Zadnji vezni Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago (edited) Hajde sad šabani sa tribina marš kući pa tamo mrzite,*ebite,koljite...i šta već ne?! Bravo momci! Edited 15 minutes ago by Zadnji vezni 1
Teleći sač Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 2 minutes ago, Gudura said: E tako, sad ovo pleme sa tribina moze kako dolikuje da se vrati u svoje brloge i da nastavi da nas mrzi😎 Da me ne shvatiš pogrešno, mrzimo se i mi sami međusobno, to mi više smeta nego što nas mrze drugi. Folklor sa tribina u komšijskim državama me ne dotiče koliko mi smeta kad to isto radimo sami sebi. 2
Problem sa licnim greskama Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago Situacija utakmice je onaj full court press Bosne koji se zavrsava sa 2 slobodna igraca Srbije pod kosem i naravno bravure Andjusica na rubu faula u napadu, izgubljena lopta,
Bad Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Dovoljno govori o njima to što ovaj trener ne poznaje pravila pa se hvata za glavu zbog ovog bacanja Anđušića. Na klupi, tribinama i na terenu - seljakluk na kub.
berti Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Ovi divljaci se ponašali kao da je Nele Karajlic na parketu u našem dresu.
Perkos2 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Značajno je da su ovi momci pobedili u jednoj pravoj prvenstvenoj utakmici, mnogima će ovo biti jedna od značajnijih pobeda u karijeri. Što se ostalog tiče jedino koji tamo treba da pocrveni je nenad marković ali taj obraza nije nikad ni imao. 3
Estrella Roja Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Koliko god bila ružna utakmica uvek je lepo pobediti. Imamo 2:0 posle ovog prozora, jedino to se računa. 3
Maksim Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago Svaka cast momcima i hvala im na ovoj pobjedi, bilo je zaista mnogo gresaka ali ne mogu im nista zamjeriti kad vidim ove podrigle njuske na tribinama evropskog Teherana, zaista jeziv prizor za svakog normalnog covjeka.
Big Ticket Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Па какав заслужени ролеркостер емоција је доживјела публика у хали вечерас. И као некадашњем навијачу, знам колико боли. Предивно! Честитке момцима на побједи, показују карактер, што је за сад, и у овом саставу довољно! 3
Tex_Willer Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Ne razumem zašto pišete o zgadiji? Tek kod nas zgadije koja vredja po svakoj osnovi ima, to je prokletstvo ovih prostora nažalost. Tanaskovic je stvarno fino napredovao, ok i preuzima, malo je dodao i masu može u nekim opcijama i 5 biti sasvim relevantno.
bekrinjo Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Najbitnije je da smo pobedili... Koliko smo (polu)kontri rešili greškama na nivou pionira, elementarne su to stvari koje reprezentativci jedne košarkaške zemlje sebi ne bi smeli da dozvoljavaju... 1
Predator93 Posted just now Posted just now Puna kapa, 2:0 posle prvog prozora, a moglo je lako obrnuto da bude. Igra nebitna, max 1, 2 igrača iz ovog tima će igrati velika takmičenja i to sa kraja klupe. Da pohvalim Alimpija za onu nisku petorku sa Tanaskom na 5, tad smo ih okrenuli.
Recommended Posts