Don Dusko Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 4 minutes ago, fradler said: Mlako, jalovo, bezopasno... Kako nas je zavarao Bukari onom rapsodijom protiv nejakog Pjunika i user golcinom u derbiju. Nerado priznajem, ali Dijabate je solidno bolji igrac. Ne bih rekao zavarao vise je dokaz da nemamo neki sistem da iskoristimo njegovu brzinu jbg.
Dropkick Murphys Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 3 minutes ago, Drug Crni said: 35.minuta nemamo kvalitetno dodavanje,dobru akciju,nista..Pesic sve vise podseca na starog dobrog Pesica iz prethodnog mandata - daje gol na svakih 7 utakmica otprilike. Pa u prošlom mandatu je imao 25 golova na 35 utakmica u ligi, tako da...ne može da te podseća na to nikako : D 1
mister-no Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Šta mi igramo, kakav hrkljuš, Dostanić nivo...Jbt za LŠ bi trebalo da se spremamo, niti imamo tim, niti trenera.. Katai, Ivanić i Kanga, jedina vredna zaostavština u padu, bez volje, uticaja trenera...
Siki Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Ovom prilikom bih zeleo da se izvinim šefu struke Milojeviću Jer je uspeo da ekipu trgne i podigne na jednu mnogo veću razinu jalovosti,bezidejnosti,negledljivosti i veći nivo NIČEGA. Čestitke šefu,odavno to nisam gledao,Jos od Kristića,Kosana I Jankovića Murinja. Bravo Cokno Fergusone. 1
Knipex Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Konačno jedna lepa akcija i gol. Odlična lopta Bukarija za Erakovića i dobar centaršut istog, Pešić uspeo da promaši golmana.
Drug Crni Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 26 minutes ago, Dropkick Murphys said: Pa u prošlom mandatu je imao 25 golova na 35 utakmica u ligi, tako da...ne može da te podseća na to nikako : D Osecao sam da cu da ga "isprovociram" postom 1
Don Dusko Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Just now, Drug Crni said: Osecao sam da cu da ga "isprovociram" postom Pokusavas Meklaudovski da ga ureknes. :D 1
Don Juan Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Just now, suptil said: Resen derbi. Nije još. Ali derbi samo na papiru. Ne zato što je Vojvodina slaba, a jeste,nego zato što je fudbal blagi užas.
Profaarmor Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Kanga odlican sa jedanaesterca, koliko penala je samo Katai fulao, i ko je insistirao na tome da bas on izvodi penale da mi je znati
Siki Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 6 minutes ago, fradler said: Ko prvi ulazi, Srnic ili Pankov? Preduhitrio si me. 🙂 Htedoh neku opkladu da ulaze uskoro ili Pankov ili Srnaldo. 🙂
Don Juan Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 2 minutes ago, suptil said: Kanga i u odbrani odlican. Bravo Kanga! Kanga igrač utakmice za sada.
Tom Bombadil Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 3 minutes ago, Profaarmor said: Kanga odlican sa jedanaesterca, koliko penala je samo Katai fulao, i ko je insistirao na tome da bas on izvodi penale da mi je znati Pa verovatno je insistirao Katai sam, budući da očigledno ima prevelika ovlašćenja. Dovoljno je imati u vidu da ne sme biti klupiran bez obzira na formu.
DejoLazaKalina Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 (edited) Priprema se teren za produzetak ugovora Krsticica Stankovica i Mitrovica ni na mapi.. Edited October 20, 2022 by Redstar0356
suptil Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Mustafa - Krsticic. Vazno je da Kanga i dalje plese. Motor jevna terenu.
Volter Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Lepi potezi Krstičića. Podsetili me na onaj njegov prvi mandat kod nas, vrhunski je igrao.
Recommended Posts