Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

@Petrusev - nasao sam prvu stvar koja mi se kod njega bas ne svidja - zavrsavanje ili ne zavrsavanje levom rukom. Inace, sve sto radi je tako lagano, mada je i protivnik nedorastao. Ima jos da radi na odbrani od pika, ali ima i pile i duzinu, sto je najbitnije.

 

Sto se drugih tice, Jovic izuzetno angazovan na obe strane. Ova pauza mu je sigurno prijala, Srbija, vreme se porodicom, sad mi deluje skroz naostren.

 

Bobi je previse lenj u odbrani, ni ne dize ruke. Znacice nam izuzetno Milutinov. Cak verujem i u neku small ball pricu sa Belim na 5. Odbrana protiv pika nam potencijalno moze praviti ozbiljnu muku. I spolja i unutra su nam prevashodno napadaci, sem Jovketa. Veliki posao ce cekati Kalinu, Lucica i Belog da to pomognu.

 

Beli povucen. I neka je. Nek se plasiramo, nek nam dodje Bogdan, pa njemu, Vasi i Teu kljuceve, a Beli da igra iz drugog plana.

 

Ostali mi nisu vredni nekog komentara, jer bi bilo zakeranja ili opste poznato, a gotovo svi nece biti u 12. Avram jurisnik, definitivno ne plej jer se muci sa driblingom iz mesta, ali iz zaleta je klasa za ove amigose. Dobric cudno sitna minutaza, ali ofanzivno izvanderan, a defanzivno toreador. Sjajno sto je Ilic uz tim, dati mu minute.

Edited by Geronimo
slovo...
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, 5geriti said:

Možda zato što hoće da zaštiti privatnost svoje porodice?

 

Naravno, samo što je onda trebalo malo manje srbovati po Denveru i podgrevati nade likova među kojima ima i onih koji bi ga pretukli zato što ne igra za reprezentaciju. Tome služi PR, da proceni kako i kada se obratiti javnosti i da umanji štetu. Na kraju nije uspeo ni da zaštiti privatnost porodice, zar ne? Tako je to kada PR globalnog brenda vode braća i ćale, jbg.

 

Da se razumemo, meni ne smeta što on ne igra - njegova stvar. Samo, sve ovo nije dobro ni za koga, pa ni za samog Jokića.

 

P.S. ako ona dva lika koja su mu braća imaju ikakvog uticaja na vođenje njegove karijere, onda nije ni čudo da je ispalo ovakvo sranje.

Edited by implant
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Wingwalker said:

dal realno da je Vanja spojio dve sezone u Valensiji...?

ne pratim, ali i ne mogu iz ovog da zaključim...šta je njegov forte...?

 

Bio je povredjen... onu prethodnu sezonu je sasvim lepo poceo. 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, 5geriti said:

To što on srbuje (ako srbuje, nisam nekako to ispratio) nema nikakve veze sa igranjem u reprezentaciji, to je ono o čemu se ovde priča sve vreme. (Ne)igranje u reprezentaciji ne znači da si manji ili veći Srbin.. Koliko je bilo sportskih reprezentativnih ikona u reprezentaciji koji su imali dvojna državljanstva? Kako njih treba posmatrati?

Nije uvek nacionalni ponos bio motiv da se igra za reprezentaciju. Vrlo često je reprezentacija služila da se pogura nečija karijera (ko je rekao Birčević i Raduljica?). Tako da sve te stvari treba uzeti u obzir. To što se došlo do toga da se ogoli nečija intima ne govori toliko o nečijem PR-u koliko o društvu gde se plasira ta informacija. Negde drugo bi se javnost zadovoljila time da najbolji igrač odustaje od takmičenja bez ikakvih dodatnih objašnjenja. Ne i u Srbiji.

 

Ne znam, meni nije normalan ovaj tok događaja: Srbi nikada ne odustaju i ne sede na klupi, ima da igram svaki minut (njegove reči) - ne mogu da igram za reprezentaciju jer sam preumoran - u stvari nije samo to, imam privatnih problema. I to nema veze sa Srbijom nego sa njegovim lošim PRom, nećemo se složiti oko toga. Još jednom ponavljam, da ne bude zabune - što se mene lično tiče nije ni bilo potrebe za objašnjenjima, ne mogu da igram i toeto. 

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, 5geriti said:

To što se došlo do toga da se ogoli nečija intima ne govori toliko o nečijem PR-u koliko o društvu gde se plasira ta informacija. Negde drugo bi se javnost zadovoljila time da najbolji igrač odustaje od takmičenja bez ikakvih dodatnih objašnjenja. Ne i u Srbiji.

Teška budalaština. Niti je ovde izmišljen tabloidni pristup niti smo jedini koji ga praktikuju. Naslušali smo se pikanterija iz privatnih života raznih sportista iz raznih zemalja. A takođe se retko gde dešavalo da javnost berz reči primi kad najbolji igrač otkaže učešće na ovakvom takmičenju, uz nemušto objašnjenje.

 

Na stranu bezvezna priča o odricanju od državljanstva i srbovanju, on je načinom na koji je otkazao između ostalog ispao nefer i prema selektoru i likovima iz reprezentacije koje odavno zna i koji jedu isti hleb kao i on. Ali, kao što napisah ranije, Jokić je uvek radio sve po svome, ponekad je to simpatično a ponekad detinjasto.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...