SuperTraktorko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dobric (kao I recimo Avram) kod Karija dodje na vrhunac svoje mogucnosti i korisnosti. Za taj deo price se uopste ne brinem.
Kenozoik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Bogoljub Gagic said: Просто екипа има Јокића, Богдана, Васу, Петрушева, Јовића, Гудуру, дакле мора неко и да риља Mislim da je u ovim Karijevim repka ekipama i Gudura vise "riljač" nego što je, uslovno rečeno, u prvom planu. Napadačke udarne igle su Jokić, Bogdan, Spasa i Gliša. Fenomenalno je što u ekipi imamo još 5-6 igrača koji mogu da pogode, pa čak i zatrpaju protivnika na ponekoj tekmi, Gudurić i Jović included ali cenim da se njima, osim pomenutog kvarteta, prvenstveno dodeljuju neki drugi zadaci. Barem mi se čini da Kari tako nekako gleda na stvari. 5
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jovic jednostavno nije dovoljno dobar da bude nosilac reprezentacije i ne vidim da je iole reano da to postane za godinu, dve. Vrhunski complementary piece nadam se i ja da ce postati, ali bilo sta preko toga zaista deluje prilicno odrodjeno od realnosti. Nije ni to za bacanje, naprotiv, ali mislim da nema potrebe stavljati mu takav teret na ledja i dizati toliko ocekivanja. 2
Pero_Cameron Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da li Jokic uopste na pripremama? Nisam ga gledao na slikama i videima. Posto vidim da ove glavne zvezde (Janis i Doncic) tek jucer odnosno danas prikljucili svojim selekcijama.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, Pero_Cameron said: Da li Jokic uopste na pripremama? Nisam ga gledao na slikama i videima. Posto vidim da ove glavne zvezde (Janis i Doncic) tek jucer odnosno danas prikljucili svojim selekcijama. Jeste, ima jedan dvosekundi snimak njega i Hulkatinova kako pričaju
Kenozoik Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 35 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Jovic jednostavno nije dovoljno dobar da bude nosilac reprezentacije i ne vidim da je iole reano da to postane za godinu, dve. Vrhunski complementary piece nadam se i ja da ce postati, ali bilo sta preko toga zaista deluje prilicno odrodjeno od realnosti. Nije ni to za bacanje, naprotiv, ali mislim da nema potrebe stavljati mu takav teret na ledja i dizati toliko ocekivanja. Jašta. Ali nisam primetio da je neko Joviću mladjem dodelio ingerencije nosioca repke. Bitno je da bude standardan clan dirty dozen i da bude što viśe zdrav. Da dobijemo od Topa ono čemu se svi nadamo u budućnosti i da pevamo. To begin with. Biće tu i Smajli, Gliša, pomenuti komplementarac, Djurišić...Avram će, ako se on bude pitao, peglati za repku do tipa svoje četres' pete. Uvek je zeznuto, posebno iz perspektive dunstera/laika/amatera (myself) predvideti novog Saleta, Danilovica, Bodirogu, Tea, Bogdana, Jokića. Isto tako je cinjenica da nikad nismo kuburili sa dobrim, odlicnim/vrhunskim igracima ni sa vicem. Sve ostalo je stvar momentuma.
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma biće to sve ok, pisalo se i šta ćemo posle Tea i Bjelice.
Bogoljub Gagic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 34 minutes ago, Drug Crni said: U koliko sati igramo sa BiH? Објавио пре пар минута стори на инстаграму њихов савез на семафору стајало 22 минута до почетка, тако да би требало у 20:30. 1
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Kooineeperk said: Uh kad se Jovke sagnuo da cestita Vanji, rekoh hoce sad da ga usine u ledja u pm. 3
Kosjan Willavić Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 30 minutes ago, Pero_Cameron said: Ubedljiva pobeda 126:89 Jeste da je zatvorena utakmica, ali da li je izasla statistika? I da li je Musa manje cekao bus za povratak 😄
Predator93 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Jokić 20 12 9, Petrušev 20, Tristan 14. Alibegović 22, Musa 21, Lazić 17. Objavio Edin na instagramu. 1
Bojdo Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Zanimljivo da je Vukcevici zgleda dobio dobru minutažu.
Recommended Posts