Jump to content

FK Partizan 2022/23


Barkley#34

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Ne znam da li ima smisla bilo sta pisati dok se ne podnesu ostavke. Tesko ce se to desiti.
Pojavila se prica za izvesnog Tyrone Conraad-a, napadaca Sutjeske. Surinamac, dete Fejnorda. Malo gledao klipove. Sta znam, pored ovih crnogorskih defanzivaca mi deluje kao "bomba". Eksplodirao je ove sezone, dao je 24 gola u 32 meca. Videh i da sutira penale, pa je moguce da je dobar deo golova i tako postigao. Levonog je, prosecne visine, nabijen, deluje da je brz. Ako ga poredimo sa Menig-om ne zaostaje puno brzinom, ali vrv je jaci u duelu. Tehnicki mi izgleda potkovanije, cak je i dve godine mladji. Dosao bi kao slobodan igrac jer mu ugovor istice za 3 nedelje. Ako bi nekom uvalili Menig-a dizem obe ruke za ovaj potpis.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja ako budem i treći put otvorio bukvalno čemo se ugasiti.

 

Sve ovo što se dešava vidim samo kao zamajavanje dok VV ne odu jer se ništa trajnije dobro neće dešavati sa njima i ostatkom uprave. A baš ne bih da istražujem koliko duboko mogu da kopaju.

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
2 hours ago, Stiletto said:

Ako neko baš nema pametnija posla...

 

 

ja nemam pametnija posla. svake godine odgledam sve pripremne utakmice, pa da ispoštujem tradiciju. mi smo tragičan klub, ali ova utakmica je zanimljiva zato što je duljaj ubacio nekoliko klinaca i utisak je da ima talentovane dece. ono što je loše je to da većina njih verovatno neće dobiti priliku tokom sezone. jevremović dobar u prvom poluvremenu, ali se povredio. čini mi se prednji ukršteni, nadam se da nije to u pitanju. ostaje da se nadamo da će jednog lepog dana ovi lopovi da odu iz kluba, pa polako da se oporavljamo.

Edited by Sinan Bowie
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...