Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Hajde sad šabani sa tribina marš kući pa tamo mrzite,*ebite,koljite...i šta već ne?! Bravo momci! Edited 7 hours ago by Zadnji vezni 1
Teleći sač Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Gudura said: E tako, sad ovo pleme sa tribina moze kako dolikuje da se vrati u svoje brloge i da nastavi da nas mrzi😎 Da me ne shvatiš pogrešno, mrzimo se i mi sami međusobno, to mi više smeta nego što nas mrze drugi. Folklor sa tribina u komšijskim državama me ne dotiče koliko mi smeta kad to isto radimo sami sebi. 2
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Situacija utakmice je onaj full court press Bosne koji se zavrsava sa 2 slobodna igraca Srbije pod kosem i naravno bravure Andjusica na rubu faula u napadu, izgubljena lopta,
Bad Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dovoljno govori o njima to što ovaj trener ne poznaje pravila pa se hvata za glavu zbog ovog bacanja Anđušića. Na klupi, tribinama i na terenu - seljakluk na kub.
berti Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovi divljaci se ponašali kao da je Nele Karajlic na parketu u našem dresu. 2
Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Značajno je da su ovi momci pobedili u jednoj pravoj prvenstvenoj utakmici, mnogima će ovo biti jedna od značajnijih pobeda u karijeri. Što se ostalog tiče jedino koji tamo treba da pocrveni je nenad marković ali taj obraza nije nikad ni imao. 6
Estrella Roja Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Koliko god bila ružna utakmica uvek je lepo pobediti. Imamo 2:0 posle ovog prozora, jedino to se računa. 4
Big Ticket Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Па какав заслужени ролеркостер емоција је доживјела публика у хали вечерас. И као некадашњем навијачу, знам колико боли. Предивно! Честитке момцима на побједи, показују карактер, што је за сад, и у овом саставу довољно! 4
Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne razumem zašto pišete o zgadiji? Tek kod nas zgadije koja vredja po svakoj osnovi ima, to je prokletstvo ovih prostora nažalost. Tanaskovic je stvarno fino napredovao, ok i preuzima, malo je dodao i masu može u nekim opcijama i 5 biti sasvim relevantno. 1
bekrinjo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Najbitnije je da smo pobedili... Koliko smo (polu)kontri rešili greškama na nivou pionira, elementarne su to stvari koje reprezentativci jedne košarkaške zemlje sebi ne bi smeli da dozvoljavaju... 2
Predator93 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Puna kapa, 2:0 posle prvog prozora, a moglo je lako obrnuto da bude. Igra nebitna, max 1, 2 igrača iz ovog tima će igrati velika takmičenja i to sa kraja klupe. Da pohvalim Alimpija za onu nisku petorku sa Tanaskom na 5, tad smo ih okrenuli. 1
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam se upravo vratio iz tog 'evropskog Teherana'. Kao i svaki put, jako prijatno iskustvo. Gamad je ista svuda, i ne vidim zasto bi se ovakvom jednom generalizacijom vredjao komsiluk. Hocemo li mi zaista da radimo na tome da od ovog prostora napravimo nesto dostojno coveka ili cemo stalno da pravimo korak unazad? Kako treba sad da se oseti neki Bosnjak koji cita forum i naidje na ovo? Rekao bih da smo way past the time kada se pisalo sta kome padne na pamet - ne u smislu cenzure, vec prosto najbazicnjeg osecaja za odjek i tezinu onoga sto emitujemo spolja. Dante stvarno da se potrudimo. Bar mi ovde. 10
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Index 81 - 70 u nasu korist. Bosna 11/22 slobodna bacanja.
Del Piero Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Svaka cast momcima na pobedi, samo sam hteo da vidim zalaganje na maks i tako je bilo veceras. Kvalitet je takav kakav je, bezveze ih je pljuvati zbog toga. Mnogo vazne dve pobede, na kraju ispade odlican prozor, a mogao je lako da bude katastrofa. Uz prozor na leto kada dve pobede protiv istih protivnika ne bi trebalo da dodju u pitanje, to je vec korektan ucinak za prvu fazu. E sad ostaje prozor u februaru u kome ce biti mnogo tesko izvuci jednu pobedu protiv Turske, a znacila bi neverovatno. Ali o tom potom. 2
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ko je ovo gledao neće mu biti teško da gleda ni Begotten. Dve seoske ekipe gde je na kraju pobedila ona sa nešto više znanja, a to je taman za 2 razlike. Kunem vam se da sam gledao dosta biznis lige kvalitetnije od ovoga. Na kraju krajeva, nije ni bitno, važno je samo da smo na 2-0, ove kvalifikacije su svakako jedinstvena pojava u bilo kom sportu. Od naših, svaka čast Tanasku, odigrao je kao light Zach Randolph, jedino što i može na riljačinu. Bekove večeras gotovo da nismo imali osim Jaramaza koji je ipak nekada bio neki igrač, Miljenović nikakav, mislim da se malo previše naložio na iznuđivanje faulova umesto na druge stvari. Dobrić je dobar šraf u dobroj ekipi, ali tamo gde je on neka prva zvezda mislim da ne može da napravi razliku ni u KLS, pogano limitiran igrač iako ga volim kao lika. Ostale ne bih previše komentarisao, nisu oni krivi što moraju da igraju ovde i hvala im svakako, a posebno Momirovu na onim trojkama. Realno Atiću svako da kupi po burek, prelomio lik na našu stranu iz čista mira. Što se navijanja tiče, seljačka posla, ali ništa što ne viđamo ovde sa raznim muratima, papcima, guslama i kompleksima niže vrednosti kad nama dolazi neki velikan. Bosni je ovo kao da igraju protiv Dream Teama iz 92e nivo loženja pa opet pušiona. Na samom parketu nije bilo ništa preterano nesportsko i to je najvažnije. 8
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U ovim nakaradnim prozorima me igra uopšte ne zanima, bitno je samo da smo dobili obe. 3
Pero_Cameron Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Iscupasmo se iz ponora u ovom prozoru. Vrlo lako je moglo biti 0-2. Izvukli smo nekako 2 pobede i samo se to racuna. 1
Problem sa licnim greskama Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Alimpije pohvalio publiku i rekao sjajna atmosfera 😄 Iako mi je izuzetno iritantan je lepo dao do znanja tim kvazi-ultrasima iz Sarajeva da ih uopste ne uzima ozbiljno. Niti bi trebao. Bravo za to. 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ja sam se upravo vratio iz tog 'evropskog Teherana'. Kao i svaki put, jako prijatno iskustvo. Gamad je ista svuda, i ne vidim zasto bi se ovakvom jednom generalizacijom vredjao komsiluk. Hocemo li mi zaista da radimo na tome da od ovog prostora napravimo nesto dostojno coveka ili cemo stalno da pravimo korak unazad? Kako treba sad da se oseti neki Bosnjak koji cita forum i naidje na ovo? Rekao bih da smo way past the time kada se pisalo sta kome padne na pamet - ne u smislu cenzure, vec prosto najbazicnjeg osecaja za odjek i tezinu onoga sto emitujemo spolja. Dante stvarno da se potrudimo. Bar mi ovde. Nemam nikakvu sumnju da si imao prijatno iskustvo u Sarajevu. Odgovor je jednostavan. Dzukacko ponasanje treba osuditi ko god da je u pitanju. Znam za sebe da sam maksimalno kriticki nastrojen ka srpskim neandertalcima. Svakako cu osuditi i bosanske. Kako se oseca neko iz Bosne ko ovo cita? Nikako. Nece se uopste uzbuditi ako nije istomisljenik dzukela sa tribine. 5 2
Recommended Posts