Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne gledam Evroligu uopste, koliko se popravio Micic u odnosu na SP pre dve godine i moze li se veoma ozbiljno racunati na njega kada bude bilo povuci-potegni. Vidim i da nije nesto popravio sut za 3 poena i to za evropske uslove... Ne znam kako misli da se probije u NBA.

• Tuzno 1
Posted

Problem velikih igraca je taj da se nece cimati oko Reprezenacije - jednostavno ce raditi ono sto im klubovi kazu.

Sa druge strane, igraci koji nemaju taj pritisak pokazu i ono sto niko od njih ni u ludilu ne ocekuje:posvecenost Reeprezentaciji.

npr. Radulja, Rasko..... i jos gomila low level igraca u odnosu na ove od kojih se ocekuje najvise.

Izuzev Bogdana!:default_coffee:

Posted
2 hours ago, Kronostime said:

Problem velikih igraca je taj da se nece cimati oko Reprezenacije - jednostavno ce raditi ono sto im klubovi kazu.

Sa druge strane, igraci koji nemaju taj pritisak pokazu i ono sto niko od njih ni u ludilu ne ocekuje:posvecenost Reeprezentaciji.

npr. Radulja, Rasko..... i jos gomila low level igraca u odnosu na ove od kojih se ocekuje najvise.

Izuzev Bogdana!:default_coffee:

Cekaj, ne razumem u koju kategoriju spada Bogdan, u velike igrace ili ove low level?

• Ha-ha 1
Posted
On 6/11/2021 at 1:15 AM, Shonewizard said:

Je li bilo nekih informacija o publici na kvalifikacionom turniru?

I mene ovo zanima. Hoće biti karata u prodaji? Dajte info ako neko sazna. 

Posted

Danas je KrŠ odobrio publiku na utakmicama, 50% kapaciteta na otvorenom, 30% u zatvorenom, "uz poštovanje epidemioloških mera". Znači, biće publike.

Posted
6 hours ago, Drakaris said:

Ne gledam Evroligu uopste, koliko se popravio Micic u odnosu na SP pre dve godine i moze li se veoma ozbiljno racunati na njega kada bude bilo povuci-potegni. Vidim i da nije nesto popravio sut za 3 poena i to za evropske uslove... Ne znam kako misli da se probije u NBA.

Popravio se. Popravio je i sut. E sad nije imao pravi ispit da se vidi dal je ostao bezmudas... u finalu je u poslednja 3 minuta bezao od lopte mads je pogodio par bacanja. Pre toga je pogodio neke bitne suteve ali u finisu se krio od lopte. Ne vidim ni ja kako ce se probiti u NBA. Verovatno nece, ali ce bar probati i uzeti im lovu. 

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
18 minutes ago, mmajstor said:

Popravio se. Popravio je i sut. E sad nije imao pravi ispit da se vidi dal je ostao bezmudas... u finalu je u poslednja 3 minuta bezao od lopte mads je pogodio par bacanja. Pre toga je pogodio neke bitne suteve ali u finisu se krio od lopte. Ne vidim ni ja kako ce se probiti u NBA. Verovatno nece, ali ce bar probati i uzeti im lovu. 

Ovo je najjace..uzeti im lovu...

Ako Kampazo igra, igrace i Vasa...NBA nije svemir, malo da se privikne i bice to dobro.

Posted
11 hours ago, Del Piero said:

Vasa bezmudas, dao samo 50 poena na fajnal foru.

Bio je bezmudas. Sada igra stvarno odlicno. Medjutim da bi definitivno skinuo tu etiketu potrebno je u nekom kontinuitetu bitnih utakmica da odigra onako. Meni se nije svidelo to sto iako se nametnuo kao jedan od vodecih igraca u timu, je i u finalu u poslednja 3 minuta kada se sve lomilo, bezao od odgovornosti. Cini mi se ako se dobro secam da je bas na tih nekih 3 ipo minuta do kraja omasio trojku i imao jednu gresku, i od tad se zaledio. Zar nije tako? Koliko vas bi imalo sigurnost da u najbitnijoj utakmici i najbitnijem napadu igra bas na Vasu... ali iskreno? 

• Tuzno 1
Posted
51 minutes ago, mmajstor said:

Cini mi se ako se dobro secam da je bas na tih nekih 3 ipo minuta do kraja omasio trojku i imao jednu gresku, i od tad se zaledio. Zar nije tako?

Nije tako, lose se secas, kao sto je i uglavnom slucaj sa tobom.

Zanimljivo kako se zaledio u poslednja 3 minuta, samo 2 prodora pored Daviesa i Higginsa + 3 bacanja da zatvori utakmicu. Kako li je dobio ta bacanja kad je bezao od lopte? Pritom na tacno 5 minuta do kraja daje trojku kao kap na neresenom rezultatu, znaci 10 poena u poslednjih 5 minuta, ali neka bude da se usrao.

• Like 8
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

jel se zna na koga sve racunamo za taj kvalifikacioni turnir?

Za sada na sve sem Jokica, Bogdana, Milutinova i Raduljice. Bjelica mislim da se nije oglasavao. 

47 minutes ago, Del Piero said:

Zanimljivo kako se zaledio u poslednja 3 minuta, samo 2 prodora pored Daviesa i Higginsa + 3 bacanja da zatvori utakmicu. Kako li je dobio ta bacanja kad je bezao od lopte? Pritom na tacno 5 minuta do kraja daje trojku kao kap na neresenom rezultatu, znaci 10 poena u poslednjih 5 minuta, ali neka bude da se usrao.

Ok, ti si u pravu, ja sam pogresio za poslednja 3 minuta. Verovatno mi je utisak baziran na celoj poslednjoj cetvrtini gde je Larkin cepao simultanku, a ocekivao sam od mvp-a da on bude taj. 

Posted

Pa mislim da je baš nerealno očekivati da igrači dođu bez dana odmora na pripreme. Mnogi su tek u poslednjih par dana završili svoje sezone. 

• Like 2
Posted

Koliko ja znam Beli je od prvog dana na pripremama. Ugovor sa NBA ekipom nema, pa nema ni prepreka da igra kvalifikacioni. 

S druge strane, mislim da recimo Bobi nije jos u Srbiji.

Bice cupavo oko igraca sa NBA ugovorima zbog unapred odredjenog nedelja koliko smeju provesti sa repkom... 

• Like 1