Decembarski Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Kobra jos standardniji.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Maloun poslao vaskolikoj srbadiji fotku u majčici sa utešnim porukama... u prevodu: qrcu nevalja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 1 hour ago, Kronostime said: A Raska Katica - Sumadijsko sikirce niko ni da pomene? Nije lepo! Jao, samo uporediti ovog Bogdana i Bogdana danas. Nebo i zemlja 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 1 minute ago, DameTime said: Jao, samo uporediti ovog Bogdana i Bogdana danas. Nebo i zemlja 😄 Bogdan tada i Bogdan sada: Borac na terenu bez kompromisa. Sta se promenilo, sem kluba i takmicenja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 2 minutes ago, Kronostime said: Bogdan tada i Bogdan sada: Borac na terenu bez kompromisa. Sta se promenilo, sem kluba i takmicenja? Mislim na tu njegovu čuvenu, nezrelu izjavu. Imao je Bogi neke ispade kao svaki tinejdžer ali je mnogo sazreo, i baš zato ga mnogo volim, jer je primer kako sport oblikuje karakter (u pozitivnom smislu). Što se tiče borbe na terenu, u košarkaškom smislu, to se nikad nije promenilo i uvek je davao 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Mora li Tata tema da se preliva ovde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Just now, Antizemljaš koji lebdi said: Mora li Tata tema da se preliva ovde? Izvini, ako možeš da pojasniš šta je ta tema? 😄 Pošto sam relativno nova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 2 minutes ago, DameTime said: Izvini, ako možeš da pojasniš šta je ta tema? 😄 Pošto sam relativno nova. Nije se odnosilo na tebe. Ukratko: kontejner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 10 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Nije se odnosilo na tebe. Ukratko: kontejner. Aha, tnx, ja umem malo da odlutam od teme pa zato da pitam. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 14 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Mora li Tata tema da se preliva ovde? Eh, da je samo ovde, Uco, no ti se djaci ponapijali na ekskurziji pa zalaze svuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 3 hours ago, Kronostime said: Bilo bi me sramota da kacim ovo... A valjda je bilo i njega kada je kasnije igrao sa Lazicem i Simonovicem... mada ko zna. Vaspitanje ide iz kuce... msm kluba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Bilo bi me sramota da kacim ovo... A valjda je bilo i njega kada je kasnije igrao sa Lazicem i Simonovicem... mada ko zna. Vaspitanje ide iz kuce... msm klubaOk, jeste jedan nosio ukradeni pehar na tribine a drugi mu je uvaljivao pesnaju u bubreg ali to je sve prošlost, nije u redu da ih ovako prozivaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Zasto ne bi mogli naturalizovani igraci, ako zele i mogu i imaju kvalitet, da igraju za Reprezentaciju, kad oni rodjeni odje nece? Isto mi je naturalizovani plej iz Gvineje i plej iz Strmice: ako je ovaj prvi bolji od drugog - neka igra! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 18 hours ago, 5geriti said: Kakva gomiletina nepotrebnih informacija. 13 hours ago, 5geriti said: Pogrešio si topic https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://vox92.net/forum/index.php?/topic/96-epska-fantastika-i-sf/&share_tid=96&share_fid=2142494&share_type=t&link_source=app Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 1 hour ago, Inbox said: Bilo bi me sramota da kacim ovo... A valjda je bilo i njega kada je kasnije igrao sa Lazicem i Simonovicem... mada ko zna. Vaspitanje ide iz kuce... msm kluba Izjava u rangu Lole Smiljanica i titule. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 I Nedovic propusta Predolimpijski, a upitan je i za OI. Sve vece sanse da se posreci Dobricu ili Avramovicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Znaci best case trenutni za kvalifikacije bi bio: Vasa Jovke Teo Gudura Avramovic Luca Dobric Beli Kalina Milutinov Petrusev Boban Mislim i da budu jos 3 otkaza sa ovog spiska i dalje smo ubedljivo prvi favoriti, ali bilo bi dobro da tim bude sto slicniji onom koji ce ici na OI, a i bilo bi najpostenije zbog momaka koji bi otpali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) Nedovic je uvek bio slinavko, pa nista drugo nije ocekivano ni ovaj put. 3 minutes ago, Manu said: Znaci best case trenutni za kvalifikacije bi bio: Vasa Jovke Teo Gudura Avramovic Luca Dobric Beli Kalina Milutinov Petrusev Boban Mislim i da budu jos 3 otkaza sa ovog spiska i dalje smo ubedljivo prvi favoriti, ali bilo bi dobro da tim bude sto slicniji onom koji ce ici na OI, a i bilo bi najpostenije zbog momaka koji bi otpali. dosta vise sa otkazima. Edited June 21, 2021 by mmajstor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 8 minutes ago, Manu said: Znaci best case trenutni za kvalifikacije bi bio: Vasa Jovke Teo Gudura Avramovic Luca Dobric Beli Kalina Milutinov Petrusev Boban Mislim i da budu jos 3 otkaza sa ovog spiska i dalje smo ubedljivo prvi favoriti, ali bilo bi dobro da tim bude sto slicniji onom koji ce ici na OI, a i bilo bi najpostenije zbog momaka koji bi otpali. Za OI samo Bogdan umesto Avramovica i da plesemo na podijumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Znaci od tradicionalno najjacih pozicija 2 i 5 spadosmo na: 2/ Povredjenog Guduru, divnog al' nesretnog Gagija i Avramovica 5/ Bobija, Petruseva i mozda Milutinova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) Sa Bogijem na OI i napada se medalja (ako bude zdrav, ofc), sve drugo je manje važno. 😄 Videćemo kako će se odvijati njegova situacija u ATL. Šalu na stranu, iako ovo mislim dobrim delom, ali prvi put u poslednjih par godina nemam toliku bojazan da će sve zavisiti od Bogdana, jer je Vasa the MVP konačno sazreo u brutalno dobrog beka. Jedino mi Gudura ne uliva nikakvo poverenje. Edit: Evo šta je Neda izjavio: Bio sam u stalnom kontaktu sa Igorom i doktorima reprezentacije, objasnio sam im u situaciju u kojoj sam bio u aprilu i maju, u tom periodu nije mi bilo dozvoljeno da treniram i da igram, pa sam bio kod kuće i nisam mogao da radim. I dalje moram da mirujem i ne smem da treniram, ali i kada se oporavim skroz trebaće mi određeni period da napravim lagano taj povratak u sport. U dogovoru sa Igorom, koji razume situaciju, odlučeno je da sigurno preskočim kvalifikacije, a onda da sednemo 4. jula i da vidimo šta će biti. Da je ovo druga situacija, bilo bi drugačije. Zglob ću da sredim i koleno ću da sredim, ali sa ovim (korona) nema zezanja. Nadam se da ćemo se kvalifikovati, pa ćemo da vidimo da li sam potreban. Sve korektno. ☺️ Boca neće moći zbog sezone, čuo sam se i sa njim. Rekao mi je da bi možda preskočio kvalifikacije, ali Galinari mu je bacio žišku da hoće da igra, pa je onda hteo i on, ali ima dobar razlog zašto ne igra. Edited June 21, 2021 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Videcemo sta ce biti sa Bogdanom, vuce povredu, a nisam bas siguran da ce se oporaviti igranjem meceva za Hokse. Sve je to u vazduhu. Da su kojim slucajem ispali, imao bih optimizma da ce zaleciti do OI i priprema sa repkom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 Dobro sto je otkazao, bilo bi ko na SP. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) Da, naravno, nema se tu šta zameriti ako ne stigne (ne bude mogao). Samo bi mi bilo jako čudno reprezentativno takmičenje bez njega u timu... Videćemo kako će mu Mekmilan sad raspodeliti minutažu i kako će teći serija. 1 minute ago, mmajstor said: Dobro sto je otkazao, bilo bi ko na SP. Ovo sam ja kad se završi ispitni rok. 😄 Edited June 21, 2021 by DameTime 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 21, 2021 Share Posted June 21, 2021 (edited) 17 minutes ago, mmajstor said: Dobro sto je otkazao, bilo bi ko na SP. E sad mi je lakse... prestala je da me grize savest sto sam smlatio 2 parceta domace pice, sat vremena iza ponoci 😄 Hvala ti! Edited June 21, 2021 by Kooineeperk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts