mmajstor Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 14 minutes ago, Død said: Tacno, nisi pricao o nba-u. Pricali smo na kom takmicenju postajes najbolji na svetu, a ne koje takmicenje je najbolje organizovano i ima najbolje sudije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ovo je nepodnošljivo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 10 minutes ago, Guru said: Ovo je nepodnošljivo. Treba ulaz naplacivati na ovaj topic kakve se stvari odje pisu 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 20 minutes ago, momohyoideus said: Dobro, ako ti je tako lakse. To ti je kao da pričamo o ravnoj zemlji. Pa ti kažeš "gledamo iz drugog ugla". Nema drugog ugla oko Bobija 😄 Potpisao gde mu je najviše odgovaralo i to je to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Just now, Nicklord said: To ti je kao da pričamo o ravnoj zemlji. Pa ti kažeš "gledamo iz drugog ugla". Nema drugog ugla oko Bobija 😄 Potpisao gde mu je najviše odgovaralo i to je to To uopste nije bila moja poenta, no dobro, treba procitati temu a ne samo poslednji post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Pa koja je poenta, jebemu koprive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pistol Pete Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 malo sam se smirio al mi nesto nije jasno. Jasno je da je Sale napravio greske koje su nas skupo kostale al' opet postoje stvari koje nisu jasne. Kako je moguce da jedan tim sastavljen od ovakvih igraca ne moze da odigra odbranu koja spada u ABC kosarke?Ni jedan izgradjen napad,nista nacrtano,uvezbano. Pa znamo da Sale nije nas najbolji trener ali sam siguran da im nije samo dao loptu i reko snadjite se. Nema sad mnogo veze koji je razlog za lose medjuljudske odnose u reprezentaciji,samo mi je vazno da neko kaze da je to u pitanju jer ja drugacije ne mogu da razumem sve ovo. Potpuno razumem stanje Micica pa i eventualni efekat na ekipu a opet ,kad je Vasa odlucio da ostane,ocekivao sam da nas to skupi i da poginemo za svaku loptu.Umesto toga dobili smo smorenu grupu gradjana koja nije bila zainteresovana da se raduje ni kad smo na momente vodili.znam ,zvuci ko los dokumentarac teorije zavere,the truth is out there... Inace,imam svoje misljenje o problemu Kalinic\Nedovic tj.zasto su rano otpisani.Sale se je odlucio ranije koga ce da vodi i da su svi ostali zdravi bila bi to jaka ekipa.S'obzirom na kvalitet pomenute dvojice Djordjevic nije hteo da ih mrcvari do kraja priprema jer bi to tek jos teze podneli kasnije.Po mom misljenju je pokusao da bude fer pa mu se to posle obilo o glavu usled povreda.Sad mozemo diskutovati o kvalitetu igraca koje je nameravao da povede i onih koje je otpisao al ja bi' to ostavio trenerskoj filozofiji.Moja najveca zamerka selektoru su maskote koje uvek ima u timu tipa Stimac,Birca itd.koliko god da je nestasica igraca na nekoj poziciji navedeni igraci nisu prednost,imamo boljih,mladjih. Saletu hvala za sve medalje koje nam je doneo i da kroz jednu strucnu analizu svega posle prvenstva vidimo kako dalje.Meni je ok da nastavi sa radom,nemamo mi toliko strucnjaka da ih trosimo lako.Ukoliko se nije posvadjao sa pola ekipe treba ga zadrzati,ima i on pravo na gresku... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Diverzija Sujetina uspela ...... Nego sto je najgore, nije gotovo SP za nas, red je da se ova druzina oprosti sa stilom na OI, Milos penzos da poslednji put bude kapetan broda. Znaci sutra se deremo Difens u oba termina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Pa reko sam™ Ljudi ovde govore kako je Djordjevic dunster jer je dobio otkaz u 3 kluba, a u isto vreme im je Boban, koji je promenio 5 klubova za 5 sezona, izuzetno koristan. Naravno, nit je Djordjevic potpuna neznalica, niti je Boban NBA igracina, ali lepo plivaju u kosarkaskom svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 minute ago, momohyoideus said: Pa reko sam™ Ljudi ovde govore kako je Djordjevic dunster jer je dobio otkaz u 3 kluba, a u isto vreme im je Boban, koji je promenio 5 klubova za 5 sezona, izuzetno koristan. Naravno, nit je Djordjevic potpuna neznalica, niti je Boban NBA igracina, ali lepo plivaju u kosarkaskom svetu. Postoji velika razlika izmedju dobijanja otkaza i menjanja kluba. Da je Djordjevic menjao klubove jer je dobijao bolje ponude, kapiram da niko ne bi to koristio kao argument. I Batler je zamenio solidan broj klubova u poslednjih par godina, to ne znaci da je los igrac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 4 minutes ago, momohyoideus said: otkaz u 3 kluba, a u isto vreme im je Boban, koji je promenio 5 klubova za 5 sezona Pa sad, otkaz nije jednak trejdu i isteku ugovora. U Bobanovom slucaju, prva promena je istek ugovora i potpis visegodisnjeg, trejd, trejd i opet potpis ugovora kao FA. U oba trejda je isao u paketu sa Tobajasom (koji je eto trejdovan iako je dobar igrac). Trejdujes nekada i korisne i dobre igrace za odgovarajuci povracaj, dok otkaz dajes ljudima koji ne odradjuju posao kako valja. Tako da ti ta paralela ne stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 7 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Znaci sutra se deremo Difens u oba termina. Navijanje za Ozije ce mi lako pasti, svakako sam ih podrzavao od pocetka turnira (a i pre toga). Ali za Amere jako tesko, iako ni Francuze ne volim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 (edited) 36 minutes ago, MrTwister said: Treba ulaz naplacivati na ovaj topic kakve se stvari odje pisu 😄 Čim je tebi prva ideja da se nešto naplaćuje, jasno je da si izložen kapitalističkim pošastima NBA-a. Ne može se od svetog topika praviti biznis, ovde se gaje prave vrednosti, sportski duh i fer plej, sve po uzoru na FIBA. Edited September 10, 2019 by Guru 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Tu mozemo da se ne slazemo. On je tri puta padao na manju platu (sudeci po ovome: https://www.spotrac.com/nba/dallas-mavericks/boban-marjanovic-17984/cash-earnings/), nije bas otkaz, ali nije ni daleko po mom misljenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 1 minute ago, momohyoideus said: Tu mozemo da se ne slazemo. On je tri puta padao na manju platu (sudeci po ovome: https://www.spotrac.com/nba/dallas-mavericks/boban-marjanovic-17984/cash-earnings/), nije bas otkaz, ali nije ni daleko po mom misljenju. Pa nije padao na manju platu nego je to koliko je primio u svakom klubu posebno. Potpisao je 3/21 ugovor, sto znaci da je svake godine primio 7 miliona, to su klubovi podelili u zavisnosti koliko utakmica je odigrao tamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Just now, Malkolm Brogdon said: Pa nije padao na manju platu nego je to koliko je primio u svakom klubu posebno. Potpisao je 3/21 ugovor, sto znaci da je svake godine primio 7 miliona, to su klubovi podelili u zavisnosti koliko utakmica je odigrao tamo. Da, moja greska, to je previd. Znaci sa 7 po sezoni na 3,5 po sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 1 minute ago, momohyoideus said: Da, moja greska, to je previd. Znaci sa 7 po sezoni na 3,5 po sezoni. Tih 7 je uzeo 2016. kad je Mozgov uzeo 16, Deng isto. Trziste funkcionise mnogo drugacije nego sto ti mislis, sve je prilicno kompleksno i ako neko prima manju platu nego sto je primao ne znaci da je manje vredan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 3.5 je vece od vet min ugovora, tako da je veoma dobro prosao ovog leta. Dosta dobrih igraca su i ove godine prosli samo sa vet min, a neki jos uvek nemaju angazman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Trziste funkcionise mnogo drugacije nego sto ti mislis, sve je prilicno kompleksno i ako neko prima manju platu nego sto je primao ne znaci da je manje vredan. Ko da slusam mog direktora dok mi objasnjava zasto trenutno radim za bedu 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 NBA je sranje i to ce dokazati Argentinci kad osvoje zlato. Jeste Skola odigrao 10 sezona u tom NBAu al to bio neki drugi, brzi, jaci, bolji NBA. Ovaj sad pisljiva boba ne vredi, evo dje Adetokumbo, dje Jokic. FIBA basketball rulez. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 6 minutes ago, Tamburinjo said: Ko da slusam mog direktora dok mi objasnjava zasto trenutno radim za bedu Makar ti zena ne kaze kad se vratis da nisi odradio nijedan BITAN dan na poslu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Ne znam da li onda bio bolji, ali je sada neuporedivo brzi NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Btw, jel moze uopste igrac u NBA da dobije otkaz, ili ako im ne treba samo ga placaju da igra kuci plejstejsn iksboks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 2 minutes ago, McLeod said: Jeste Skola odigrao 10 sezona u tom NBAu al to bio neki drugi, brzi, jaci, bolji NBA. Valjda sporiji, nije ovaj divlji zapad. Uvek se setim ovog goat posta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Rece neko na rts-u da su Ameri trazili da im se ne snima niti jedan TO. Jel to tacno? Nisam obracao paznju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts