Jump to content

Recommended Posts

Posted

"Čun se ljuljnu – on se trže
Ode sanak pusti!"

Tako je završena prethodna turbulentna sezona. Kakvi će se snovi snivati i da li će biti osmeha na licima nakon buđenja tek ćemo da vidimo.

Novi trener, značajne promene u timu, nova postavka igre. Nažalost, ista uprava.

Novi krug počinje. Ivanjica, 9. jul 2022, 20 časova.

Parni valjak neka melje!

• Like 10
  • Love 3
Posted

Pa od značajnih promena za sada samo Andrade umesto Jojića.

Defanzivni bek umesto Miljkovića i novi bonus nije nešto što bi moglo da nam promeni način igre.

Ovaj novi iz Turske je za Evropu zbog bonus pravila.

Fejsa je opet van protokola.

Posted

Sveta i Saničanin nisu najsrećnija štoperska kombinacija. Pomeranje Uroševića ka sredini nije previše donelo u napadu, a ostavilo popriličnu rupu u odbrani. Lazar Nikolić se naigrao fudbala po toj strani. Nathu i Andradeu fali treći za preferans. Nekoliko potpuno nepotrebnih mesarskih epizoda domaćina.

Posted
8 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Sveta i Saničanin nisu najsrećnija štoperska kombinacija. Pomeranje Uroševića ka sredini nije previše donelo u napadu, a ostavilo popriličnu rupu u odbrani. Lazar Nikolić se naigrao fudbala po toj strani. Nathu i Andradeu fali treći za preferans. Nekoliko potpuno nepotrebnih mesarskih epizoda domaćina.

Bilo koja stoperska kombinacija koja ukljucuje Sanicanina ne moze biti najsrecnija. Ali je i Sveta u prvom imao nekoliko losih reakcija. Vrlo je lako moglo da se desi da primimo gol u prvom.

A iskreno, nisam ni preveliki fan kretanja akcija od golmana, pogotovo na terenima punim neravnina, kao sto je ovaj.

Posted

Da, najubjedljivija pobjeda u Ivanjici otkad znam za sebe. Dosta trčanja, lijepi golovi, klinci se fino pokazali.

Nedostajao mi je fudbal više nego što sam sebi htio da priznam. 🙄

• Like 1
Posted

Što se same ekipe tiče, mene raduje činjenica da je ono što valja preteklo, tamo gde je bilo najkritičnije se isprobava nešto novo. Pa kud puklo.

Posted

Stevanović – Filipović, Vujačić, Marković, Urošević – Zdjelar, Andrade, Natho – Menig, Rikardo, Petković

Ajd' da vidimo Svetu u paru sa Vujačićem.