Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj sudija, nakon vecerasnjeg performansa, ne bi smeo da sudi ni medjuopstinsku ligu.

Koliko god da je fudbal bio uzasan, ovaj lik je bio 5x uzasniji.

Posted
10 minutes ago, Cooper said:

Treba i da prekine do kraja.

Pre će povrediti jedne druge nego što će napraviti fudbalski potez.

Apsolutno si u pravu. Opet glavama... 😕 Ok, nisu ljudi za fakultet, ali opet treba im na ramenima.

Posted
1 hour ago, kendrick said:

Sudija je valjda onaj sto nas je osakatio prosle sezone u Subotici, u jako bitnoj utakmici.

Mislim da si ga promasio. U Subotici prosle sezone ste dobili penal u 88. Cini mi se da je bio Laki Lu (ili neko drugi), ali ovaj saban nije.

Posted

Nemate golmana, nemate ni odbranu. Popović redovno pravi kikseve. Filipović je užasan igrač, Vujačić skroman. Čak se i Urošević sinoć raspao, Bukari ga je potpuno urnisao.

Beliću svaka čast! Momak se vratio na teren posle dva udarca, pogotovo je drugi put moglo da bude kobno za njega. I stvarno je odigrao dobro u defanzivi, imao je dosta pravovremenih klizećih startova. 

Nathu fali svježine. Rikardo na 100 derbija ne bi ništa uradio kad je zarobljen između Zvezdinih štopera. 

Menig je trebao da ostane do kraja na terenu.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Niđe ja nijesam napisao da smo mi odigrali nešto dobro. Zvezdinu igru sam kritikovao na našoj temi.

Nijesam znao da ste toliko osjetljivi na kritike igrača. Bukari jeste izdominirao protiv Uroševića, što nije ništa strašno jer je Bukari naš najbolji igrač.

Edited by Kvaratskhelia
Posted

Komsije,

Zaista ne zelim da vas dodatno nerviram. Najbolji pokazatelj stanja u vasem klubu je to da sat vremena nema ni jedne poruke na forumu. Potpuna agonija.

Motke u ruke. OVI MORA DA ODU, sa sve duhom koji lebdi iznad svih nas. Posle vas i nama predstoji borba protiv jos vece i uigranije mafije.

• Like 1
Posted (edited)

Traore,Andrade,Pavlovic,Menig igraci bez ikakve statistike

ali zato non stop igraju

Doduse to se moze reci za sve igrace,ukljucujici i penaldzije Natka i Rikarda

A sto se Kralj cudi sto niko nije pozvan za reprezentaciju 

Edited by vlaDixXx
Posted

Traore je mnogo doprineo uspesima u prvoj polusezoni. O Nathu i Rikardu ne bih, kakvi god bili, bez njih smo triput gori. O ostalima se može diskutovati.

Koji su efekti velike nade Pantića koji se sedmi put vraća u klub i ničemu ne služi? Šta su ovog proleća pokazali Marković, Baždar, Jović, Popović... mladi domaći igrači?

A Kralj je naprednjak, to dovoljno govori o njegovim izjavama.

Posted

Jedini koji može da uđe kod Piksija na spisak je Urošević ali dok su zdravi Kostić,Mladenović i Ristić on je višak. Ostali su baš tanki a pominjanje Baždara je samo dokaz bahatosti srpskih sportskih radnika.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...