Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ciketan nema koga drugog da uvede napred, to je to. 

A ove izmene su samo da bi se dobio jos minult nadoknade, otprilike tako se ovo objasnjava.

Posted (edited)

Ma šta vam je, planirao je da će Katai da ga uvalja pa je zbog toga ranije pojačao odbranu.

Edited by Pacino
Typing
Posted
5 minutes ago, Nini3112 said:

Cini mi se da od faula nije bilo ni f,gadi mi de ova ekipa

I meni se učinilo da igrač Radnika nije zakačio Milunovića.

Posted

Katai,Ivanic,Dragovic,Borjan i kombinacije

Setite se Stankela je krenuo da gura Srnica,Gobeljica i na silu ovog Mustafu,ovaj samo nastavio

Graficar bio ovo dobio 3 ili 4 0 

Posted
11 minutes ago, Valensija said:

Ben se revansirao Duronjicu.

Za ovo prosipanje bodova dunstera bih ostavio u Surdulici.

Iskreno za Benov promašaj je najviše kriv teren. Lopta skoro da je stala i nije mogao najbolje da je iskontroliše.

4 minutes ago, Nini3112 said:

Cini mi se da od faula nije bilo ni f,gadi mi de ova ekipa

Nije bio faul. 

Ali neka i za teren i za ono izležavanje, taman.

1 minute ago, vlaDixXx said:

Graficar bio ovo dobio 3 ili 4 0 

Pa ti prati Grafičar onda.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, NikadProtivKaline said:

cini se da nije bio faul pre gola magika

I meni se činilo, ali se nekako neprirodno noga odbila. Ne viđoh kako je izgledalo iz drugog ugla.

Posted

Odlična postavka igrača kod slobodnog udarca. Mustafa pored zida blokira pogled golmana i Ben koji se sagnuo da lopta pređe iznad njega.

• Like 1
Posted

Ne znam da li je bio faul pre gola, ali da je sudija sudio i najmanji kontakt tokom cele utakmice, jeste.

Imao je i dosta gresaka.

Ukratko.

Kakav teren, takva i igra i igraci, takvo i sudjenje!

Jad i cemer!

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Don Juan said:

Iskreno za Benov promašaj je najviše kriv teren. Lopta skoro da je stala i nije mogao najbolje da je iskontroliše.

Nije bio faul. 

Ali neka i za teren i za ono izležavanje, taman.

Pa ti prati Grafičar onda.

Sraman komentar.

Kad lepo drzava obezbedi svima teren i uslove za dovodjenje kvalitetnih igraca onda pricajte ovako.

Nego ligu moze da igra svako, a Crvena zvezda ne sme ni da odigra nereseno ni sa kim i tako vec godinama.

• Like 1
Posted
1 minute ago, goldberg said:

Sraman komentar.

Kad lepo drzava obezbedi svima teren i uslove za dovodjenje kvalitetnih igraca onda pricajte ovako.

Nego ligu moze da igra svako, a Crvena zvezda ne sme ni da odigra nereseno ni sa kim i tako vec godinama.

Savez je svim klubovima donirao nove terene pre 2 godine. To sto sada 99% tih terena izgleda ovako je zbog javasluka i neznanja, nema sta drugo da bude.

Najbolje svake godine po jedan travnati tepih da dobijaju, ne bi ni tad nista bolje bilo.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...