Dracarys Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 3 minutes ago, uini said: bobi ima taj lični brend dosta dobro razrađen a još je i stat-monster plus ima potencijal za šutajm čak i u nba -> tako da me ne bi začudilo da dobije bolji ugovor u kini nego u nba Naravno, ja sam mislio u okviru NBA, Azijci masno placaju igrace iz NBA i tu bi sigurno dobio vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Just now, Arsenije Pesic said: Da ti kažem iskreno, već si malo počeo da poludiš, tako da nećemo te sec sec magične moći sada da razmatramo. Možda da ti poverimo trezor & kurve da se malo vratiš u zen. u 8. sezoni mesecu avgustu, pržim ceo topik sa hiljadama nedužnih žrtava. a trebalo je samo da me voliš arsenije 3 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Uvek ćeš biti moja kraljica. 4 4 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 (edited) Get a castle, you two. Edited May 27, 2019 by stefan81888 4 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Stefan osmi prži ovih dana, ne prestaje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 1 hour ago, stefan81888 said: Da, ako Jokic izbaci svoju liniju patika, boli ga tuki da ih reklamira po Kini. Ja mislio oni igraju za svoje reprezentacije zato sto zele da ostvare uspeh i u tim takmicenjima, kad ono ispade da u stvari hoce samo da bi prodavali svoje patike ili dresove. Ako je trziste lose, onda cao zdravo, uvek mozes da reklamiras traktorske gume ...a i sto da se ne zaradi neka crkavica i tokom leta, treba obezbediti egzistenciju kako se kaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 11 minutes ago, mmajstor said: Ja mislio oni igraju za svoje reprezentacije zato sto zele da ostvare uspeh i u tim takmicenjima, kad ono ispade da u stvari hoce samo da bi prodavali svoje patike ili dresove. Ako je trziste lose, onda cao zdravo, uvek mozes da reklamiras traktorske gume ...a i sto da se ne zaradi neka crkavica i tokom leta, treba obezbediti egzistenciju kako se kaze. Opet ne citas postove na koje odgovaras, kao onomad o tome da li je legit misljenje da je reprezentacija nebitna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 12 minutes ago, stefan81888 said: Opet ne citas postove na koje odgovaras, kao onomad o tome da li je legit misljenje da je reprezentacija nebitna. whatever.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 2 hours ago, Drakaris said: Naravno, ja sam mislio u okviru NBA, Azijci masno placaju igrace iz NBA i tu bi sigurno dobio vise. Al Bobi počeo i filmove da snima... ima neki klip gde ubi Boba u Kijanu Rivsu, metodom Slovenija finale EP 2017 Turska 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 2 hours ago, uini said: u 8. sezoni mesecu avgustu, pržim ceo topik sa hiljadama nedužnih žrtava. a trebalo je samo da me voliš arsenije 2 hours ago, Arsenije Pesic said: Uvek ćeš biti moja kraljica. znaci u 9 sezoni (septembru) Arsenije ce da ga zabije uini-ju. bodez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 13 minutes ago, Stondisha said: Al Bobi počeo i filmove da snima... ima neki klip gde ubi Boba u Kijanu Rivsu, metodom Slovenija finale EP 2017 Turska 🙂 Moze da postane glumac, lagano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 (edited) 36 minutes ago, wrach said: znaci u 9 sezoni (septembru) Arsenije ce da ga zabije uini-ju. bodez. u istoj sezoni će da mi metne. grof besan spiči predloge, žalbe, pohvale i odnese me u nepoznatom pravcu onda arsenije pita realnog da li je ovo ispravno, a realni kao, pitaj me za 10 meseci brogdon je na tronu btw (ima napredne statse) tučemo amere u finalu (never done before break the wheel??) arsenije odlazi iza zida na tarzaniju a kaos upravlja donacijama i kupuje kraft piva bokiju jer mu se može. Edited May 27, 2019 by uini 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 3 hours ago, Drakaris said: A mora neko i Bena da stavi na poster, bez Radulje nikako. Ovaj rad 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darby O'Gill Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 1 hour ago, wrach said: znaci u 9 sezoni (septembru) Arsenije ce da ga zabije uini-ju. bodez. Na starom Forumu najgora kazna za nekoga je bila "Natakni ga, Arsenije". Sada to dobija skroz novo značenje 👹 3 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 au brate 13minuta. na 2:39 nema nista. dovidjenija Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 ja odma' premotao na 2:40 i nema nista ni do 4:40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Miško napravio ozbiljan posao od ovih šurnjajs intervjua o tome kako će Jokić da igra, a mic po mic izbacuje sebe u prvi plan stidljivo. Za neka tri intervjua će biti on glavni junak ove knjige. “Braća, pogotovo stariji brat Strahinja koji je živeo s njim, imaju veliku ulogu. Strahinja je presudno uticao na njegovo sazrevanje kao ličnosti, a i cela porodica je zaista čvrsta, stabilna i topla, na neki način uključena u donođenje odluka. Pored toga, rekao je da će razgovarati s klubom, jer je klub zaista važan. Ne u smislu da može da zabrani, ali se sugestije kluba uvek poštuju. I naravno, agent koji je od početka tu sa njim, sa kim ima vrlo dobar odnos i najviše saznanja o materiji o kojoj se priča”, naveo je Ražnatović Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Quote I naravno, agent koji je od početka tu sa njim, sa kim ima vrlo dobar odnos i najviše saznanja o materiji o kojoj se priča”, naveo je Ražnatović još nije spreman da kaže javnosti kako on nije taj agent ali kreće se ka tome, prelomiće do jeseni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 al jbg prosecan navijac ce pomisliti kako ovde misko prica o sebi u stilu radomir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 klosari iz beobasketa Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 al jbg prosecan navijac ce pomisliti kako ovde misko prica o sebi u stilu radomir Pa i Misko je navijac, cak i predsednik udruzenja navijaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 2 hours ago, uini said: još nije spreman da kaže javnosti kako on nije taj agent ali kreće se ka tome, prelomiće do jeseni Ja bih rekao da je Miško nedvosmisleno rekao da mu je on i dalje agent :) Quote Momak iz Sombora je pre same potvrde da će igrati ponovo za Srbiju izjavio da će morati da „razgovara s roditeljima, klubom, agentom“ pre nego što donese konačnu odluku, zbog čega su mnogi odmah digli svoj glas protiv Miška Ražnatovića. “Većina košarkaša iz Evrope koji igraju u NBA imaju svog izvornog agenta, a to sam u Nikolinom slučaju ja, te i NBA agenta kojeg uvek bira taj evropski agent. Svi mi u Evropi imamo partnere u NBA. Ja i ne bih morao da ih imam, pošto sam imao tu NBA licencu, mogao bih da o ugovorima pregovoram direktno, ali priroda posla je takva da, pogotovo u slučaju zastupanja velikih igrača, to ne može da radi jedan čovek, pa čak ni agencija iz Evrope. Kada je Nikola rekao da treba da razgovara i sa agentom, mislio je na mene, naravno. S obzirom na to da se američki agenti bave uglavnom biznisom u SAD-u“. Jedan deo je preneo MozzartSport, a ceo članak je izašao u Nedeljniku.https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/misko-raznatovic-jokic-nije-zasluzio-da-se-nade-na-stubu-srama-pogotovo-jer-je-plan-uspeo/328493 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Slikao sam ja ceo intervju, ima na instagram storyjima stranice Dnevna doza Miska Raznatovica. Bas kao što sam i pisao, ima čovek agenta za Evropu i Ameriku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gargamel Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 On 5/30/2019 at 4:21 PM, Baron23 said: Slikao sam ja ceo intervju, ima na instagram storyjima stranice Dnevna doza Miska Raznatovica. Bas kao što sam i pisao, ima čovek agenta za Evropu i Ameriku. Nisi baš tako pisao ali nema veze.Suština je da su u pravu oni koji su pisali da je Miško menadžer Jokiću a da mu od svoje provizije plaća agenta u Americi koji se i zvanično vodi kao Nikolin agent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts