Chaos Is Me Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Tačno je da je Gudurić uglavnom neslavno završavao svoje reprezentativne epizode, posebno kad se očekivalo da istupi u odsustvu Bogdana. Međutim, on jeste igrač kojeg vredi čekati, mi boljeg beka od njega pored Bogdana i Nedovića nemamo, imao je mudate performanse kroz karijeru i uvek je tu za reprezentaciju kad je u mogućnosti. Ulazi u prajm i polako odbacuje neke dečje bubice. Svakako odličan igrač i ozbiljan evroligaški bek koji zna sa loptom a i defanzivno nije truba. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Moze jedno pitanje? Mi ispadamo samo ako izgubimo i od Grcke i od Britanije, a Belgija pobedi obe svoje tekme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 32 minutes ago, John Terry said: Moze jedno pitanje? Mi ispadamo samo ako izgubimo i od Grcke i od Britanije, a Belgija pobedi obe svoje tekme? Upravo tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Šta nam teško. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 nadam se da večras rešavamo ovo, ako već ne može do 19h 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 50 minutes ago, Barkley#34 said: Šta nam teško. Nemoj molim te, taman se pocupasmo. Inace, ja ne znam nikog iz ove grske ekipe 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 (edited) Ne jinxujem, nego sam ozbiljan u konstataciji da ne razumem zbog cega nas mediji i vecina domace navijacke baze dozivljava kao nekog izrazitog favorita u Atini veceras. Nasa bekovska linija ima skupa 15 poena u rukama dok kod Grka ima samo Haralampopulos isto toliko, odlican strelac koji igra super sezonu u Seriji A. Treba se ovo dobiti pod kosem i na odbranu ali isto tako podsetiti da smo pucali u Estoniji sa Avramom, Teom i Bjelicom. Gledam nas roster i nije mi jasno kako hocemo izbunariti 70 poena u ovom sastavu. Nama je najbolji suter veceras Jeremic, niti Jare niti Jovke ne mogu da iznose teret koji ce vecras biti na njima jer nisu taj profil igraca. Iskreno mislim da je 50-50 i da ce tekma kostati izuzetno puno zivaca. Ne bi me cudio poraz ni malo. Treba ih udaviti odbranom. Druge nema. Edited February 24, 2023 by Problem sa licnim greskama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Kad su dve ekupe "tu negde" obično presuđuje najbolji igrač. A to je, kad obe ekupe stavimo na vagu, van svake sumnje Milutinov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 (edited) Jeste, treba se paziti Haramospolupopolopusa, nadjoh da daje jakih 8 poena u Seriji A, nakon sto mi je trebalo pola sata da ga pronadjem na guglu. Ali ozbiljno, ne pratim sta trenutno javnost prica, ali zar nije svih prethodnih meseci bio narativ da ovo verovatno gubimo i da treba da drmnemo VB kuci i na to se koncentrisemo? Meni pobeda veceras samo bonus, nemam nikakva ocekivanja. Edited February 24, 2023 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Just now, Snjofko said: Jeste, treba se paziti Haramospolupopolopusa, nadjoh da daje jakih 8 poena u Seriji A, nakon sto mi je trebalo pola sata da ga pronadjem na guglu. Pa dok ukucaš ime... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Just sayin' momci. Nadam se da cemo rutinirati ovo danas. Ali se secam samo jedne rutine u gostima ikada a to je bila Gruzija sa mnogo boljim sastavom i bedna Finska koju je dobila bekovska linija predvodjena Andjusicem. Sa svim svojim manama upravo igrac koji donosi 15ak poena kao u Njukaslu. Sto je u ovim tekmama zlata vredno. Kazem samo da cemo proliti i krv i suze da poentiramo spolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Ja se spremam kao za osminu finala 2014.godine. Kad smo kod te tekme, secam se nalozenosti i opsteg ludila i optimizma pred tu tekmu sa Grckom, a vise uopste ne mogu da se setim razloga za tako nesto jer smo bili cetvrti u grupi sa 2-3 skorom, a Grci prvi sa 5-0. Ali ta tekma je isla da se gleda sa stavom da dobijamo. Valjda zbog celave sujete. Jos je to prvenstvo posle niza neuspeha, sa tada vrlo cudnim sastavom i nekakvim Jovicima i Kalinicima, nije kao da je neka proverena generacija koja je malo pala i kiksnula par puta, ali znamo da mogu. Kao ovi sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 24 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ne jinxujem, nego sam ozbiljan u konstataciji da ne razumem zbog cega nas mediji i vecina domace navijacke baze dozivljava kao nekog izrazitog favorita u Atini veceras. zato što imamo bolje igrače na raspolaganju. to ne znači da ćemo biti bolji ali jesmo favoriti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 uff prva petorka - kuridža go-to šuter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 26 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ne jinxujem, nego sam ozbiljan u konstataciji da ne razumem zbog cega nas mediji i vecina domace navijacke baze dozivljava kao nekog izrazitog favorita u Atini veceras. Nasa bekovska linija ima skupa 15 poena u rukama dok kod Grka ima samo Haralampopulos isto toliko, odlican strelac koji igra super sezonu u Seriji A. Treba se ovo dobiti pod kosem i na odbranu ali isto tako podsetiti da smo pucali u Estoniji sa Avramom, Teom i Bjelicom. Gledam nas roster i nije mi jasno kako hocemo izbunariti 70 poena u ovom sastavu. Nama je najbolji suter veceras Jeremic, niti Jare niti Jovke ne mogu da iznose teret koji ce vecras biti na njima jer nisu taj profil igraca. Iskreno mislim da je 50-50 i da ce tekma kostati izuzetno puno zivaca. Ne bi me cudio poraz ni malo. Treba ih udaviti odbranom. Druge nema. Pa za pocetak jer smo jasni favoriti kod kladionica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Gdje ide prenos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Just now, Shonewizard said: Gdje ide prenos? nova s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 2 minutes ago, uini said: nova s Kapirao sam da je to Nova Sport 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Goool!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Kakvi prozori, takav i mec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Prelijepo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Dobro je dali smo gol,sad da sačuvamo prednost do poluvremena i naši su Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Ovo je i za vaterpolo malo golova za ovo vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 4 minutes ago, Drug Crni said: Goool!! GG4+ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts