Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Просто екипа има Јокића, Богдана, Васу, Петрушева, Јовића, Гудуру, дакле мора неко и да риља

Mislim da je u ovim Karijevim repka ekipama i Gudura vise "riljač" nego što je, uslovno rečeno, u prvom planu. 

Napadačke udarne igle su Jokić, Bogdan, Spasa i Gliša.

Fenomenalno je što u ekipi imamo još 5-6 igrača koji mogu da pogode, pa čak i zatrpaju protivnika na ponekoj tekmi, Gudurić i Jović included  ali cenim da se njima, osim pomenutog kvarteta, prvenstveno dodeljuju neki drugi zadaci.

Barem mi se čini da Kari tako nekako gleda na stvari. 

• Like 3
Posted

Jovic jednostavno nije dovoljno dobar da bude nosilac reprezentacije i ne vidim da je iole reano da to postane za godinu, dve. Vrhunski complementary piece nadam se i ja da ce postati, ali bilo sta preko toga zaista deluje prilicno odrodjeno od realnosti. Nije ni to za bacanje, naprotiv, ali mislim da nema potrebe stavljati mu takav teret na ledja i dizati toliko ocekivanja. 

• Like 1
Posted

Da li Jokic uopste na pripremama? Nisam ga gledao na slikama i videima. Posto vidim da ove glavne zvezde (Janis i Doncic) tek jucer odnosno danas prikljucili svojim selekcijama.

Posted
39 minutes ago, Pero_Cameron said:

Da li Jokic uopste na pripremama? Nisam ga gledao na slikama i videima. Posto vidim da ove glavne zvezde (Janis i Doncic) tek jucer odnosno danas prikljucili svojim selekcijama.

Jeste, ima jedan dvosekundi snimak njega i Hulkatinova kako pričaju

Posted
35 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Jovic jednostavno nije dovoljno dobar da bude nosilac reprezentacije i ne vidim da je iole reano da to postane za godinu, dve. Vrhunski complementary piece nadam se i ja da ce postati, ali bilo sta preko toga zaista deluje prilicno odrodjeno od realnosti. Nije ni to za bacanje, naprotiv, ali mislim da nema potrebe stavljati mu takav teret na ledja i dizati toliko ocekivanja. 

Jašta. Ali nisam primetio da je neko Joviću mladjem dodelio ingerencije nosioca repke. Bitno je da bude standardan clan dirty dozen i da bude što  viśe zdrav.

Da dobijemo od Topa ono čemu se svi nadamo u budućnosti i da pevamo. To begin with. 

Biće tu i Smajli, Gliša, pomenuti komplementarac, Djurišić...Avram će, ako se on bude pitao,  peglati za repku do tipa svoje četres' pete. 

Uvek je zeznuto, posebno iz perspektive dunstera/laika/amatera (myself) predvideti novog Saleta, Danilovica, Bodirogu, Tea, Bogdana, Jokića. Isto tako je cinjenica da nikad nismo kuburili sa dobrim, odlicnim/vrhunskim igracima ni sa vicem.

Sve ostalo je stvar momentuma.

Posted
34 minutes ago, Drug Crni said:

U koliko sati igramo sa BiH?

Објавио пре пар минута стори на инстаграму њихов савез на семафору стајало 22 минута до почетка, тако да би требало у 20:30.

• Thanks 1