Don Dusko Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Metalni ajde vec jednom resi ove probleme sa forumom. :P
Shonewizard Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Jokić u fazonu "Možda sam se malo istrčao sa otkazivanjem..." 😁 Ajde j-e-b-o-t-e igrajte 1
Del Piero Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ja ne mogu ovo da gledam, ovakva nemoc u odbrani nije bila ni protiv Amera. Svaki napad otvoren sut, redaljka klasicna. bar cu zivce sacuvati na livescoreu
Dzistrou Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Nema veze, okrećemo se Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina.
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ovo je sramno. Daj izvodi Bobija jbt, napunise ga
tsva Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ovo veze nema sa YU skolom kosarke, Niko ne ume da sutne, odbrana ko u osnovnoj skoli Radojka Lakic. Tim bez glave i repa. Jokic ce na kraju da ispadne najpametniji.
Žulj Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ja ne znam šta ovom Kokoškovu neko kao Gagi Milosavljević radi na klupi, u ovakvoj utakmici, kad nas ovi tovare spolja? To je prvo. Drugo, Bobi marš na klupu i ne vraćaj se nazad. Petrušev je mlad, izdržaće celo poluvreme, Italijani i onako nemaju centra. I treće, Sale vrati se, sve ti je oprošteno. 1
Ludi za Poli Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Hrdjo Manion ko Lillard izgleda sunce ti jebem 1
tsva Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ovo veze nema sa YU skolom kosarke, Niko ne ume da sutne, odbrana ko u osnovnoj skoli Radojka Lakic. Tim bez glave i repa. Jokic ce na kraju da ispadne najpametniji. 1
DameTime Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Vadi Belog, Micića i Bobija, uvodi trojicu random likova s tribine.
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Sta li su ovi radili na poluvremenu, jos gori u odbrani. E moj Kokoskov
Sector Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Usra nam se u zivot jedan Polonara sunce ti jebem. Pa probaj Kalinica jbt.
Issey Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Dobro, bar su nam odmah pokazali Italijani gde nam je mesto, da se ne nerviramo do kraja u nekoj neizvesnosti... Hajde bar ih prebijte do kraja, majku mu...
Don Dusko Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Jbt jesmo bili losi tokom citavog turnira al ovolika razlika protiv ovakve talije...
Losmi17 Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Ceo turnir je potpuni raspad. Krsten mec nismo odigrali. Ajd napad, al defanziva je na nivou mutinog radnickog. Kokoskova ko da je savetovao sasa obradovic.
Recommended Posts