Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Gudura said:

E tako, sad ovo pleme sa tribina moze kako dolikuje da se vrati u svoje brloge i da nastavi da nas mrzi😎

Da me ne shvatiš pogrešno, mrzimo se i mi sami međusobno, to mi više smeta nego što nas mrze drugi. Folklor sa tribina u komšijskim državama me ne dotiče koliko mi smeta kad to isto radimo sami sebi. 

• Like 2
Posted

Dovoljno govori o njima to što ovaj trener ne poznaje pravila pa se hvata za glavu zbog ovog bacanja Anđušića. Na klupi, tribinama i na terenu - seljakluk na kub. 

Posted

Značajno je da su ovi momci pobedili u jednoj pravoj prvenstvenoj utakmici, mnogima će ovo biti jedna od značajnijih pobeda u karijeri. Što se ostalog tiče jedino koji tamo treba da pocrveni je nenad marković ali taj obraza nije nikad ni imao. 

• Like 3
Posted

Svaka cast momcima i hvala im na ovoj pobjedi, bilo je zaista mnogo gresaka ali ne mogu im nista zamjeriti kad vidim ove podrigle njuske na tribinama evropskog Teherana, zaista jeziv prizor za svakog normalnog covjeka.

Posted

Па какав заслужени ролеркостер емоција је доживјела публика у хали вечерас. И као некадашњем навијачу, знам колико боли. Предивно!

Честитке момцима на побједи, показују карактер, што је за сад, и у овом саставу довољно!

• Like 3
Posted

Ne razumem zašto pišete o zgadiji?

Tek kod nas zgadije koja vredja po svakoj osnovi ima, to je prokletstvo ovih prostora nažalost.

Tanaskovic je stvarno fino napredovao, ok i preuzima, malo je dodao i masu može u nekim opcijama i 5 biti sasvim relevantno.

Posted

Najbitnije je da smo pobedili...

Koliko smo (polu)kontri rešili greškama na nivou pionira, elementarne su to stvari koje reprezentativci jedne košarkaške zemlje sebi ne bi smeli da dozvoljavaju...

• Like 1
Posted

Puna kapa, 2:0 posle prvog prozora, a moglo je lako obrnuto da bude. Igra nebitna, max 1, 2 igrača iz ovog tima će igrati velika takmičenja i to sa kraja klupe. Da pohvalim Alimpija za onu nisku petorku sa Tanaskom na 5, tad smo ih okrenuli.