Green23 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Potez koji pokazuje koliko voli košarku i to što radi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Bitan sraf u zlatu Srbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 ovakav slučaj se u reprezentativnoj košarci desio odprilike nikad. iz profesionalnog ugla: potez bez presedana...ništa predrasude, ništa sujeta...idemo radimo. apsolutna podrška ozbiljnom stručnom štabu za naredni ciklus...i da caruju bar godina deset. čitaš li vesti Boriša...? 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Sjajne vesti, svaka čast, svaka čast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Kakva šteta što se ovo još na leto nije dogodilo. Svakako za poštovanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 15, 2020 Author Share Posted January 15, 2020 Ovo znaci da ce Jokic igrati centra u reprezentaciji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 4 hours ago, Borko said: Koji je bolji trenerski tandem, Salo-Muta ili Kokoskov-Meloun? Po imenima ovaj potonji, svakako. Rezultate ćemo tek da merimo. Veliko poštovanje za Melounov potez. Kakva radna i košarkaška kultura, neverovatno. A Jokić šta je jeo - jeo je. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 6 hours ago, McLeod said: Sa druge strane, dal ce Maloumn da nam pomogne takticki... jebem li ga. Pitanje da li je bolji od Igorovog prethodnika. nije kao da igoru treba neka luda pomoć na polju taktike ali će svakako pomoći da se jokić "drži accountable" plus neki specijali gratis. sve u svemu, ne postoji veće pojačanje za nas glede struke, taman da biramo neograničeno. možda sam ja idiot što reagujem ali ovaj tvoj upis, zaista porazavajuce. za tebe pre svega ali i za forum na kojem ucestvujes 10 ili 15 god i ipak napišeš ovako nešto. izvini najiskrenije, nije mi namera da se svađamo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Ne znam da li ljudi shvataju. NBA head coach će biti jedan od trenera naše reprezentacije. Ovo je big deal. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Nadam se da će ostati i za OI ukoliko se kvalifikujemo, glupo da bude samo za kvalifikacioni turnir tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Verujem da hoće, ceneći po tome da se u SAD i međ običnim svetom dosta ceni učešće na OI, a verovatno bi i njemu dosta značilo u ličnom i profesionalnom smislu. Naravno, obaveze prema Denveru će imati presudni uticaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Auuuu, svaka cast Kokoskovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 12 minutes ago, Green23 said: Nadam se da će ostati i za OI ukoliko se kvalifikujemo, glupo da bude samo za kvalifikacioni turnir tu Ja i dalje ne verujem da je nama neki NBA trener u stručnom štabu metodom: eto valja se, želim hoću i to je to. Koliko sam se plašio za poziciju trenera posle djordjevića, da će Suza Vasiljević i bagra da nam uvale nekog Grbovića ili nekpog sličnog Gurovića, toliko sam sad u fazonu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Meloun u strucnom stabu reprezentacije Srbije na radnom mestu : Jokiceva dadilja... 😄 Bez zezanja,dobra vest... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Jesmo li sad potrosili to jedno mjesto za naturalizovanog stranca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Ovo kao komentari SNS botova, 3 komentara po 3 reci jedan za drugim 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 3 minutes ago, Sector said: Jesmo li sad potrosili to jedno mjesto za naturalizovanog stranca? Jok, to čuvamo za Paspalj Žarka, takvoj legendi vrata uvek treba da budu otvorena: Žarko Paspalj, spasilac 1,500 ploča Studija B sa deponijeOd Judast Priesta do Kiće Slabinca 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Super vest i definitivno iznenadjujuca, ali treba prvo videti dal covek dolazi da drzi svecu Jokicu ili ce i nesto posavetovati itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) 9 minutes ago, AgroLaki said: Super vest i definitivno iznenadjujuca, ali treba prvo videti dal covek dolazi da drzi svecu Jokicu ili ce i nesto posavetovati itd... pa sigurno ce se kokoskov konsultovati sa nba trenerom koji je u aktuelne dve sezone jedan od najboljih po broju pobeda a ujedno trenira jokica ali kao sto rekoh, mislim da to nije toliko presudno takticki, sve to kokoskov i ekipa znaju, koliko je vazno da jokic ovim potezom nece bas imati osecaj da je dosao na odmor nije da mislim da on nesto zenta od malonea ali je veliki presedan da ti je trener jednog od otprilike contendera u sastavu repke za koju igras a cak nije ni usa Edited January 15, 2020 by uini 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Zamisljam Melouna kako ga klepi po prstima kad vidi burek, kao kad sam bio mali i majka me prostreli pogledom kad navalim na hranu u gostima 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) inace, po steinovom tvitu sa prethodne strane, pregovori zvuce ozbiljno ali nista zapravo nije dogovoreno edit sad vidim da u SK clanku stoji potvrda, super Edited January 15, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Ccc dolazi da nas spijunira. Lepo je Sujeta prozreo te prljave amere onomad i stavio im rampu. Ode sve dodjavola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Just now, Sprivel said: Ccc dolazi da nas spijunira. Lepo je Sujeta prozreo te prljave amere onomad i stavio im rampu. Od sve dodjavola... sujeto je često išao u denver i imao razgovore sa maloumnikom i karnisovasom (nemam ništa za njega osim "kara-nešto-nešto", daj mi vremena). uglavnom, ako je sa nekim klubom pored kingsa imao dobre odnose, to su nuggetsi (pri tome ne računam samo nba klubove) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 3 hours ago, 21Barkley said: A Jokić šta je jeo - jeo je. Ima Meloun da jede umesto njega 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Morao je da ide da vidi kako razmisljaju ti ameri, ali se zadrzao tamo malo duze od mene jbga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts