Jump to content

Pistol Pete

Član foruma
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pistol Pete

  1. Mi smo izgleda ovu utakmicu izgubili pre nego smo izasli na teren.Sta to Partizan igra posebno? Samo svaki put izadju maksimalno napaljeni i to je vise nego dovoljno za nekog sa gubitnickim mentalitetom.
  2. A ko je to reko? Svaka dileja dodje ovde i pise jedno te isto.rekli ste vec o Covicu sve i svi su se slozili.Nazalost to ne opravdava Lorenza ni ostatak ekipe.Sigurno je Covic kriv sto davidovac sedi u cosku i uziva u zivotu.
  3. problem je sto nas prvi plej treba da je back up a drugi van aba lige.Ovaj Lorenzo zna da igra ali nije konstantan ni pouzdan.Jbg,dok se saberemo prodje sezona
  4. na ovoj utakmici su i Beron i Davidovac gori od Covica.usrali su se
  5. ma kamo srece da je Covic jedini problem,ovo je skup jalovih lelemuda. Covic i Odzo jos nesto i pokusavaju za razliku odostatka ekipe. Sramota
  6. kad ce vise da pocne,bas dosadno. Jel ima bar neki pripremni turnir?
  7. to sto mi mislimo da smo najbolji,to je nas problem.Kod Argentinaca se videlo daznaju da igraju i napad i odbranu.tako tecno i jednostavno.Za razliku od njih mi smo nastupili siledzijskim modelom,i cak i to sto mo uvek bili blizu govori o individualnom kvalitetu igraca,nikako o timskoj igri.
  8. problem sa nasim mladim trenerima je u tome sto nemaju razvojni put koji su imali nasi matori.Niko ne zeli da bude pomocni trener nekom iskusnom,proverenom treneru,i tako nauci malo vise o taktici.Znam da je bilo i onih koji nisu prolazili taj dril, ali se kosarka mnogo promenila . Verujem da bi Djordjevic bio za klasu bolji trener da je po zavrsetku igracke karijere proveo par godina kao pomocni Dudi ili Zeljku.Ovako je samo dobar motivator. Mislim da je nasa kosarka malo zastarela i provaljena,ustvari,gledajuci ovu Argentinu sam siguran u to.
  9. ako oces da shvatis kako srbi funkcionisu odgledaj zajednicki stan🤣
  10. ko Srbima ugodi svaka mu cast.Ako presjednik ponudi da organizujemo kvalifikacije onda kupuje lake poene,ako ne,to se i ocekivalo od nase lopovske vlasti😂.Pa rodjaci trece ne postoji,mozemo da pokusamo ili ne. Svi su za smenu Djordjevica al vec kukaju kako je pizda ako sad da otkaz i posveti se novom projektu. Ne postoji funkcija u Drzavi Srbiji koju bi ja prihvatio,dobri smo za izbegavanje.
  11. ma sve ok samo mi moramo da naucimo da postujemo ljude i da postoji nacin da se stvari urade bezbolnije.Boljeg trenera cemo naci ali privrzenijeg reprezentaciji necemo.Zbog takvog ponasanja celokupne javnosti posle neuspeha Zeljka obradovica on je,iako tad jos uvek mlad,zavrsio sa reprezentacijom zauvek.Dzabe ga sad neki pominju,kog mi jednom provucemo kroz blato taj se vise nece vratiti.Nece ni Pesic a nebi ni Duda ni da je mladji.Al dzaba ja ovo pisem Srbija je zemlja gde Jakovljevic i Andjus proglasavaju Dudu neznalicom i drugorazrednim trenerom😡
  12. Pa ne moze meni jedan neuspeh da eliminise Djordjevica. Mi smo srbi poznati da lomimo preko kolena i da ne postujemo minuli rad,dobri smo samo ako ne daj boze neko umre.(ako je ovaj smajli na moj post)
  13. od stranaca samo Ruben Magnano,ako je slobodan. Ja bi ipak zadrzao Sadasnjeg selektora ako bude dogovora.
  14. Ipak je jokic mnogo vazniji u svojim timovima nego Mark.Naravno imas poentu Gasol je mnogo stariji ali je tu taj nas mentalitet,a pravo da ti kazem,o tome se malo prica,ali Jokiceva gradja ne prati njegov mozak.Za sportiste sa takvim problemima je bitno da nacin zivota,ishranu i trening dovedu do perfekcije ,tj. ni van sezone se ne moze dozvoliti odstupanje. Ne deluje mi Jokic kao neko disciplinovan.Steta ce biti ako zbog toga bude imao problema .
  15. Brate mili ,mi da zalimo sto ne igramo sa francuzima ? Pa jebo ga mis ne postoji reprezentacija od cetvrtfinala sa kojom bi mi mogli da se nosimo. Da bas steta mogli smo da osvojimo sve da smo bolji bar za 50% nego sto smo pokazali.
  16. Ko god bio selektor sledeci put kad igrac kaze da ne moze da se odazove ostavite ga na miru.Jeste jokic guran na cetvorku sto mu ne lezi ali je cinjenica da je bio totalno nespreman kako fizicki tako i psihicki. Covek je imao iscrpljujucu sezonu i pristao je da igra iskljucivo zbog pritiska javnosti.koja je korist od toga?O steti koja ce se odraziti na sam pocetak njegove sezone u Denveru i mogucih odnosa u reprezentaciji da i ne govorimo. Reprezentacija treba da ide u najboljem mogucem sastavu na prvenstva bez pritiska da nesto mora.Znam da ce svi skociti kako pritisak mora da postoji itd.,medjutim oni vec osecaju pritisak pa im dodatno ludilo koje je vladalo u javnosti nikako ne moze pomoci. Voleo bih da budem optimista ali poznavajuci nas verovatnije je da cemo prvo dotaci dno pre nego pocnemo da se penjemo.Za neke je ovo vec dno,nazalost nije ni blizu...
  17. malo sam se smirio al mi nesto nije jasno. Jasno je da je Sale napravio greske koje su nas skupo kostale al' opet postoje stvari koje nisu jasne. Kako je moguce da jedan tim sastavljen od ovakvih igraca ne moze da odigra odbranu koja spada u ABC kosarke?Ni jedan izgradjen napad,nista nacrtano,uvezbano. Pa znamo da Sale nije nas najbolji trener ali sam siguran da im nije samo dao loptu i reko snadjite se. Nema sad mnogo veze koji je razlog za lose medjuljudske odnose u reprezentaciji,samo mi je vazno da neko kaze da je to u pitanju jer ja drugacije ne mogu da razumem sve ovo. Potpuno razumem stanje Micica pa i eventualni efekat na ekipu a opet ,kad je Vasa odlucio da ostane,ocekivao sam da nas to skupi i da poginemo za svaku loptu.Umesto toga dobili smo smorenu grupu gradjana koja nije bila zainteresovana da se raduje ni kad smo na momente vodili.znam ,zvuci ko los dokumentarac teorije zavere,the truth is out there... Inace,imam svoje misljenje o problemu Kalinic\Nedovic tj.zasto su rano otpisani.Sale se je odlucio ranije koga ce da vodi i da su svi ostali zdravi bila bi to jaka ekipa.S'obzirom na kvalitet pomenute dvojice Djordjevic nije hteo da ih mrcvari do kraja priprema jer bi to tek jos teze podneli kasnije.Po mom misljenju je pokusao da bude fer pa mu se to posle obilo o glavu usled povreda.Sad mozemo diskutovati o kvalitetu igraca koje je nameravao da povede i onih koje je otpisao al ja bi' to ostavio trenerskoj filozofiji.Moja najveca zamerka selektoru su maskote koje uvek ima u timu tipa Stimac,Birca itd.koliko god da je nestasica igraca na nekoj poziciji navedeni igraci nisu prednost,imamo boljih,mladjih. Saletu hvala za sve medalje koje nam je doneo i da kroz jednu strucnu analizu svega posle prvenstva vidimo kako dalje.Meni je ok da nastavi sa radom,nemamo mi toliko strucnjaka da ih trosimo lako.Ukoliko se nije posvadjao sa pola ekipe treba ga zadrzati,ima i on pravo na gresku...
  18. A sta sa evropskim prvenstvom bez kompletnog tima? kod djordjevica me uvek nervira to sto uvek ima par igraca koje vodi zbog starih zasluga a koji objektivno ne vrede. Sto se tice rezultata do sada ovo mu je prvi veci pad.To dal' je neko sklonio spaniju i sl. to je sbb kbb, i sad mozemo da pricamo da bi bilo bolje da smo imali bolje sudjenje,slaba vajda od toga.
  19. Srpska posla. Sacekajte malo sa procenom saletovih rezultata,kad nam selektor bude neki Milojevic,sasa obradovic ,trifa i sl.,i kad pocnemo da slavimo prolazak kvalifikacija,tad cemo ga prizivati. Naravno da je gresio i da je moralo bolje ali nasi treneri su potroseni i bojim se da nam veliki problemi tek predstoje. nadam se da gresim.
  20. Bio sam za da Kalinic i nedovic moraju biti u reprezentaciji ali posle ovih tvitova nadam se da Kalinic nece vise biti u konkurenciji.Nije bitno samo ko je kakav igrac,ovakvo likovanje govori kakav je covek.
  21. bas mi zao sto moramo jos jednu utakmicu da igramo,bice mucno.sa ovakvom igrom nas bi i poljska pobedila,igraju egal sa spancima☹️.ovaj gasol je mogo samo protiv nas nesto da odigra sto nazalost vise govori o nama nego o njemu.
  22. gde je i sta radi Ruben Magnano? da jednom vidim onaj argentinski napad da mi odigramo pa da se razilazimo😖
  23. Znam da ste svi van sebe posle ovoga ali zaista nema razloga da sad vredjamo djordjevica.Sale ce se povuci,zna on sta je red.pokazimo malo postovanja za sve medalje koje je osvojio kad smo bili za klasu losiji od konkurencije. Hvala Saletu za sve sto je uradio za nas i svim reprezentativcima koji su se zrtvovali za svoju zemlju i narod.
×
×
  • Create New...