Kankkunen Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Bolje se igra u kvalifikaijama AfroBasket ... ovo je opasno ružno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Usao Smorisa da razbije letargiju 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 5 minutes ago, mmajstor said: Ma ovako bi igrale svake ekipe gde skupis igrace 2 dana pred mec i onda kao igrajte... Upravo. I to protiv ekipe koja godinama igra u ovom sastavu. Nas malo deli od neke solidne igre, da se ubaci koja trojka, malo ranzicije i to je to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Kad nema Zagorca, tu je Dangubić da učini ovo još užasnijim za gledanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Petrušev je stvarno opasan potencijal. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Borisa nije pipnuo loptu od kada je usao, ali je jasno da je Radulja usporavao igru u kombinaciji sa Petrusevim na 4. Petrusev ce biti vrlo dobar NBA igrac i veliko pojacanje za reprezentaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Ko nije gledao 1. poluvreme: Petrušev&Anđušić vs Šermandini&Amer plej što igra za Gruziju - 37:31. Pritom, za 3: Srbija - 2/8, Gruzija 1/13... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 live stats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 4 minutes ago, Dzistrou said: live stats? http://www.fiba.basketball/eurobasket/2022/qualifiers/game/1802/Georgia-Serbia#tab=boxscore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Opa, vezasmo odmah 3 trojke na startu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 1 hour ago, Crni Bombarder said: Dobro smo usli u mec,dozvolili samo 2 poena Gruzijcima. Mada,koliko sam razumeo,ovo je neka gruzijska "B" repka.. Gruziji je ovo manje vise A tim, dok je nas C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Uzivanje je gledati Petruseva i Andjusica, majstori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 9 minutes ago, Del Piero said: Gruziji je ovo manje vise A tim, dok je nas C. Ja bih pre rekao da je ovo Gruziji A ka B tim (igraju bez pleja MekFadena, a još se na početku 3/4 povredio i drugi Amer plej + bez Šengelije i Tinadzea), dok smo mi B ka C timu - iz ovog tima bih zadržao Petruševa i Avramovića za prvih 12, + Anđušić dobar u napadu i Danguba naravno u odbrani i Jaramaz kao 13-14 igrači prvog tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Ne mogu im nedostajati dva Amerikanca, McFaddena su zamenili Frankampom. Sto se nas tice i sto se mene tice, Petrusev u A, Jaramaz, Avram i ajde Andjusic u B, za ostale bi morao da razmislim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Petrušev je zakucan u A tim reprezentacije, ionako sem Bjelice četvorku nemamo. Avramović, Anđušić, Jaramaz su prve rezerve, pet bekova A tima su Teo, Bogdan, Vasa, Neda i Gudura. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 1 minute ago, Stiletto said: Petrušev je zakucan u A tim reprezentacije, ionako sem Bjelice četvorku nemamo. Avramović, Anđušić, Jaramaz su prve rezerve, pet bekova A tima su Teo, Bogdan, Vasa, Neda i Gudura. Fali ti Jovic u A, pa ti Andjusic ispada iz rezervi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Posebno me raduje kod Petruseva sto moze bez problema da pokrije 4 i 5, s obzirom da smo mi na 4 jako kriticni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 3 minutes ago, Del Piero said: Ne mogu im nedostajati dva Amerikanca, McFaddena su zamenili Frankampom. Sto se nas tice i sto se mene tice, Petrusev u A, Jaramaz, Avram i ajde Andjusic u B, za ostale bi morao da razmislim. Meni se čini da su mnogo uigraniji sa MekFadenom nego sa ovim Frankamp-om, koji se pritom i povredio odmah na početku 2. poluvremena (gde inače igra on?). Što se tiče nas - slažem se da ne slažemo 🙂 (mislim i ja bih hteo tih "idealnih 12" sa sve Jokićem, ali svi znamo koliko se njih zapravo skupi, bar za EP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 1 minute ago, mmajstor said: Fali ti Jovic u A, pa ti Andjusic ispada iz rezervi... In my humble opinion, Jović be može preko ove petorice. Mada, koliko je Neda staklen, rezerve su uvek potrebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 (edited) Bolje Jovic nego Guduric, pogotovo uzimajuci u obzir da Teo sve vise igra na 2. ... Opasni kripl fajteri... Edited February 19, 2021 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 3 minutes ago, Majak said: Meni se čini da su mnogo uigraniji sa MekFadenom nego sa ovim Frankamp-om, koji se pritom i povredio odmah na početku 2. poluvremena (gde inače igra on?). Što se tiče nas - slažem se da ne slažemo 🙂 (mislim i ja bih hteo tih "idealnih 12" sa sve Jokićem, ali svi znamo koliko se njih zapravo skupi, bar za EP) OK, slazem se da najbolji sastav nikad nije najbolji sastav, ali eto pricamo na papiru kako stoje stvari. Frankamp igra u Spaniji i cini mi se da je treci strelac Endese. Dobar igrac, ali sa ociglednim limitima, ne znam koliko je za reprezentaciju bolji od McFaddena, ali to je njihov problem. 2 minutes ago, Stiletto said: In my humble opinion, Jović be može preko ove petorice. Mada, koliko je Neda staklen, rezerve su uvek potrebne. Jovic je izgleda stakleniji i od Nedovica. Pitanje je da li je njemu uopste pametno da igra za reprezentaciju obzirom na hronican problem sa ledjima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Opusteno, s obzirom na sve cesce otkaze verovatno ce nam B petorka postati A. Tu najbolju verovatno nikada necemo sastaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 @Del Pieroznam da je ovo nasa "C" repka..toliko pratim kosarku. Nego nisam upoznat sa Gruzijom.. Mnogo bolje drugo poluvreme. Fakticki nema ni potrebe za Vasom i Gurdenom u nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 2 minutes ago, Del Piero said: OK, slazem se da najbolji sastav nikad nije najbolji sastav, ali eto pricamo na papiru kako stoje stvari. Hvala za Frankamp-a, ne znam kako mi je izmakao... Mislim da se sve slažemo, osim za Avramovića. Ja bih njega u prvih 12 za sva takmičenja, svakako pre Nedovića, ako treba i pre Gudurića. Pričam kako ko igra za reprezentaciju, naravno, ne neki sveopšti kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Avramović može eventualno kofere da nosi Nedoviću i Guduriću. Kako možeš da upoređuješ njihove igre u reprezentaciji kad su potonja dvojica igrali protiv najjačih protivnika a Avramović samo protiv ovih pacera i to nekompletnih u kvalifikacijama. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts