Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

Ova reprezentacija koju vodi Kari Pešić se nemože zamisliti bez Alekse i Dobrića, kad su oni spremni i zdravi ne brinem za rezultat. Probudiće oni i Gudurića siguran sam!

Edited by Perkos2
Link to comment
Share on other sites

Trebalo bi da nam Gruzija odgovara više nego Finska koja igra nalik Italiji sa five out. Za razliku od njih, Gruzini su klasična oldskul ekipa sa tromim visokim. Toko će nas svakako natrpati ali izuzev Tomasona ne vidim tu još nekog igrača kod njih da može da bude dvocifren, šuterski su jako limitirani i nekako glomazni i spori. Idealna situacija za Avramovića da se malo rastrči i nabije tempo, ovde nam treba brža igra za razliku od Finske gde je samo trebalo igru da svedemo na halfcourt napade. Nadam se da me naši neće neprijatno iznenaditi ali mislim da će ovo da bude rutinski.

Link to comment
Share on other sites

Може вечерас значити Добрић јер ипак тешко да ће Митровић моћи опет доминирати под кошем као против Финске или Петрушев играти на нивоу из другог полувремена. Тако да мора Гудура да се пробуди, Алекса да игра као друго полувреме против Финске и Добрић да да неки допринос.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...