Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Kronostime said:

A Raska Katica - Sumadijsko sikirce niko ni da pomene?

Nije lepo!

:classic_sleep:

Jao, samo uporediti ovog Bogdana i Bogdana danas. Nebo i zemlja 😄 

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Jao, samo uporediti ovog Bogdana i Bogdana danas. Nebo i zemlja 😄 

Bogdan tada i Bogdan sada: Borac na terenu bez kompromisa.

Sta se promenilo, sem kluba i takmicenja?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Kronostime said:

Bogdan tada i Bogdan sada: Borac na terenu bez kompromisa.

Sta se promenilo, sem kluba i takmicenja?

Mislim na tu njegovu čuvenu, nezrelu izjavu. Imao je Bogi neke ispade kao svaki tinejdžer ali je mnogo sazreo, i baš zato ga mnogo volim, jer je primer kako sport oblikuje karakter (u pozitivnom smislu).

Što se tiče borbe na terenu, u košarkaškom smislu, to se nikad nije promenilo i uvek je davao 100%.

Posted
Just now, Antizemljaš koji lebdi said:

Mora li Tata tema da se preliva ovde?

Izvini, ako možeš da pojasniš šta je ta tema? 😄 Pošto sam relativno nova.

Posted
10 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said:

Nije se odnosilo na tebe.

Ukratko: kontejner.

Aha, tnx, ja umem malo da odlutam od teme pa zato da pitam. 😄 

Posted
14 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said:

Mora li Tata tema da se preliva ovde?

Eh, da je samo ovde, Uco, no ti se djaci ponapijali na ekskurziji pa zalaze svuda. :s_d:

Posted
3 hours ago, Kronostime said:

:classic_sleep:

Bilo bi me sramota da kacim ovo... A valjda je bilo i njega kada je kasnije igrao sa Lazicem i Simonovicem... mada ko zna. Vaspitanje ide iz kuce... msm kluba

• Like 1
Posted
Bilo bi me sramota da kacim ovo... A valjda je bilo i njega kada je kasnije igrao sa Lazicem i Simonovicem... mada ko zna. Vaspitanje ide iz kuce... msm kluba

Ok, jeste jedan nosio ukradeni pehar na tribine a drugi mu je uvaljivao pesnaju u bubreg ali to je sve prošlost, nije u redu da ih ovako prozivaš.
Posted

Zasto ne bi mogli naturalizovani igraci, ako zele i mogu i imaju kvalitet, da igraju za Reprezentaciju, kad oni rodjeni odje nece?

Isto mi je naturalizovani plej iz Gvineje i plej iz Strmice: ako je ovaj prvi bolji od drugog -  neka igra!

:default_coffee:

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Inbox said:

Izjava u rangu Lole Smiljanica i titule.

Posted

Znaci best case trenutni za kvalifikacije bi bio:

Vasa Jovke Teo

Gudura Avramovic

Luca Dobric

Beli Kalina

Milutinov Petrusev Boban

Mislim i da budu jos 3 otkaza sa ovog spiska i dalje smo ubedljivo prvi favoriti, ali bilo bi dobro da tim bude sto slicniji onom koji ce ici na OI, a i bilo bi najpostenije zbog momaka koji bi otpali.

• Like 1
Posted (edited)

Nedovic je uvek bio slinavko, pa nista drugo nije ocekivano ni ovaj put. 

3 minutes ago, Manu said:

Vasa Jovke Teo

Gudura Avramovic

Luca Dobric

Beli Kalina

Milutinov Petrusev Boban

Mislim i da budu jos 3 otkaza sa ovog spiska i dalje smo ubedljivo prvi favoriti, ali bilo bi dobro da tim bude sto slicniji onom koji ce ici na OI, a i bilo bi najpostenije zbog momaka koji bi otpali.

dosta vise sa otkazima. 

Edited by mmajstor
  • Tuzno 1
Posted
8 minutes ago, Manu said:

Vasa Jovke Teo

Gudura Avramovic

Luca Dobric

Beli Kalina

Milutinov Petrusev Boban

Za OI samo Bogdan umesto Avramovica i da plesemo na podijumu.

Posted

Znaci od tradicionalno najjacih pozicija 2 i 5 spadosmo na:

2/ Povredjenog Guduru, divnog al' nesretnog Gagija i Avramovica

5/ Bobija, Petruseva i mozda Milutinova.

Posted (edited)

Sa Bogijem na OI i napada se medalja (ako bude zdrav, ofc), sve drugo je manje važno. 😄  Videćemo kako će se odvijati njegova situacija u ATL.

Šalu na stranu, iako ovo mislim dobrim delom, ali prvi put u poslednjih par godina nemam toliku bojazan da će sve zavisiti od Bogdana, jer je Vasa the MVP konačno sazreo u brutalno dobrog beka. Jedino mi Gudura ne uliva nikakvo poverenje.

Edit: Evo šta je Neda izjavio: 

Bio sam u stalnom kontaktu sa Igorom i doktorima reprezentacije, objasnio sam im u situaciju u kojoj sam bio u aprilu i maju, u tom periodu nije mi bilo dozvoljeno da treniram i da igram, pa sam bio kod kuće i nisam mogao da radim. I dalje moram da mirujem i ne smem da treniram, ali i kada se oporavim skroz trebaće mi određeni period da napravim lagano taj povratak u sport. U dogovoru sa Igorom, koji razume situaciju, odlučeno je da sigurno preskočim kvalifikacije, a onda da sednemo 4. jula i da vidimo šta će biti. Da je ovo druga situacija, bilo bi drugačije. Zglob ću da sredim i koleno ću da sredim, ali sa ovim (korona) nema zezanja. Nadam se da ćemo se kvalifikovati, pa ćemo da vidimo da li sam potreban.

Sve korektno. ☺️

Boca neće moći zbog sezone, čuo sam se i sa njim. Rekao mi je da bi možda preskočio kvalifikacije, ali Galinari mu je bacio žišku da hoće da igra, pa je onda hteo i on, ali ima dobar razlog zašto ne igra. 

Edited by DameTime
Posted

Videcemo sta ce biti sa Bogdanom, vuce povredu, a nisam bas siguran da ce se oporaviti igranjem meceva za Hokse. Sve je to u vazduhu. Da su kojim slucajem ispali, imao bih optimizma da ce zaleciti do OI i priprema sa repkom.

• Like 2
Posted (edited)

Da, naravno, nema se tu šta zameriti ako ne stigne (ne bude mogao). Samo bi mi bilo jako čudno reprezentativno takmičenje bez njega u timu...

Videćemo kako će mu Mekmilan sad raspodeliti minutažu i kako će teći serija.

1 minute ago, mmajstor said:

2615353_whatsapp-image-20210620-at-6.39.

Dobro sto je otkazao, bilo bi ko na SP. 

Ovo sam ja kad se završi ispitni rok. 😄 

Edited by DameTime
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
17 minutes ago, mmajstor said:

image.png.01fc31fcc47c8cff97363a942811dadc.png

Dobro sto je otkazao, bilo bi ko na SP. 

E sad mi je lakse... prestala je da me grize savest sto sam smlatio 2 parceta domace pice, sat vremena iza ponoci 😄 

Hvala ti! 

Edited by Kooineeperk
  • Ha-ha 1