Milko Miller Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 4 minutes ago, threepwood said: Miki Milojevic koji izvodi Kataia i uvodi Milunovica. Koliko mu se stisnulo govno od ovoliko loseg Partizana. Bruka Cela utakmica jedno velika ništa od Milojevića. Nikakva igra, još i uvede Milunovica za bunker zadnjih 20 minuta protiv ovakvog Partizana. A ni to ih nije naučio kako da se igra. Biće mi muka ako stvarno ulazimo u novu sezonu ovakvim amaterom. 2
DejoLazaKalina Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 5 minutes ago, Dropkick Murphys said: Nije ni loše što smo ovako loši. Da smo ih otresili 3:0, možda bi se zajebali pa ostavili Coknu za Ligu šampiona. Nakon ovakvog derbija, mislim da ne postoji ni teorija za tako nešto. Ne verujes valjda stvarno u to? 3
СтелаРоса Posted March 3, 2023 Author Posted March 3, 2023 Steta sto Gobelja nije usao ranije, nedostajao je na ovakvoj utakmici. Mada ima 5 minuta da nekome otkine nogu 1
orionbre Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Nadam se da ce neko napraviti video sa Pesicevim potezima sa ove utakmice 1
deez nuts. Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Rikardo najodvratnija njuska u ostroj konkurenciji. 1
Borky Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Hahahaha jos samo kukuruz kraj terena i ugodjaj potpun. 1 1
Kooineeperk Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Veciti derbi ce biti zanimljivij sladokuscima MMA nego fudbala. 7
Knipex Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Da je sudija zaustavio igru kad je fauliran Pešić ništa od ovih gluposti se ne bi desilo. 1
Kooineeperk Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Just now, Don Dusko said: Rikardu crveni a Pesicu ne. Jbt. Uopste nije isti tip prekrsaja, neuporedivo. Jedno je glupost a drugo je cist bezobrazluk. 2
Don Dusko Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Just now, Kooineeperk said: Uopste nije isti tip prekrsaja, neuporedivo. Jedno je glupost a drugo je cist bezobrazluk. Poenta jedan i drugi su ga i zasluzili. :D
Knipex Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Just now, Don Dusko said: Rikardu crveni a Pesicu ne. Jbt. Nisu ni slične situacije. O Pešiću se i da raspravljati, Potez Rikarda je nesportski i tokom prekida. 1
Don Dusko Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Just now, Knipex said: Nisu ni slične situacije. O Pešiću se i da raspravljati, Potez Rikarda je nesportski i tokom prekida. Ma dobro znam ali ne bih da gledam vise Pesica a Red card to omugucava. :D 2 2
L' Imperatore Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 (edited) Eraković me mnogo nervira več neko vreme sa svojim seljančenjem. Uvek je glavni kad treba nešto da se pičkara i kurči edit: btw, pre šamarčine je udario Ricarda laktom. Trebali su obojica crveni da dobiju. Edited March 3, 2023 by L' Imperatore 1
Drug Crni Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Rekoh vec da je sudjenje lose..ovaj sudija nije dorastao zadatku. Nasa partija u drugom poluvremenu je skandalozno losa. Nismo sut uputili prema golu ovako loseg Partizana..Uzece ovaj mediokritet titulu,ali nece ostati na klupi za sledecu sezonu. Ne bi smeo. 3
Čvarkov Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Najjadniji derbi unazad godinama u jakoj konkurenciji. Jebo me pas što se uvek ponadam golovima i lepoj igri. 7 1
BojanaCZV Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Just now, Čvarkov said: Najjadniji derbi unazad godinama u jakoj konkurenciji. Jebo me pas što se uvek ponadam golovima i lepoj igri. Meni se cini da je svaki ovakav. Samo nama deluje da je gori od najgoreg 4
Knipex Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Alibi potezi igrača obe ekipe. Pokušali agresivnošću jednih prema drugima da opravdaju bednu partiju na terenu. Rikardo je bio u bukvalno svakoj gužvi koja se stvorila na terenu. Dragović sa druge strane isto, samo se iskontrolisao i izbegao da pukne kao Rikardo. 1
Don Dusko Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 (edited) Koliko smo tuzni da smo morali da strepimo od ovakvog Partizana ceo mec. Da nismo srecno dali taj gol u 5-6minutu ovo bi bila jos jedna 0:0 partija. Tuga. Njima Mladost GAT uvali kao od sale 4 komada a mi ne mozemo od metnemo vise od jednog srecnog jednog gola... Edited March 3, 2023 by Don Dusko 5
mare80 Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 U utakmici sa lošim i nervoznim igračima oba tima. Šilja opet nekako uspe da odskoči svojim neznanjem ...
Recommended Posts