Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, fradler said:

Mlako, jalovo, bezopasno...

Kako nas je zavarao Bukari onom rapsodijom protiv nejakog Pjunika i user golcinom u derbiju. Nerado priznajem, ali Dijabate je solidno bolji igrac.

Ne bih rekao zavarao vise je dokaz da nemamo neki sistem da iskoristimo njegovu brzinu jbg.

Posted
3 minutes ago, Drug Crni said:

35.minuta nemamo kvalitetno dodavanje,dobru akciju,nista..Pesic sve vise podseca na starog dobrog Pesica iz prethodnog mandata - daje gol na svakih 7 utakmica otprilike.

Pa u prošlom mandatu je imao 25 golova na 35 utakmica u ligi, tako da...ne može da te podseća na to nikako : D 

• Tuzno 1
Posted

Šta mi igramo, kakav hrkljuš, Dostanić nivo...
Jbt za LŠ bi trebalo da se spremamo, niti imamo tim, niti trenera.. Katai, Ivanić i Kanga, jedina vredna zaostavština u padu, bez volje, uticaja trenera...

Posted

Ovom prilikom bih zeleo da se izvinim šefu struke Milojeviću Jer je uspeo da ekipu trgne i podigne na jednu mnogo veću razinu jalovosti,bezidejnosti,negledljivosti i veći nivo NIČEGA.

Čestitke šefu,odavno to nisam gledao,Jos od Kristića,Kosana I Jankovića Murinja.

Bravo Cokno Fergusone.

• Like 1
Posted
26 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Pa u prošlom mandatu je imao 25 golova na 35 utakmica u ligi, tako da...ne može da te podseća na to nikako : D 

Osecao sam da cu da ga "isprovociram" postom :classic_cool:

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, fradler said:

Ko prvi ulazi, Srnic ili Pankov?

Preduhitrio si me. 🙂

Htedoh neku opkladu da ulaze uskoro ili Pankov ili Srnaldo. 🙂 

Posted
3 minutes ago, Profaarmor said:

Kanga odlican sa jedanaesterca, koliko penala je samo Katai fulao, i ko je insistirao na tome da bas on izvodi penale da mi je znati

Pa verovatno je insistirao Katai sam, budući da očigledno ima prevelika ovlašćenja. Dovoljno je imati u vidu da ne sme biti klupiran bez obzira na formu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...