Beonegro Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 17 minutes ago, Snjofko said: Gudura rešava večeras! Neću moći ni tugu da utopim u alkoholu, uzimam antibiotike do petka 😭 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Just now, Beonegro said: Neću moći ni tugu da utopim u alkoholu, uzimam antibiotike do petka 😭 jednom prilikom, kada sam pio antibiotike & ugostio eminentnog doktora iz familije sa kojim rado popijem viski (samo da setujem scenu): sipam ja njemu viski i sednem. on me pita, -"a ti nećeš?", ja kao, "pa ne znam dal' smem, pošto pijem antibiotike" - "jel' ti se pije?" - "da" -"onda smeš" 1 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 (edited) Nestorovic? 😄 Edited November 14, 2022 by Jakob Aman 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Just now, Jakob Aman said: Nesterovic? 😄 ne torimaux, pili smo viski a ne ivermektin. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Ako već gubimo od Turaka, da bar bude manje od 7 razlike, pa da Letonija igra za nas i pobedi ih. Mi samo Britaniju da dokusurimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Dosta toga što se na poslednjim stranama piše za Micića se kosi sa onim što se pisalo pred EP, ili barem nakon situacije s Teom. Ja sam recimo i tada kao i sada mišljenja da Vasa nikad neće preneti igre iz kluba u reprezentaciju i da ne treba da bude naš prvi plej. I to je u redu, i tu @Snjofko ima pravo kad kaže da je on to što je i ne treba ga praviti na nešto što nije. Medjutim, sada je jasno da se Kari kockao nepozivanjem Tea tj. stavio sve što ima na Vasu, jer je on očigledno sklonjen da ovaj dobije potpunu slobodu, i izgubio. Takodje Snjofko ima pravo kad kaže da je Vasilije profesionalac u tom smislu da se on evo neće boriti za svoje želje i ideale već će poslušati trenera. To se potpuno kosi sa mojim ličnim uverenjima jer ja igranje za nacionalni tim doživljavam otprilike onako kako je Žoc to opisao - kad nosiš dres čast ti je da ti je državni grb na grudima. Ali, u nekim sam godinama kada polako prihvatam da ne razmišljaju svi na ovom svetu kao ja. Ja Vasi nisam zaboravila ostanak u Kini nakon mamine smrti i samo zbog toga je imao neki benefit of the doubt pred ovo EP. Mada je i to tada možda bilo lično u smislu da mu je bilo lakše da boluje sa momcima i da mu um bude fokusiran na igru. Ko će ga znati, svi tugujemo na različit način, a više nije ni važno. Sa Jaretom na pleju i verom u momke, mogu do pobede sve i sa odrtavelim Pirotjancem na klupi. Ali će biti čupavo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Da se nadovežem i oko situacije sa Nedovićem, ja ga iskreno nikad nisam doživljavala kao neku moralnu i(li) karakternu gromadu, tako da me ne iznenađuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Gde je prenos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 (edited) 3 minutes ago, deez nuts. said: Gde je prenos? спорт клуб Edited November 14, 2022 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 ehtra, sad mi treba link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 2 hours ago, uini said: jednom prilikom, kada sam pio antibiotike & ugostio eminentnog doktora iz familije sa kojim rado popijem viski (samo da setujem scenu): sipam ja njemu viski i sednem. on me pita, -"a ti nećeš?", ja kao, "pa ne znam dal' smem, pošto pijem antibiotike" - "jel' ti se pije?" - "da" -"onda smeš" Brt, ovo mi je najtrezvenijih nedelju dana u ovoj godini, i zato mi ne diraj predubjeđenje da kombinacija antibiotika i alkohola oj dubije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 (edited) 3 minutes ago, deez nuts. said: ehtra, sad mi treba link Nemoj jos, sad zvizdimo himni Turske. Edited November 14, 2022 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 3 minutes ago, deez nuts. said: ehtra, sad mi treba link https://rd-live.com/match/basketball/10459704 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Gotovo je ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Iz aviona se vidjelo da će da ubaci ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 (edited) Ne mogu ocima da gledam ovog Gudurica, 4 napada mu Turci trpaju onu stvar u usta Edited November 14, 2022 by MrTripleDouble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 (edited) Bravo Aleksa! Mnogo mi je drag igrac Jovic, bilo bi mi bas drago da malo uhvati zalet , iako ga stizu godine polako . Edited November 14, 2022 by Kosjan Willavić 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 2 hours ago, uini said: jednom prilikom, kada sam pio antibiotike & ugostio eminentnog doktora iz familije sa kojim rado popijem viski (samo da setujem scenu): sipam ja njemu viski i sednem. on me pita, -"a ti nećeš?", ja kao, "pa ne znam dal' smem, pošto pijem antibiotike" - "jel' ti se pije?" - "da" -"onda smeš" I moj prijatelj hirurg isto savetuje😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Zvezdina petorka...Kari znae. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 (edited) Nervozan sam kao da igramo finale SP. Mozda treba da malo oladim s pivo... Gudura metiljav, kao drugi covek u odnosu na Fener. U odbrani skandal. Pohvale za kretanje lopte u napadu i odbrani na lopti Radanova i Jareta. Edited November 14, 2022 by Geronimo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 (edited) DoooOoOoOOobriiiiccc 😂 Ilajdza legenda Edited November 14, 2022 by necke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Dobro, nije ovo lose. Ja se najvise plasim Karijeve cetvrte cetvrtine 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Imamo dve petorke sasvim dobre za ovaj nivo. To je dovoljno da nam ne mogu nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Coach Vlada je slobodan, ako Kari ovo izgubi. Just saying 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts