Jakob Aman Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Vrlo vazna pobeda. Pokazali karakter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 16, 2022 Author Share Posted October 16, 2022 20 minutes ago, Xpert said: Vrhunska utakmica za nase uslove. Cuka dosla da se nadigrava, a i ima kvalitet. Počeli su da se nadigravaju tek na 2:1. Imaju kvalitet i fino su igrali ali smo i i mi tad smanjili gas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 On 10/15/2022 at 7:40 PM, Cooper said: Petrić morao da časti za Keln. Tomić, Bata, Peđa, Vidić, Pjanović... Nije Petric castio za Keln vec su njega castili za pobedu protiv Vozdovca. Quote Petrić je osim dobre igre uspeo da “pronađe” i neki novi, raspucani Partizan, koji se u nekoliko navrata baš razgoropadio u borbi za bodove. Zbog toga, Petrić je pred Keln imao jednu zanimljivu izjavu, rekao je naime da svaki put kad njegova ekipa postigne četiri ili više golova, on dobija ručak od svojih prijatelja i saradnika. – Oni su nastavili sa tradicijom, ranije je to bilo na tri gola razlike, ali sada su videli da možemo i više. Protiv Voždovca smo postigli četiri gola, i to je već ko zna koji put ove sezone da bude četiri gola razlike. Tako da naručivaćemo koliko hoćemo, pa će biti dosta na meniju. U petak je prvi ručak – rekao je Petrić pred drugi duel sa nemačkom ekipom. #NePratisInstitucijuDovoljnoDobro 🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Gledao sa klincima, baš smo uživali. Jesu mali, al na kraju rekoše kako im je bila bolja tekma nego Mančester Njukasl koju smo gledali popodne 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Nije Petric castio za Keln vec su njega castili za pobedu protiv Vozdovca.Večeras mu Rikardo izbio ručak iz džepa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Kakva je glava Belic, tacno nam je potrebna lozana u nekom od igraca, previse smo fini 😄. Ona jurnjava za Owusuom cini mi se i sprecavanje cistog 1na1 je lagano preokrenula utakmicu. Bez dileme igrac utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 17, 2022 Author Share Posted October 17, 2022 Desni bek (i dalje najkritičnija pozicija), zamena za Natha (da ga ne ubijemo) i još jedan štoper su pod moranje ako hoćemo da budemo stabilniji u seriji jačih utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 16 hours ago, realno *w said: Gledao sa klincima, baš smo uživali. Jesu mali, al na kraju rekoše kako im je bila bolja tekma nego Mančester Njukasl koju smo gledali popodne 😄 Kao da je juce bilo kad si u sred neke rasprave napisao da se svi nosimo u kurac i da si dobio najlepse vesti. 😀 Kako brzo rastu tudja deca 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 1 hour ago, Wesley Sneijder said: Kao da je juce bilo kad si u sred neke rasprave napisao da se svi nosimo u kurac i da si dobio najlepse vesti. 😀 Kako brzo rastu tudja deca 😀 Ej, odlično se sećaš, svaka čast, baš si me sad oduševio. 2014. gori forum sa Dule/Čović ratom, ja dobijam sina i napišem neki post u fazonu kako sam se i ja raspravljao na forumu, a onda shvatio kako je to sve go polni organ, kad shvatiš veličinu nekog takvog događaja. I na par sati utihne sve :D Naravno, brzo se sve vratilo na staro na forumu, ali i meni to ostalo na sećanju. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Ovde muk... a Petrić i njegovi lavovi igraju danas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Imate nekog malog Matiju Popovica u kadetima, 2006. godiste, igra krilo, al jasno je da ce biti spic u seniorima, odusevio sam se na derbiju kadeta juce. Jak, brz, dobar u vazduhu, odlican tehnicar, sad da ga dignu za seniore, mogao bi da odigra, tako da nemoj da bude da vam nisam rekao. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 20, 2022 Author Share Posted October 20, 2022 Popović – Filipović, Vujačić, Saničanin, Urošević – Traore, Belić – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Kakav je ovo termin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Menig najslabija karika u napadu.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Bravo Vujke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 20, 2022 Author Share Posted October 20, 2022 Kakav je pakao od igrača Dijabate. Ubrzanje, promena pravca, ideja, pas, kontrola lopte... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 14 minutes ago, Barkley#34 said: Kakav je pakao od igrača Dijabate. Ubrzanje, promena pravca, ideja, pas, kontrola lopte... On je apsolutno slučajno kod nas, greška u Matrixu, nema drugog objašnjenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 20, 2022 Author Share Posted October 20, 2022 Potpuno smo stali posle gola. Mnogo su opasniji. Ako se ovako nastavi primićemo jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Mogle bi malo izmene da nas razmrdaju, počelo je soliranje u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Prazne tribine protiv Slovačkog plus 53.000 evra kazne zbog sranja na tribinama na meču sa Kelnom. U dupe da se šutira uprava od sreće što je ovako jeftino prošla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Prazne tribine protiv Slovačkog plus 53.000 evra kazne zbog sranja na tribinama na meču sa Kelnom. U dupe da se šutira uprava od sreće što je ovako jeftino prošla. Pises kao da bi te novce dali iz svog dzepa.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 20, 2022 Author Share Posted October 20, 2022 Ne znam zašto si uopšte očekivao veću kaznu. Ako bi se ponovilo veće sranje onda bismo dobili još koju utakmicu bez publike i veću novčanu kaznu. Dobro je, preživesmo ovo. Nije bilo jednostavno iako smo promašili lepe šanse. Ekipa je vidno umorna i u glavi i u nogama. Petrić baš ne veruje mlađim igračima. Ubacio je Andradea koji nij znao ni gde ni šta igra. Napredak mi se zgadio onim izležavanjem prošle sezone ali danas je bio sasvim solidan. Nekako se uvek iznenadim kad domaća ekipa (osim CZ i Čuke) veže desetak pasova i lagano osvoji teren protiv nas. Ne bi bilo nezasluženo da su dali gol. Srećom, nisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Čaki i Vujke su evo već treću godinu najbolji igrači Partizana. Mislim, lepo je sve to, Natho, Riki, Dijabatica... ali red treba da se zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Pogledah jedno 70% tekme juče i utisak mi je da je to bila jedna od slabijih predstava u poslednje vreme. Prezimenjaku svaka čast za centarforsku realizaciju kod gola, ali stvarno smo morali dati još jedan. I da, slažem se za kritike za Petrića po pitanju izmena, baš sam priželjkivao Baždara, Jovića, Terzu, nekog od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Popović – Filipović, Marković, Vujačić, Urošević - Fejsa, Belić – Dijabate, Natho, Menig – GomešSent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts