Volter Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Just now, propolis said: Kopriva umesto rileta Tražio je Rile izmenu.
McLeod Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Miljenovic i Ristic, svaka cast momci. Kakav takeover u drugom poluvremenu 7
McLeod Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago To bi bilo to. Nadam se da ce im ovo jako znaciti za stvaranje sinergije i hemije. 4
Issey Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Baš me zanima šta će Alimpije da kaže za sramotno prvo poluvreme... Za drugo kapa dole...
Kosjan Willavić Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Jeste da Tanaskovic nema neki IQ, ali je zlata vredan kao neki Kalina za sirotinju. Mnogo prljavog posla covek radi, gine u svakom napadu. Znaci ce bas u ovom kvalifikacionom ciklusu 2
Stiletto Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Faul ko vrata na Anđi. Kad te sudije jebuckaju protiv Švajcarske, ej, Švajcarske. 1
kolanidja Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Jedini momenat kad ne bih pozeleo u zivotu da sam Svajcarac, eheh. 1
kolanidja Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 1 minute ago, Issey said: Baš me zanima šta će Alimpije da kaže za sramotno prvo poluvreme... Za drugo kapa dole... Sta da kaze, dosta novih i mladih lica u repki, ekipa ne znam koliko dana na okupu. Drugo poluvreme je lice ove ekipe. Ici ce samo na bolje nakon ovog meca. 3
Molina23 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Ovaj mučeni Grave ima tikove jače nego Gavrilo Gavrilović u jeku krize u Munja transu. Zatajili švajcarski lekarski pregledi. 6
Problem sa licnim greskama Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 1 minute ago, Stiletto said: Faul ko vrata na Anđi. Kad te sudije jebuckaju protiv Švajcarske, ej, Švajcarske. Cim sam video juce zena iz Spanije glavni sudija mi je bilo lose. Obistinilo se. Bas lose sudjenje na obe strane. Branicemo kos razliku u Zenevi sa NBA igracima u junu. Bez brige.
McLeod Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Svajcarci prvo poluvreme 9/12 za tri. Drugo -1/17.
Stiletto Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Švica prvo poluvreme trojke 12/9, drugo 11/0. Nestvarno. 1 1
Diogen Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Porodismo ovo nekako… 😮💨 Značiće ovo jako momcima za samopouzdanje…
MV91 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Браво момци, браво Алемпије, злата вредна победа. Дуци легендо. Бити ФИБА судија је изгледа бити срамотно исто као и похађач Ћациленда или пандур.
Problem sa licnim greskama Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Ozbiljno nas Rile i Miljenovic izvadili iz govana ovde. Bravo momcima na borbi. Pise se pobeda ali ovde ostaje milion upitnika. 3
propolis Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Pokazali smo u drugom ko smo i šta smo dok prvo ide u zaborav,a videcemo to vec protiv BIH
Barkley#34 Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) Denda u prvom proluvremenu: "Odličan šut za tri... veliki promašaj". Zamalo da padnem sa kreveta. Edited 23 minutes ago by Barkley#34 8
Recommended Posts