Wesley Sneijder Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Ovaj novembar mu je bio najbolji do sada u karijeri, problem sa NBA expertima je da su ocekivali da nastavi kao u PO... Jbg, Jokic sporije ulazi u sezonu svake sezone, od sredine decembra obicno krece dominacija. Ionako je bitno da bude najbolji u aprilu/maju, a ne u novembru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 4 hours ago, laki pepe said: S obzirom na potencijalne kandidate za ovaj prozor izrazavam duboko postovanje sto su Novica i Simon prihvatili poziv, a i Radulja koji se dobrovoljno jebata iz Kine da bi igrao. Raduljica je skoro 3 nedelje u BG zbog situacije u Kini, što opet ne menja činjenicu da bi svakako došao da zaigra za reprezentaciju... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 8 hours ago, LayupFromTheMidget said: Jeste bas treba da budes Genije da peticu koja ima 10 kila vise guras na 4. To moze samo vizionar da uradi. Za početak, treba razlikovati igru sa dva centra i ovo o čemu ti pričaš. Drugo: Jokić je u napadu uvek imao priliku da igra svoju igru, a u odbrani je uvek čuvao peticu. Kako je to onda četvorka? Protiv Argentine je gotovo ceo meč imao duel sa Skolom, na obe strane terena. Baš je pizda Sale što ga je sa toliko kila viška, stavio da čuva mladog i poletnog Skolu. Inače, na tom meču nismo ni jednu jedinu sekundu imali dva visoka, a protiv Španije smo imali 10ak minuta ukupno i to je tu varijantu probao tek kada je bilo jasno da je Klaver pojeo Bjelicu. Ali dobro, kao što rekoh, legenda živi, ljudi se naslađuju i to je to. Sive ćelije na stand by i udri. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 plus sto je protiv spanije ispizdeo sto mora da igra protiv gasola, pa je dobio iskljucujucu. sale genije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Igraci stoka nisu ispratili vizije legende. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Stvarno se zapatila ta glupost da smo protiv Argentine i Spanije igrali sa Jokicem na cetvroci, to nije istina. Istina je da smo na 5 utakmica prvenstva pre njih i 10 pripremnih igrali sa Jokicem na cetvorci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 3 minutes ago, Manu said: Stvarno se zapatila ta glupost da smo protiv Argentine i Spanije igrali sa Jokicem na cetvroci, to nije istina. Istina je da smo na 5 utakmica prvenstva pre njih i 10 pripremnih igrali sa Jokicem na cetvorci. Nije da je bitno, ali na koliko (od ovih 10) pripremnih je Jokic uopste igrao? Mozda je to veci problem, nego pozicija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 3 minutes ago, mirko_pet said: Nije da je bitno, ali na koliko (od ovih 10) pripremnih je Jokic uopste igrao? Mozda je to veci problem, nego pozicija? Propustali su i za neke druge reprezentacije glavni NBA igraci pripremne, ali onda kada su igrali nisu igrali sa drugom petorkom i van pozicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 I Španci i Argentinci su nas na tim utakmicama odučili od košarke, to je jedino bitno, ovo ostalo je palamuđevina. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 1 hour ago, realno *w said: Za početak, treba razlikovati igru sa dva centra i ovo o čemu ti pričaš. Drugo: Jokić je u napadu uvek imao priliku da igra svoju igru, a u odbrani je uvek čuvao peticu. Kako je to onda četvorka? Protiv Argentine je gotovo ceo meč imao duel sa Skolom, na obe strane terena. Baš je pizda Sale što ga je sa toliko kila viška, stavio da čuva mladog i poletnog Skolu. Inače, na tom meču nismo ni jednu jedinu sekundu imali dva visoka, a protiv Španije smo imali 10ak minuta ukupno i to je tu varijantu probao tek kada je bilo jasno da je Klaver pojeo Bjelicu. Ali dobro, kao što rekoh, legenda živi, ljudi se naslađuju i to je to. Sive ćelije na stand by i udri. A to što je igrao na 4 sve dok nije krenulo da gori pod nogama, to nema veze. Ne vidim kako je mogao da igra svoju igru kada je izuzimajući utakmicu sa Argentimo i pola utakmice sa Španijom, igrao u paru sa Milutinovim i Bobijem koji su van reketa neupotrebljivi, jedino je sa Raduljicom to bilo moguće i to kada je Raduljicu išao šut. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 3 minutes ago, Chaos Is Me said: I Španci i Argentinci su nas na tim utakmicama odučili od košarke, to je jedino bitno, ovo ostalo je palamuđevina. Spanci nas razbili sa najcudnijom zonom koju sam video, pojeli nas takticki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Igraci koji ne znaju sami da se prilagode takticki usred utakmice, ne treba ni da igraju. Potrosili smo saletov talenat na netalentovane igrace. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Pravo pitanje se sada postavlja - da li je Bajern trazio puni iznos osiguranja za Koponena, i da li ga je Finska platila posto ce izgleda EL igrac biti u sastavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 46 minutes ago, Uti said: Spanci nas razbili sa najcudnijom zonom koju sam video, pojeli nas takticki. Nije toliko cudna, koristi se, plus je Skariolo pomocnik u Torontu, koji je na isti nacin branio Kleja u finalu NBA. Bolje je pitanje zasto mi nismo mogli da odgovorimo na tu zonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 4 minutes ago, Wesley Sneijder said: Nije toliko cudna, koristi se, plus je Skariolo pomocnik u Torontu, koji je na isti nacin branio Kleja u finalu NBA. Bolje je pitanje zasto mi nismo mogli da odgovorimo na tu zonu. i to je, ponavljam makar treći put, jedina tekma koja se mogla spremati od kada je žreb završen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Moja najveca zamjerka Saletu+ kompletnom strucnom stabu je ta zona. Mislim, Kariola te iznenadi zonom, to je nesto poput putara kad ih snijeg iznenadi u januaru. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Ima tu još zamerki i to značajan broj, ali ste suštinu napisali - nedopustivo je da se tako iznenadiš u jedinoj važnoj utakmici do 1/4f. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 1 hour ago, Ne sam Safete said: Moja najveca zamjerka Saletu+ kompletnom strucnom stabu je ta zona. Mislim, Kariola te iznenadi zonom, to je nesto poput putara kad ih snijeg iznenadi u januaru. Ja imam dosta zamerki Saletu, na prvom mestu ovo što si ti napisao. Valjda je jasno da sa ovom pričom o Jokiću ne želim da opravdavam Saleta, nego samo da kažem da je ta priča o "četvorci" baš naivna. On ostaje prvi krivac, ali odmah iza njega ide Jokić sa katastrofalnom spremom, plus neki pojedinačni raspadi igrača, kao npr Bejlica protiv Španije, Jović koji je svojom nesigurnošću odmogao Jokiću u ogromnoj meri, Lučić generalno sa nedovoljnom agresivnošću u napadu, a poseban raspad protiv Španije, itd... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Ovo ce postati kao SNSovski narativ gde i dalje pominju žute... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Znaci i Majk Meloun dunster sto je izjavio da je Sale forsirao Jokica na poziciji krilnog centra. https://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:823090-Meloun-o-Jokicevim-partijama-u-dresu-Srbije-Igrao-je-na-poziciji-krilnog-centra-ulazio-sa-klupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 I on ga je ubacivao u nekim utakmicama na toj poziciji ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 bas su ga lepo iskoristili 3 meseca nakon te izjave...ma samo da se on oseca komforno, sve drugo ukljucujuci i skembe je nebitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 5 minutes ago, 21Barkley said: I on ga je ubacivao u nekim utakmicama na toj poziciji ove sezone. Prepisao do Saleta 100 posto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Danas pocinje nova epizoda u istoriji naseg trofejnog sporta,zbog cega nas sa pravom mnogi u svetu vide i gledaju kao "kosarkasku naciju",a ovde se po n-ti put vode rasprave o necemu sto je proslo i sto ne moze da se vrati. Sikter,bre,sa ovim! Danas debituje Igor kao selektor Srbije i red je da mu pozelim(o) puno srece i uspeha! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts