Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, realno *w said:

Jaramaz...ali brže igramo sa njime na terenu + kid odbranu.

Takav plejmejker i treba da bude, mislim na brzinu igre. Ne usporava je nego upravo obrnuto. 

Posted (edited)

Ovde se udarna petorka crtala sama - Jaramaz, Anđušić, Dobrić, MJK, Mitrović. 

Pešić je kod mene završio kao ozbiljan trener, sujetni matori junac koji se inati ne znam kome.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 5
Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Ovde se udarna petorka crtala sama - Jaramaz, Anđušić, Dobrić, MJK, Mitrović. 

Ma dobar je i Ristić za ove

Ali spoljni igrači 3/18 za tri

Posted
Just now, McLeod said:

Stvarno ne vidim razlog zasto igra Jeremic. Ajde da je dobar u odbrani ali sve vreme nas probijaju preko njega.

Ma čim je prvi put njegov igrač primio loptu, ispao je kao iz voza.

Posted (edited)

I MJK kvari inače dobru partiju.

Prvo zaboravi da šutne na isteku napada, sada ovaj glupav faul gde ne znam da li bi uopšte koš bio, a rizikuje namernu.

Edited by realno *w
Posted (edited)

Jaramaz pogodio, ali usled toga što je bio primoran da krene na ulaz, jer nakon 20 sekundi tapkanja nije uspeo da nađe ugao da spusti loptu centru. Pas koji bi Teodosić npr bacio posle dve sekunde napada.

Postavlja se pitanje zašto Jaramaz češće ne koristi prodor igru, naročito u ovakvim utakmicama, gde je daleko kvalitetniji od protivnika.

Čestitke na pobedi, jako bitna. Rutinski na kraju, koliko je moguće u ovakvim prozorima.

Edited by medobrundo
Posted
Just now, Dracarys said:

Dobro, nije pala bruka.

Svakako je da su nam protiv Turaka šanse nepostojeće, ali bi nas pobeda vodila na SP.

Ko nam igra od EL igraca?

Posted

Dobro je, nismo bas toliko pali da još izgubimo od Velike Britanije u kosarci. Posle poraza Grcke, sad smo na drugom mestu u grupi posle Letonije. Pobeda protiv Turske bi otvorila sirom vrata za svetsko prvenstvo. Onda bi nam samo trebala pobeda protiv Velike Britanije kući i da u isto vreme Belgija ne pobedi Grčku, Tursku i Veliku Britaniju da bi otišli na svetsko prvenstvo.