Problem sa licnim greskama Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ušao na sajt u 11h. Digitalna čekaonica. Za sat 1 35min sam na redu 😄 Kakvi amateri, ovo je neviđeno. 2
drperce Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, Problem sa licnim greskama said: Ušao na sajt u 11h. Digitalna čekaonica. Za sat 1 35min sam na redu 😄 Kakvi amateri, ovo je neviđeno. Isto druze, ima tacno da mi se rasproda ovo polufinale i finale dok stignem na red 2
DameTime Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ušao na sajt u 11h. Digitalna čekaonica. Za sat 1 35min sam na redu 😄 Kakvi amateri, ovo je neviđeno. Dobar si, ja ušla u 11:10h i čekaću 2h 🫠
TripleJ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ja sam ozbiljno zakasnio 😄 Your estimated wait time is 2 hours and 32 minutes.
ChrisJudd Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Za 40 minuta stižem na red da kupim karte za Portugal - Estonija
Problem sa licnim greskama Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, ChrisJudd said: Za 40 minuta stižem na red da kupim karte za Portugal - Estonija Teško pored Estonaca. Ostaje nam Češka - Turska.
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Gde igraju Andora - Vatikan, da se prijavim za karte, cenim da je tu najveća šansa?
Manu Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ko zapravo uspe da uđe neka piše da li je išta ostalo. Konkretno, zanimaju me karte za četvrtfinala.
ChrisJudd Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Uspeo. Uzeo pakete za polufinala i finalni dan, nije ostalo najjeftinijih karata pa sam uzeo one od 300€ pakete. Nije još puno ostalo. 3
Problem sa licnim greskama Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Uspeo. 6., 9. i10. Malo je ostalo.
DameTime Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 26 minutes ago, Manu said: Ko zapravo uspe da uđe neka piše da li je išta ostalo. Konkretno, zanimaju me karte za četvrtfinala. Ima još karata za četvrtfinala, koliko vidim, za (skoro) sve kategorije po 20+. 1
Smrtokapa Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, drperce said: Uspeo, sektor 308 za polufinale i finale Gledaću te iz sektora 306. 3
Pero_Cameron Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Igraćemo protiv 2 domaćina, s obzirom da su Estonci u onoj pretprodaji kupili cak 14.000 karata!
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kurčina, opet me vratio u virtuelnu čekaonicu, iako nije prošlo onih 7 minuta koje imaš da platiš od trenutka kad odabereš mesto. Nije prošlo ni 2 minuta, degenerici.
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 11 minutes ago, DameTime said: Kurčina, opet me vratio u virtuelnu čekaonicu, iako nije prošlo onih 7 minuta koje imaš da platiš od trenutka kad odabereš mesto. Nije prošlo ni 2 minuta, degenerici. Žao mi je, sestro. Ja sam se čak usrao da kliknem na All Games pri izbora za dodatni paket iz istog razloga. Najdebilnija prodaja ikada. Organizacioni fijasko. Edited 18 hours ago by Problem sa licnim greskama
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Žao mi je, sestro. Ja sam se čak usrao da kliknem na All Games pri izbora za dodatni paket iz istog razloga. Najdebilnija prodaja ikada. Organizacioni fijasko. KUPLJENE KARTE ZA FINALE I POLUFINALA ODVOJENO DAMETIME 2 NESPOSOBNIŠUPAČKILETONSKISAVEZ 0 Rant off P.S. Izašlo nas samo 20e više na kraju za sve 5 2
Magia Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nas ce biti 10ak na polufinalu I finalu. Ja cu mahati iz 114. 4 1
Trigger Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja kupio za osminu finala, a od ranije sam kupio polufinale i finale. Nisam pametan šta da radim za četvrtfinale obzirom da se ne zna koji dan ćemo igrati. Pod pretpostavkom da ćemo biti prvi u grupi igrali bi 09.09. ali ne znam da li da rizikujem tu kupovinu.
Recommended Posts