Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, threepwood said:

Miki Milojevic koji izvodi Kataia i uvodi Milunovica. Koliko mu se stisnulo govno od ovoliko loseg Partizana. Bruka

Cela utakmica jedno velika ništa od Milojevića. Nikakva igra, još i uvede Milunovica za bunker zadnjih 20 minuta protiv ovakvog Partizana. A ni to ih nije naučio kako da se igra. Biće mi muka ako stvarno ulazimo u novu sezonu ovakvim amaterom. 

• Like 2
Posted
5 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Nije ni loše što smo ovako loši. Da smo ih otresili 3:0, možda bi se zajebali pa ostavili Coknu za Ligu šampiona. Nakon ovakvog derbija, mislim da ne postoji ni teorija za tako nešto. 

Ne verujes valjda stvarno u to?

• Like 3
Posted
Just now, Kooineeperk said:

Uopste nije isti tip prekrsaja, neuporedivo. 

Jedno je glupost a drugo je cist bezobrazluk. 

Poenta jedan i drugi su ga i zasluzili. :D

Posted
Just now, Don Dusko said:

Rikardu crveni a Pesicu ne. Jbt.

Nisu ni slične situacije. O Pešiću se i da raspravljati, Potez Rikarda je nesportski i tokom prekida.

• Like 1
Posted
Just now, Knipex said:

Nisu ni slične situacije. O Pešiću se i da raspravljati, Potez Rikarda je nesportski i tokom prekida.

Ma dobro znam ali ne bih da gledam vise Pesica a Red card to omugucava. :D

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Eraković me mnogo nervira več neko vreme sa svojim seljančenjem. Uvek je glavni kad treba nešto da se pičkara i kurči

edit: btw, pre šamarčine je udario Ricarda laktom. Trebali su obojica crveni da dobiju.

Edited by L' Imperatore
  • Like 1
Posted

Rekoh vec da je sudjenje lose..ovaj sudija nije dorastao zadatku.

Nasa partija u drugom poluvremenu je skandalozno losa. Nismo sut uputili prema golu ovako loseg Partizana..Uzece ovaj mediokritet titulu,ali nece ostati na klupi za sledecu sezonu. Ne bi smeo.

• Like 3
Posted
Just now, Čvarkov said:

Najjadniji derbi unazad godinama u jakoj konkurenciji. Jebo me pas što se uvek ponadam golovima i lepoj igri.

Meni se cini da je svaki ovakav.

Samo nama deluje da je gori od najgoreg 

• Like 4
Posted

Alibi potezi igrača obe ekipe. Pokušali agresivnošću jednih prema drugima da opravdaju bednu partiju na terenu.

Rikardo je bio u bukvalno svakoj gužvi koja se stvorila na terenu. Dragović sa druge strane isto, samo se iskontrolisao i izbegao da pukne kao Rikardo.

• Like 1
Posted (edited)

Koliko smo tuzni da smo morali da strepimo od ovakvog Partizana ceo mec.

Da nismo srecno dali taj gol u 5-6minutu ovo bi bila jos jedna 0:0 partija.

Tuga.

Njima Mladost GAT uvali kao od sale 4 komada a mi ne mozemo od metnemo vise od jednog srecnog jednog gola...

Edited by Don Dusko
  • Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...