Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, kalistenika u rutini said:

da li je pregrubo napisati da je ovo odavanje priznanja zetu pre nego jokicu bas snsovski da ne kazem tradicionalno srpski?

Zasluzuje ovo i na temu bivsi Partizanovi igraci. Prekrsteno :lol_2:

Posted (edited)

Nikola Jokic je zasluzio po svemu prikazanom u 2019. da bude Novaku Djokovicu (iako je Novak osvojio 2 gren slema ove godine) konkurent za sportistu godine Srbije u 2019.

Edited by Borko
Posted
13 minutes ago, kalistenika u rutini said:

bice on najbolji sportista u srbiji samo ne i kosarkas.

Nesto na foru Sakotine izjave "filip je nas najbolji plejmejker. Ne kazem, Lorenco je nas najbolji igrac, ali filip je nas najbolji plejmejker." Dakle, ne kaze Danilovic da Nikola nije nas najbolji sportista, ali je Bogdan najbolji kosarkas.

• Like 1
Posted
1 minute ago, threepwood said:

On je vec dobio najlepsu nagradu od presvetlog nam predsednika

onda damo jokiću nagradu od precednika a teodosiću bogdanovu a bogdanu teovo dete?

• Ha-ha 1
Posted

Da li neko naručivao naš košarkaški dres zvanično sa sajta kss-a? Kakav je kvalitet? Treba mi poklon za našeg čoveka koji živi preko pa da nije neka zavesa pošto je preko 50e.

Posted
26 minutes ago, Južni said:

E da, Teo 'ladno koketira sa SNS, nisam znao to dok ne videh otvaranje onog hotela. Baš sam se smorio. 

Ko ga jebe, on je ionako tip koji se bavi ubacivanjem lopte u koš i asistiranjem drugima za to. Velika većina sportista ima stavove bliske njemu po pitanju SNS, delom zbog odsustva obrazovanja ili inteligencije, delom zbog strahovite propagande koju guta sve više ljudi koji ne žive ovde i nisu često u Srbiji.

Posted (edited)

Mislim da je idealna prilika bila da se uruči priznanje Vasi Miciću... Ali naravno HTZ bulumenta iz Saveza koju ja odavno prozivam i dalje pokušava da se zameri igraču koji treba da predstavlja oslonac reprezentacije.

Edited by oɹəd™
  • Like 2
  • Ha-ha 1