Barkley#34 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 9 minutes ago, 1 od 8000 Lakija said: Kakvo pojacanje za temu Srbi u NBA Jok, more, otvorićemo novu Ameri u Srbiji. Šta su jeli i šta su pili danas. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 veliki rispekt i za melouna i za kokoskova meloun - prihvatio da se cima u 3 pizde materine preko leta, i to kapiram pro bono, troskovi samo kokoskov - pokazao da nema sujete i okruzio se odlicnim trenerima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 treba imati u vidu da je malone konsultant. dakle, nece biti deo strucnog staba u smislu sedenja na klupi sa ostalim trenerima (verovatno) sto je po meni jos bolje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Na sajtu KSS stoji ... Quote По завршетку плеј-офа НБА сезоне тренер Денвера Мелоун ће се директно прикључити репрезентацији Србије и стручном штабу. Ne bi bilo loše da je na klupi ... kako god, dobro je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 26 minutes ago, Gilmour said: Š.t.a ? Ne u smislu da je novi na sceni nego da je izrastao u igraca koji moze da konkurise za reprezentaciju Ostalo tanko, Smailagic je jos premlad i slab za neke planove Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 14 minutes ago, Kankkunen said: Na sajtu KSS stoji ... Ne bi bilo loše da je na klupi ... kako god, dobro je. bukvalno je bolje nego da imaš brad stevensa, željka i karija zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 12 minutes ago, vepar said: Ne u smislu da je novi na sceni nego da je izrastao u igraca koji moze da konkurise za reprezentaciju Ostalo tanko, Smailagic je jos premlad i slab za neke planove Jaramaz ako bude u 12 reprezentacije ja cu shvatiti da je nasa reprezentativna kosarka u teskom prknu. Decko osim atletike nema nista sto pozicija plejmejkera zahteva. Za poziciju dva nema kvalitetan sut, a ulaz koji ne pocinje iz pik situacije je upitan. Ako napreduje u sutu (a tehnika je sasvim dobra) moze postati low cost Nedovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Samo ne znam kako će klupa bez kumova ... kum nije dugme. Bez šale, sve ovo ide u pravom smeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Just now, Kankkunen said: Bez šale, sve ovo ide u pravom smeru. bez šale, sve ovo ide u pravom smeru još od kada je moku zamenio duda ivković. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 jos samo da Dzejlen Ruzic zameni Tegija i ja zadovoljan 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 3 hours ago, 21Barkley said: Još gore. Kad počnu lokalni seljaci da ga vode da proba svačiju domaću pa da kao sveCki čovek proceni koja valja biće katastroVa. Stara srpska sportska tradicija - napiti stranca/zeta, a vrhunac je kad zet ujedno i stranac. Onda je prava milina napraviti budalu od njega 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 savez nam je preduslove sa strucne strane obezbedio (sa ovom jucerasnjom akvizicijom cak i vise od toga). dobili smo jos jednu potvrdu o prestizu vodjenja rep. srbije a sve one price o tome kako niko nece u ovo blato i nemamo nikog bolje su se ipak pokazale pogresne. koliko god da je bilo neralno u braziliu ocekivati pobedu protiv amerike pa i kasnije na ep protiv slovenije sa osakacenim sastavom sto od povreda sto od otkaza toliko je opet malo bzvz i da se potcenjuje snaga ovog tima a i sama istorija kosarke sa ovih prostora i koliki je ona mamac za kvaliltetne trenere. uz vodjenje amerike i spanije nema trenerskih reprezentativnih poslova boljih od ovog. inace ocekivao sam da ce biti ozbiljne opozicije ovde koja je ostro protiv stranaca igraca u reprezentaciji pa da ce se to preliti i na poziciju pomocnog trenera :/ ostaje nam da vidimo koga cemo imati ove godine na raspolaganju od igraca za kvalifikacije (zbog nezgodnog termina i uvek mogucih povreda, otkaza nadam se da nece biti jer je ipak u pitanju olimpijada) jer su oni ipak najbitniji faktor u sportu. onda prema konacnom rosteru graditi dalje ambicije. ako se pojavimo u najjacem sastavu prva prepreka, kvalifikacije u areni, bi trebali proci ali zbog nezgodnog sistema takmicenja na eliminacije i tu treba biti oprezan zbog opet ogromnog pritiska koji ce se stvoriti da se na olimpijske igre mora plasirati. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Još niko da napiše - "šta će nama amerikanac imamo mi naše trenere" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Nisam optimist. There, i've said it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 7 minutes ago, riviera said: inace ocekivao sam da ce biti ozbiljne opozicije ovde koja je ostro protiv stranaca igraca u reprezentaciji pa da ce se to preliti i na poziciju pomocnog trenera 😕 inače, ti verovatno misliš da su ljudi koji su protiv igrača-stranaca bez jasne veze sa našim prostorima neko srbovanje-krew? inače, pt2 jasno ti je da strategija košarkaške igre nije srbska ekskluziva, već da je nešto što svako može koristiti, bilo da dolazi sa pozicije konsultanta, pozicije konsultovanja preko telefona ili skajpa ili pozicije pomoćnog trenera (ili glavnog trenera)? za ostatak posta +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 1 hour ago, vepar said: "Pored Bjelice i Kaline, opet ostaje prazno na 3 i 4" Ja mislim da je Lučić legitimna zamena Kaliniću na trojci. Eventualno, što se tiče niskog krila, staviti i Dobrića na širi spisak pa videti koliko može u pripremnim utakmicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) 8 minutes ago, kalistenika u rutini said: Još niko da napiše - "šta će nama amerikanac imamo mi naše trenere" Biće nešto na tu temu, ako se pojavi ... lično bih voleo da bude u ekipi, navijam za to. Edited January 15, 2020 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 2 minutes ago, uini said: inače, ti verovatno misliš da su ljudi koji su protiv igrača-stranaca bez jasne veze sa našim prostorima neko srbovanje-krew? inače, pt2 jasno ti je da strategija košarkaške igre nije srbska ekskluziva, već da je nešto što svako može koristiti, bilo da dolazi sa pozicije konsultanta, pozicije konsultovanja preko telefona ili skajpa ili pozicije pomoćnog trenera (ili glavnog trenera)? za ostatak posta +1 b1. umererni nacionalisti - desni centar :/ b2. jasno mi je ali mi nije jasno zasto to mene pitas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 1 hour ago, Gilmour said: Jaramaz ako bude u 12 reprezentacije ja cu shvatiti da je nasa reprezentativna kosarka u teskom prknu. Decko osim atletike nema nista sto pozicija plejmejkera zahteva. Za poziciju dva nema kvalitetan sut, a ulaz koji ne pocinje iz pik situacije je upitan. Ako napreduje u sutu (a tehnika je sasvim dobra) moze postati low cost Nedovic. A ko ce biti na kecu? Micic, ok I hronicno povredjeni i van forme Jovic i matori Teo (koji dominira u cipiripi kupu, gde ga je taj isti Jaramaz odvalio nedavno) Samo kazem da je tanko i da decko treba na siri spisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 58 minutes ago, SunZero said: jos samo da Dzejlen Ruzic zameni Tegija i ja zadovoljan ili bar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Zanimljivo da niko ne pominje onu Marinkovicevu sramotu na twitteru. Bukvalno ga vise nikad ne bi zvao da igra za reprezentaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 3 minutes ago, Kosta said: Zanimljivo da niko ne pominje onu Marinkovicevu sramotu na twitteru. Bukvalno ga vise nikad ne bi zvao da igra za reprezentaciju. ono za zvezda - futura tekmu? pa to je nista, bogdanu su oprostene(i zasluzio je) mnogo gore izjave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Decko koji zeli da igra za reprezentaciju Srbije, a igra za spanjolski klub, preko Tvitaje pljuje sampiona Srbije. Razumijem da je navijacki zadojen, ali ovo je stvarno za sut kartu. Gde je Sale kad ga trebas da spusta na zemlju ovakve klince? Za Bogija sam vec nasiroko pisao ranije, ono je, otkad ja pratim repstaciju, bio najveci blam nekog reprezentativca. Doslovno pljuc na dres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 6 minutes ago, Kosta said: Zanimljivo da niko ne pominje onu Marinkovicevu sramotu na twitteru. Bukvalno ga vise nikad ne bi zvao da igra za reprezentaciju. Posprdali smo se s njim juče na aba liga temi. Nemojte da ste maliciozni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 3 minutes ago, Stoned Laki21 said: Posprdali smo se s njim juče na aba liga temi. Nemojte da ste maliciozni. Izvinjavam se onda, nijesam ispratio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts