Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

Добро је, рутинских последњих минут и по. Могло је и лакше али смо остали без Лучића који нам је један од најбитнијих играча + упитан критеријум судија у последњих 15ак минута.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tako je breee, trpaj.

 

Šteta za ovaj gorak ukus. Vasa bolje da je odmorio, nego što se opet blamirao u dresu reprezentacije. Trenutno nije ni crno ispod nokta onome što je Teo bio za nacionalni sastav. Verovatno i najveća razlika između onoga što neki igrač igra za klub i reprezentaciju, a da mogu da se setim. Ne znam nijedan drugi primer da je neki vrhunski EL igrač toliko kriminalan u reprezentaciji, iz godine u godinu. Valjda će do EP da se opasulji i krene da igra bilo šta.

Edited by medobrundo
  • Like 10
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, medobrundo said:

Tako je breee, trpaj.

 

Šteta za ovaj gorak ukus. Vasa bolje da je odmorio, nego što se opet blamirao u dresu reprezentacije. Trenutno nije ni crno ispod nokta onome što je Teo bio za nacionalni sastav. Verovatno i najveća razlika između onoga što neki igrač igra za klub i reprezentaciju, a da mogu da se setim. Ne znam nijedan drugi primer da je neki vrhunski EL igrač toliko kriminalac u reprezentaciji, iz godine u godinu. Baja će do EP da se opasulji i krene da igra bilo šta.

 

Koliko god da je napredovao u Efesu malo je i zaboravio da je plej i koja je njegova primarna uloga. Gudura se pojavio i umesto da ga hrani loptama on nešto petlja... Ako to bude radio i na EP, ne piše nam se dobro u eliminacionim utakmicama.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Sreten Žujkić, penzioner said:

Dobro je sto je bilo ovako tesno, jer bismo se mnogo zaneli da je ostalo +20. Cisto da se vidi sta i gde jos mora da se radi. Bez opustanja!

Sto se prvenstva tiče, ovakav tok je bolje da ekipa ne poleti. Sa druge strane bi +20 rešio medjusobni susret sa Turskom. Svakako mislim da su dve pobede protiv Velike Britanije i kući protiv Turske dovoljno za svetsko. 

Link to comment
Share on other sites

Prerano smo se odrekli Tea. Prije je Kari za penziju nego Teodosić.

 

Sa druge strane, jedan MJK koji je rezerva u Podgorici, uzima ozbiljne minute prije Davidovca recimo.

 

Nemam povjerenja u Pešića pred ovaj Eurobasket i mislim da nije trenutno dorastao zadatku, ali vidjećemo ubrzo.

  • Like 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Don Radonja said:

A svi ste zaboravili da je imao povredu protiv Grcke?Jbg mozda je i to uticalo.Ali ako je vec tako nije trebao da insistira da igra...

 

Znamo da je povređen, ali ne vidim zašto je morao da igra po svaku cenu. Ok i Jaramaz je igrao loše večeras ali ko kaže da ne bi bilo bolje da je morao celo veče biti prvi plej... Ja kažem da bi bio bolji.

Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...