Mile1 Posted May 24, 2019 Author Share Posted May 24, 2019 6 minutes ago, zoe Bg said: Ko nije doruckovao pravac pekara, burekom da se proslavi. gde si bila kod Djure 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Ja idem na rol virslu, udaljen sam trenutno 500 metara od ove pekare https://sport.blic.rs/kosarka/nba/otkrivamo-jokic-je-voleo-burek-a-evo-gde-je-ziveo-i-uzivao-u-rol-virslama/63c1hq6 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Sta ce sad da rade isfrustrirani kompleksasi koji se vec spremili da mu jebu sve po spisku na Instagramu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Jokic je i dalje na 40 posto uspesnosti kada je odazivanje za repstaciju u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Sad je jasno da je Jokic onu izjavu dao kako bi ljudima bacio prasinu u oci i svoje prave namere prvi put otkrio na proslavi 5 godina mature :D 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Just now, Skyglider said: Sta ce sad da rade isfrustrirani kompleksasi koji se vec spremili da mu jebu sve po spisku na Instagramu ? Haha, sad si me podsetio na onu epizodu Seinfelda kad George sve vreme sprema idealan comeback na "hey George, the ocean called, they're running out of shrimp". 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Brate mili, posle nadimka vulkanizer bih tako slatko odbijao repku. Da se ne govori o sramoti srpskih "navijaca" na Denver i NBA stranicama o reprezentaciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Maloprije sam se cuo sa skolskim drugarom iz klupe jokicevog tate. Kaze mi da je izjava izmisljena i da jos nije odlucio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 2 minutes ago, Bek said: Jokic je i dalje na 40 posto uspesnosti kada je odazivanje za repstaciju u pitanju. Kakvi ste bre ljudi, ni da slavite kako treba numete. @Mile1 zakasnio sa objavom, vec sam jela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted May 24, 2019 Author Share Posted May 24, 2019 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 1 minute ago, Drakaris said: Brate mili, posle nadimka vulkanizer bih tako slatko odbijao repku. Da se ne govori o sramoti srpskih "navijaca" na Denver i NBA stranicama o reprezentaciji. I to bi bilo baš naivno. Ja bih rekao da se udeo takvih deli promilima, a da su druge strane imaš ogroman % ljudi koji su pod stare dane počeli da prate NBA i da im ujutro prva stvar bude traženje vesti kako je on odigrao prethodne noći. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 5 minutes ago, NMX said: kakav ti je ovo gif bre na poslu mi ne otvara, proxy ga blokira uz poruku "The website is denied.You have no privilege to access "Incidental Nudity" category." Moram priznati da sam ja imao drugu ideju,ali hvala @zoe Bgna ovoj Da je odbio...pa,mogao sam vec da osetim miris dima od lomace koja bi mi se polako spremala Sledeci zadatak: pokusati spojiti Jokaru i Mairosua nekako.. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 22 minutes ago, Kosjan Willavić said: Bravo Nikola, za koji mesec će ga hvaliti i dizati u nebesa isti oni smećari koji su potencirali obrtanje guma i da mu treba oduzeti pasoš jer se nije odazvao na jedno takmičenje. Bagra jedna primitivna... Takvi ce u roku od odmah ucutati i poceti iz ovih stopa maximalno da pruzaju podrsku Nikoli na fazon: srbenda plodi po mrskim amerikama. Naravno, ta podrska ce trajati sve do momenta dok bude imao brojke tipa 20+10+10, cim bude ispod toga krece sa: A u Denveru si mogao svaku tekmu da ides na TD izdajnicka i placenicka peezdo. 20 minutes ago, zoe Bg said: Nista ti ne brini, bice nekog sranja uskoro, garantovano Sueta je tu sigurica. Salu na stranu, ja se iskreno nadam da ce nam se ove godine sve poklopiti. Da nece biti otkaza, da ce svi ostati zdravi do poslednjeg konacnog spiska putnika za Kinu i da ce pre svega biti u timu 12 najboljih za koje cemo i mi navijaci biti slozni da tu pripadaju i da nece biti spike zasto Bobi ide pre Radulje ili obratno. 16 minutes ago, NMX said: Sad će RG pa ćemo da polivamo Novaka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Sledeci zadatak: pokusati spojiti Jokaru i Mairosua nekako.. Ma nema šansi već sam rekao. Probao ja još pred Rio, a od Ria on 1st team All NBA a ja još uvek tamo gde si me poslednji put sreo. :D Dok kamp ne počne, on neće izbijati iz Bačke, tamo ne prima goste, a kad kamp počne, nema šanse da ga odvojiš na više od miks zone. Probali smo tada kako hoćeš, na sto načina bukvalno, ali džaba. Više šansi imaš ako odeš u Denver i radiš kroz NBA protokole...barem je to moje iskustvo je li. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 (edited) Jokić nema nikakav dug prema ovoj državi ili reprezentaciji ili prema nama fanovima per se, i kad se tako posmatra bilo koja odluka koju donese je savršeno legitimna i ima pravo na nju. S druge strane Jokić ima ogroman dug prema Jugoslovensko-srpskom košarkaškom nasleđu. Ko ne zna šta to znači neka zamisli hipotetičku situaciju u kojoj se taj isti Jokić, sa istim genima, umesto u Srbiji rodio u Uzbekistanu, Moldaviji ili na Mauricijusu. Da li bi u tom slučaju bio prva petorka NBA, ili bi bio nekakav ribar, rudar ili konobar. E to je dug koji on treba da vrati. Da pomogne da se to nasleđe održi pa da neki sledeći Jokić koji će se roditi u Srbiji a ne u Afganistanu ima šansu da postigne isto što i on. edit: a jedini način da se taj dug oduži je da se BAR PONEKAD, odazove na poziv reprezentacije i pomogne da se osvoji neko svetsko ili olimpijsko srebro. Edited May 24, 2019 by Yi Sun Shin 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 15 minutes ago, vladaboss90 said: Sad je jasno da je Jokic onu izjavu dao kako bi ljudima bacio prasinu u oci i svoje prave namere prvi put otkrio na proslavi 5 godina mature 😄 Marketing stručnjaci u amerikama izneverovali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Ostaje nada da ce Jokic lose odigrati na SP. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Ipak treba uzeti sa rezervom s obzirom na izvor-Tanjug. Moze da bude i medijski pritisak kao ono sa maturom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 4 minutes ago, Yi Sun Shin said: Jokić nije nema nikakav dug prema ovoj državi ili reprezentaciji ili prema nama fanovima per se, i kad se tako posmatra bilo koja odluka koju donese je savršeno legitimna i ima pravo na nju. S druge strane Jokić ima ogroman dug prema Jugoslovensko-srpskom košarkaškom nasleđu. Ko ne zna šta to znači neka zamisli hipotetičku situaciju u kojoj se taj isti Jokić, sa istim genima, umesto u Srbiji rodio u Uzbekistanu, Moldaviji ili na Mauricijusu. Da li bi u tom slučaju bio prva petorka NBA, ili bi bio nekakav ribar, rudar ili konobar. E to je dug koji on treba da vrati. Da pomogne da se to nasleđe održi pa da neki sledeći Jokić koji će se roditi u Srbiji a ne u Afganistanu ima šansu da postigne isto što i on. Mogao je da se rodi na Devičanskim Ostrvima pod imenom Tim Dankan, ili u Nigeriji kao Hakim ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Babe i žabe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 10 minutes ago, Yi Sun Shin said: pomogne da se osvoji neko svetsko ili olimpijsko srebro. dobri moj admirale, dajem sva srebra za jedno evropsko zlato. na sp i oi se dokazuješ, šmekerišeš. u evropi se zida legacy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Masta je neiscrpna, sve da bi se potkrijepilo ono sto se pricalo. Inace, Jokic je razocarao. Manje je trajao fajt nego Radule vs Bobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 41 minutes ago, Crni Bombarder said: Ja kad ulazim na topic pre ce biti ovako nesto 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Ko nije doruckovao pravac pekara, burekom da se proslavi. Otišao 15 min pre nego sam pročitao vest, doneo burek za sve u kući osim za mačku [emoji3577] [emoji250]Ko da sam znao [emoji12]Sent from my SM-N950F using... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts