Barkley#34 Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 "Čun se ljuljnu – on se trže Ode sanak pusti!" Tako je završena prethodna turbulentna sezona. Kakvi će se snovi snivati i da li će biti osmeha na licima nakon buđenja tek ćemo da vidimo. Novi trener, značajne promene u timu, nova postavka igre. Nažalost, ista uprava. Novi krug počinje. Ivanjica, 9. jul 2022, 20 časova. Parni valjak neka melje! 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Pa od značajnih promena za sada samo Andrade umesto Jojića. Defanzivni bek umesto Miljkovića i novi bonus nije nešto što bi moglo da nam promeni način igre. Ovaj novi iz Turske je za Evropu zbog bonus pravila. Fejsa je opet van protokola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Stevanović – Filipović, Marković, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Andrade, Natho – Menig, Petković, Rikardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Bravo malac. 3. sreća, dosta prostora i prelep gol na debiju 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Bravo decko, kakva golcina! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Sveta i Saničanin nisu najsrećnija štoperska kombinacija. Pomeranje Uroševića ka sredini nije previše donelo u napadu, a ostavilo popriličnu rupu u odbrani. Lazar Nikolić se naigrao fudbala po toj strani. Nathu i Andradeu fali treći za preferans. Nekoliko potpuno nepotrebnih mesarskih epizoda domaćina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 8 minutes ago, Arsenije Pesic said: Sveta i Saničanin nisu najsrećnija štoperska kombinacija. Pomeranje Uroševića ka sredini nije previše donelo u napadu, a ostavilo popriličnu rupu u odbrani. Lazar Nikolić se naigrao fudbala po toj strani. Nathu i Andradeu fali treći za preferans. Nekoliko potpuno nepotrebnih mesarskih epizoda domaćina. Bilo koja stoperska kombinacija koja ukljucuje Sanicanina ne moze biti najsrecnija. Ali je i Sveta u prvom imao nekoliko losih reakcija. Vrlo je lako moglo da se desi da primimo gol u prvom. A iskreno, nisam ni preveliki fan kretanja akcija od golmana, pogotovo na terenima punim neravnina, kao sto je ovaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 (edited) Izgleda da smo se veceras pretplatili na prelepe golove. Edited July 9, 2022 by Xpert 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Lepa akcija i za Tomasa Milera. Filipović kao Miljković iz najboljih dana, za prvenac drugog malca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Konačno Baždar, bravo momak! Baš lepo veče u Ivanjici, dva naša golobrada momka sa prvencima, starac Natho sa energičnom proslavom nakon golčine... i vrlo dobar utisak koji su ostavili Filipović i Andrade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Sve dok igraju seljacki igraci poput Lutovca i Terzica nema nista od nas. I pored 0:4, mislim da nismo bili ubedljivi. Oni su bas pali poslednjih pola sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Pa sve je to normalno za prvu utakmicu. Imaćemo 4, 5 utakmica za dizanje forme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 9, 2022 Author Share Posted July 9, 2022 Na svadbi sam pa ne gledam ali uživam u pročitanom. 🖤🤍 Ne sećam se da smo ovako ubedljivi bili u Ivanjici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Da, najubjedljivija pobjeda u Ivanjici otkad znam za sebe. Dosta trčanja, lijepi golovi, klinci se fino pokazali. Nedostajao mi je fudbal više nego što sam sebi htio da priznam. 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Neki novi klinci. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 10, 2022 Share Posted July 10, 2022 Što se same ekipe tiče, mene raduje činjenica da je ono što valja preteklo, tamo gde je bilo najkritičnije se isprobava nešto novo. Pa kud puklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 NATHO SRBINE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Ovi se jos i hvale sto su prodali Milovanovica... https://partizan.rs/saopstenje-fk-partizan-21/?fbclid=IwAR0Rf2hLsA-3XtEq8J9bHi-VFX5P3Sq8nPzfuQB-JaKNGc3BjR9FaLOnYmc Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Igramo li mi štogod danas? Ovde mrtvo more... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 15, 2022 Author Share Posted July 15, 2022 Stevanović – Filipović, Vujačić, Marković, Urošević – Zdjelar, Andrade, Natho – Menig, Rikardo, Petković Ajd' da vidimo Svetu u paru sa Vujačićem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Hvala ovom tupanu. Kakav je faul pravio... 1:1, po 2 poklon gola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) Odbrana nam je ozbiljan problem. 10 minutes later: Sve je ozbiljan problem. Edited July 15, 2022 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) Dobar ovaj najbolji defanzivac Izraelskog prvenstva. Kakva smejurija od odbrane, golman neznalica takođe. Lukač je tata za obojicu sa 36. Edited July 15, 2022 by Patriota iz kauca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Ja sam govorio da je Sehovic losa karika, to se i videlo na pripremama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Zdjelar ne moze da igra ovaj fudbal, previse je jednostavan za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts