Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako se hoce moze vrlo lako da se nadje trener. Meni pada na pamet onaj trener Mitjilenda od prosle sezone protiv nas. Vidim da im on sad nije trener. Igrali su napred brzo i prosto. Svideli su mi se kao ekipa.

Edited by Dragan Mićić
Posted

Spanci su za izbegavanje. Nisu atraktivna imena, a dobre ekipe su. Jos su tradicionalno naprzeni na Ligu Evrope i uvek imaju visoke ambicije u tom takmicenju.

Sa druge strane, ne bih voleo da dobijemo neku bas krs grupu, tipa Liga konferencije, da ne moze da se gleda. Tako da bih voleo da nam iz drugog sesira dodju Holandjani, PSV ili Fejnord, svejedno. Bile bi dobre utakmice za gledanje.

Treci i cetvrti sesir smo jaci skoro od svih, jedino su Fener i Betis za izbegavanje.

Posted (edited)
46 minutes ago, Sreten Žujkić, penzioner said:

Kod mene Zvezda, Malme, Cirih i Betis.

Jes utesna nagrada, al pred zreb sam uvek uzbudjen kao Ana Ivanovic.

bastian-schweinsteiger-bastian.gif

Edited by Kronostime
Posted

Pominje se spic stranac umesto Ohija, solidan CV, repstativac, free agent, prosle sezone igrao u ligama petice. Oko desnog beka i zadnjeg veznog se nista ne prica trenutno, ali bice bas neozbiljnoo da ne dovedemo nikog. 

• Ha-ha 1
Posted

Jbg, ja kucao prema ovom Markosovom opisu u advanced search na transfermatktu, jedini koji mi izasao, a da je vredan pomena je Matej Vidra.😄

Ovo ostalo bas boranija. A sad kaze Stevica sa je Afrikanac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...