Kronostime Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Brojtro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Ameri su smehotresna olimpijada. Bice sramota ako se sretnemo i ne otkinemo ih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 ....najbolja izvedba italijanske himne ako ne racunamo gloriju ... 21. Oktobar 2007, Interlagos. Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 24 minutes ago, Sprivel said: Ameri su smehotresna olimpijada. Bice sramota ako se sretnemo i ne otkinemo ih. Bilo bi dobro malo dodira sa realnošću... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 djidji obvladava Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Latini su stare varalice. Mede nas rijecima. Cccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 5 hours ago, uini said: protiv spanije je otprilike 1/8finala Pa nije eliminaciona ukoliko dobijemo Talijane. Jedino u smislu biranja kostura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 28 minutes ago, Laki21 said: Bilo bi dobro malo dodira sa realnošću... Realnost je da Ameri u globalu imaju boje igrače, da je Jokić bolji od svakog njihovog igrača, da su neuigrani i da im igra ni na šta ne liči. Znači da je realnost da ih pobedimo. Ne i otkinemo ali pobedimo to da. Uostalom gospodin Vilijam sa brda zna o tome malo bolje i od tebe i od mene. Zadnji put je kvota bila 1.8 na Amere za osvajanje a 2.8 na nas. Sad opet nešto menjaju pa su skinuli tu listu. https://sports.williamhill.com/betting/en-gb/basketball Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 (edited) naravno, mislim pre svega na kostur ali i na to da su nam italijani i španci prve jake tekme, pogotovo španci, koje zbog našeg samopouzdanja treba deljati kad god i gde god. Edit @Cavani Edited September 4, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Bilo bi dobro malo dodira sa realnošću... Dosao sam u dodir sa realnoscu kad sam ih gledao juce, do tada nisam komentarisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Sve osim zlata je debakl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 1 minute ago, Sector said: Sve osim zlata je debakl ako sale ne ume popa i kerra sa drugoligaskim nba zvezdama da dobije .. ima ta neka italija, oce njih nekad zustro da krene šut 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 23 minutes ago, Sprivel said: Dosao sam u dodir sa realnoscu kad sam ih gledao juce, do tada nisam komentarisao. Ne deluju impresivno, ali proglašavati ih autsajderima a nas favoritima je neopevana budalaština. I ti uopšte ne govorim o njihovom napadu, već odbrani. Kada krenu da pritiskaju od prvog minuta, to neće izgledati kao meč sa Turcima. A imaju mogućnost da taj nivo drže čitavu utakmicu. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Nismo favoriti, ali prvi put nismo ni autsajderi. Otprilike je onako kako kazu kladionice, mi i oni smo favoriti, ostalih 4-5 reprezentacija preti iz drugog plana. Sacekao bih jos da vidim kako cemo danas izgledati u prvoj ozbiljnoj utakmici. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Ne deluju impresivno, ali proglašavati ih autsajderima a nas favoritima je neopevana budalaština. I ti uopšte ne govorim o njihovom napadu, već odbrani. Kada krenu da pritiskaju od prvog minuta, to neće izgledati kao meč sa Turcima. A imaju mogućnost da taj nivo drže čitavu utakmicu. Gomila sekundaraca koja o timskoj odbrani ne zna nista. Pa njih je izvesni Korkmaz vozao, nisu znali gde su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 6 minutes ago, Sprivel said: Gomila sekundaraca koja o timskoj odbrani ne zna nista. Pa njih je izvesni Korkmaz vozao, nisu znali gde su. pa jebeš ga ako 3 igrača celticsa koja su u rotaciji ne znaju ništa o timskoj odbrani. middleton takođe. mitchell nije neki majstor defanzive ali igra u sistemu koji takođe neguje dobru timsku odbranu. miles turner i brook lopez su u sličnoj situaciji. opet napominjem, treneri su pop i kerr, ne znam ko još; ti ljudi su sve samo nisu naivni i ne sumnjam da će kada dođu tekme na ispadanje pokazati nešto od toga što su uvežbali, bilo za odbranu, bilo za napad. popu ovo izdanje amera može samo da prija, jer nikome od igrača neće pasti na pamet da se nešto kurči i pravi egzibicije, sada kada su definitivno svesni da mogu lako da budu failure squad. ja bih sačekao još malo sa takvim suverenim procenama. kao što rekoh, lično mislim da ne mogu gore od ovoga. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 4 minutes ago, uini said: ne mogu gore od ovoga. Egzaktli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 iiiid'mo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 (edited) 1 hour ago, Cavani said: Nismo favoriti, ali prvi put nismo ni autsajderi. Otprilike je onako kako kazu kladionice, mi i oni smo favoriti, ostalih 4-5 reprezentacija preti iz drugog plana. Sacekao bih jos da vidim kako cemo danas izgledati u prvoj ozbiljnoj utakmici. Slažem se. Ne treba leteti visoko. Da vidimo danas da li ćemo imati problema. Delujemo odlično, ali kad dođu eliminacije nikad se ne zna. I mi smo prošli put, kao četvrti u grupi, u eliminacijama odškolovali Grke, Brazilce i Francuze... a delovali smo baš loše pre toga... Praktično nismo još ni počeli prvenstvo.... Edited September 4, 2019 by Issey 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negazirani Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Vadi Vlada Đurovića iz zamrzivača polako, shit just got real 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 mi na pripremema protiv mnogo boljih protivnika nego do sada na SP nismo bas bili neki world beater-i (iako smo dobili sve meceve), tako da nije zgoreg malo spustiti ocekivanja i ici iz meca u mec narocito jer ni mi igramo sa svim igracima u kini. utamice sa italijom, litvanijom, grckom i francuskom su zavrsene tesnom razlikom od ne vise od dva poseda, doduse uz izostanke igraca iz startne petorke. Sve pripremne utakmice Srbije: Srbija – Finska 95:75Srbija – Litvanija 72:68Litvanija – Srbija 91:95Srbija – Turska 87:72Italija – Srbija 64:96Grčka – Srbija 80:85ppSrbija – Italija 71:65Srbija – Novi Zeland 88:78Srbija – Francuska 61:56 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Što francuska nije crvena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Just now, peradvind said: Što francuska nije crvena? kopirao sam iz txt koji je bio o toj utakmici a ostalo su linkovi ka izvestajima sa tih utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Što francuska nije crvena? Odavno su skinuli socijaliste Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts