija, Danska... da neki igrač koji tamo pokaže nešto bi pokazao i ovde. U Srbiji se fudbal i dalje igra na trenutnu inspiraciju i neki individualni potez nekog igrača. Neki igrači tako ne mogu da funkcionišu.Takođe ni strpljenje u Zvezdi nije kao u nekim osrednjim klubovima iz lige petice. Da ne govorim tek o struci i samom funkcionisanju klubova. Fudbaleri su ljudi pre svega i imaju različite karaktere, to treba da proceni onaj čiji je posao u klubu da vidi kako bi se on uklopio u hemiju tima a naravno i igračke karakteristike kako se uklapaju u filozofiju kluba i stil kakav trener želi.

 

Nije retka pojava ni u vrhuinskim klubovima da jedan trener dovede nekog igrača, ne krene dobro, dobije otkaz i taj igrač koga je doveo trener koji je dobio otkaz kod novog dobija manje i manje šansu dok ne bude zamenjen. To nije slučajno. 

 

Kada se transferi rade kao kod nas veće su šanse za promašaj.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Morao je da ubaci Bukarija. Imamo dva moderna krila, Mitrovića i Bukarija. I jedan i drugi moraju biti u 11. Takođe mladom Mijatoviću kad god se ukaže prilika mora se dati šansa. Ne znam šta je sa našim trenerima, čak i Petriću je brzo došlo iz dupeta u glavu, al ovim našima treba još vremena.

Edited by Volter
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Knipex said:

Bukari rovit i nema snage za više od 45 minuta, barem tako kažu. Zato počinje sa klupe.

 

A koliko veruju Azaroviju dovoljno govori što Srnić startuje na levom beku...

 

Jedino to ako je razlog, inače je glupost ostavit ga na klupi.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Knipex said:

Ne mogu da opišem koliko ne podnosim ovakve seljačke ekipe kao što je ova Radničkog. Od početka utakmice provociraju, simuliraju, bune se i mašu rukama. Odvratni su.

 

Nesrecni Lukić upotpunjuje sliku.

 

Btw, dajte za IIp za Šilju Pesica jednu

 

XXA5NUh.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...