Miki8 Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 (edited) 30 minutes ago, Koyot said: Ta utakmica sa Ozijima je ,po mom mišljenju, ubedljivo najbolje odigrana utakmica repke u novijoj istoriji. Možda još od Indianapolisa i tekme sa Amerima. Brutalan difens,skok,tranzicija.. I vrhunski pripremljena tekma. Ma,sve. Sećam se naših ludilo tekmi u eliminacijama 2014, ali ni tad nismo tako išamarali protivnika, da nije znao gde se nalazi. Sad , samo da nam se ponovi takvo izdanje, na primer, u finalu sa Amerima ,pa šta bude 🙂 Biće zanimljivo videti kako Sale planira da upotrebi Jokića. Da dobije od njega partije iz Denvera. Da li će bitno menjati koncepciju igre repke? Pa koristio ga je kako treba na kvalifikacionom turniru za OI, pa mu je naprasno promenio ulogu na samim OI, samo je u grupi sa amerima dobio malo vecu slobodu i to zahvaljujuci tome sto Teodosica i Bogdanovica nije islo na toj utakmici u vecem delu utakmice . Sada bi trebao da mu da odresene ruke i da ga pusti da dominira. Edited August 4, 2019 by Miki8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 14 minutes ago, dekkard said: Kakva veze ima Simanić sa skidanjem gaća? Ipak je jedan Nikola Bulatović, njegov učinak je nemerljiv. Silovanje devojcice od 15 godina nije za zajebanciju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 hour ago, Miki8 said: Sada bi trebao da mu da odresene ruke i da ga pusti da dominira. To sto bi mu dao slobodu ne znaci da ce sigurno i dominirati. Jokic dominira onda kada mu se igra, inace se vise odlucuje na asistencije ili pasivniju igru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 A Raduljica dominira uvek, jer je ljubav obostrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Кад се Јокић прикључује? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 5 minutes ago, Big Ticket said: Кад се Јокић прикључује? Nakon sto se zavrsi trkacki dan na hipodromu. Njegova grla se danas takmice na domacem "terenu" u Somboru. Mislim da krece put Kopa sutra ili prekosutra.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 hour ago, Miki8 said: Pa koristio ga je kako treba na kvalifikacionom turniru za OI, pa mu je naprasno promenio ulogu na samim OI, samo je u grupi sa amerima dobio malo vecu slobodu i to zahvaljujuci tome sto Teodosica i Bogdanovica nije islo na toj utakmici u vecem delu utakmice . Sada bi trebao da mu da odresene ruke i da ga pusti da dominira. Jokić je onomad bio simpatični megatalentovani klinja, ali podredjen Teu i ostalima od kojih se očekivalo da povuku. Ovaj danas je čudovište od igrača, i naš najbolji i potencijalno najubistveniji igrač. Nisam siguran da je to baš tek tako da ga zalepiš na ostatak tima i da svi delju na max bez da se išta menja u zadacima i postavci igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 19 minutes ago, Crni Bombarder said: Nakon sto se zavrsi trkacki dan na hipodromu. Njegova grla se danas takmice na domacem "terenu" u Somboru. Mislim da krece put Kopa sutra ili prekosutra.. Neće imati šta da traži tamo uzevši u obzir da su naši već u Čačku, mislim da je kraj bazičnih priprema baš danas. Već 7. u zrenjaninu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Just now, Mairosu said: Neće imati šta da traži tamo uzevši u obzir da su naši već u Čačku, mislim da je kraj bazičnih priprema baš danas. Već 7. u zrenjaninu. Dobro,ja ne znam pojedinosti oko plana i programa priprema. Danas je na hipodromu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Jel' ima negde prenos iz Čačka večeras? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 5 hours ago, dekkard said: Kakva veze ima Simanić sa skidanjem gaća? kako drugacije da izvadi stvar? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Bjelica i Raduljica najbolji u prvom mecu, nagovestaj onoga sto ce biti i u Kini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 kakav je bio Lorenco Brown? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Povredio se Micic jbt ☹️ Valjda ce sve da bude u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Србија сигурна у првој провери пред СП у Чачку У првој припремној утакмици за Светски шампионат у Кини, у предивном амбијенту препуне дворане крај Мораве, пред више од 3.000 гледалаца, репрезентација Србије победила је Борац резултатом 97:66. Чачанска публика је на сјајан начин поздравила наш национални тим и пожелела изабраницима Александра Ђорђевића успех на предстојећем Светском првенству. Додељене су плакете репрезентативцима који су током каријере наступали за Борац – Алекси Аврамовићу, Мирославу Радуљици и Милошу Теодосићу, члану стручног штаба Дарку Рајаковићу који је својеверемно радио у Борцу, као и председнику Кошаркашког савеза Србије Предрагу Даниловићу, генералном секретару Дејану Томашевићу и селектору Александру Ђорђевићу. Плакете су доделили челници града Чачка и Кошаркашког клуба Борац. БОРАЦ – СРБИЈА 66:97 (24:30, 13:28, 12:20, 17:19) Борац: Кнежевић 8, Аликадић 5, А. Крсмановић, Шушић, Глишовић 2, С. Крсмановић 12, Гавриловић, Мајсторовић 8, Думић 2, Ћурчић 1, Кочовић 14, Корачин, Чарапић 14 Србија: Теодосић 2 (6 ас), Симоновић 8, Бјелица 19 (5 ск, 3 ас), Лучић 9, Милосављевић 10, Радуљица 18, Бирчевић 2, Тодоровић, Мицић, Јовић 4 (5 ас, 5 ск), Аврамовић 5, Јовановић 2, Марјановић 18 (7 ск) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 32 minutes ago, Bek said: Povredio se Micic jbt ☹️ Valjda ce sve da bude u redu. Kad, sta, kako? A de ga Milutinov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 minute ago, mmajstor said: Kad, sta, kako? A de ga Milutinov? Izasao u toku utakmice zbog bola u kolenu, Milutinov nije ni igrao, isto zbog neke povrede. Cak se i Teo nesto povredio. Ipak, izgleda da nije strasna nijedna povreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 7 hours ago, Bek said: Silovanje devojcice od 15 godina nije za zajebanciju. Odgovorno tvrdim da nije bilo silovanja. Ucestvovao sam tek u drugostepenom postupku i retko kad sam bio toliko uveren da izvrsilac dela nije kriv, svakako ne za ono za sta se teretio optuznim aktom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 U sredu protiv Finske u Zrenjaninu ... TV prenos Arena-1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 (edited) 13 minutes ago, leki bg said: Odgovorno tvrdim da nije bilo silovanja. Ucestvovao sam tek u drugostepenom postupku i retko kad sam bio toliko uveren da izvrsilac dela nije kriv, svakako ne za ono za sta se teretio optuznim aktom. Dobro, svakako se aludiralo na to. Nego, bilo bi lepo da napises sto vise mozes, ako te ne mrzi, uvek me je interesovala ta prica. Mada, on je i sam priznao da su imali seks, ona 15,16, uzima intervju za skolski list, on 27. Ja sada imam godina kao on tada, nezamislivo mi je da imam bilo sta sa klinkom od 16. Edited August 4, 2019 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Kako smo stakleni, bice cudo ako svi ostanu citavi do pocetka SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 minute ago, Del Piero said: Kako smo stakleni, bice cudo ako svi ostanu citavi do pocetka SP. Ne bih da se zalecem jer ne znam jos tezine povreda, ali generalno, noge su teske sad, bolovi svih vrsta su prisutni, a u proveri protiv Borca iz Cacka sigurno nece niko da rizikuje povredu i na najmanju bol, neki grcic ili najmanji udarac, ce traziti izmenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 10 minutes ago, Del Piero said: Kako smo stakleni, bice cudo ako svi ostanu citavi do pocetka SP. Ma, to Malina mesar ne zna sta znaci priateljska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Ma, to Malina mesar ne zna sta znaci priateljska. Možda ga Đorđević pozove umesto Vase, zbog sajza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts