Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 12:08 PM Share Posted yesterday at 12:08 PM Drugi put kada je Trifunovic postavio blok za tu akciju je dobio faul u napadu. Sad vidim da se Jantunen zalio i prvi put, deluje u najmanju ruku na ivici faula u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Za mene neverovatan podatak, ali Filipovih 34 poena sinoc je najbolji poenterski ucinak nekog reprezentativca od kad smo Srbija. Drugi su Teo i Jokic sa po 32, pa onda Bogdan sa 31 poenom. Zapravo od 1995. samo je Sale ubacio vise od Petruseva na jednom mecu. 3 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Jebo me đavo koji me terao da gledam ovaj Netflixov kurac... Još nisam pogledao utakmicu, a posle ovog mislim da neću nikad. Jebem ti sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago Netflixov dokumentarac ima neke svoje ciljne grupe gledalaca. Možda ste vi ovde to malčice zaboravili (Just sayin') Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 20 minutes ago, Eddard said: Jebo me đavo koji me terao da gledam ovaj Netflixov kurac... Još nisam pogledao utakmicu, a posle ovog mislim da neću nikad. Jebem ti sve. A lepo sam upozorio i to nekoliko puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 22 hours ago Share Posted 22 hours ago 27 minutes ago, Marko said: Netflixov dokumentarac ima neke svoje ciljne grupe gledalaca. Možda ste vi ovde to malčice zaboravili (Just sayin') Ma dokumentarac je meni sasvim cool, Netflix zna da pravi vrhunski program od takvog sadržaja. Ali, ako sam ja u tih par minuta naše utakmice koji su predstavljeni skoro pa drhtao i zaplakao na kraju, pa lebtijebem ne znam da li bih preživeo da sam gledao direktno. Pogledaću je, pred finale USA-Srbija u LA2028. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Ja sam pogledao tri epizode i dva glavna utiska su mi da smo by far najgotivnija, najopustenija i najprizemnija reprezentacija (dijalozi u nasoj svlacionici su mi osvezenje nakon fleksanja Amera koje deluje toliko izvestaceno, gde vidis da se bukvalno ne podnose), kao i da ne pamtim neharizmaticnijeg vrhunskog sportistu od Kevina Durenta. Kao da slusam HR-a u svojoj bivsoj firmi - hoce da bude pametan, a prosipa zilion opstih mesta i to cini na takav nacin da prosto ne mozes da ga slusas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago On 2/22/2025 at 12:15 AM, Smrtokapa said: I kad navijate za njega, veruj mi. Filip je već letos bio odličan u ulozi lajt Gordona kao Jokićevog parnjaka, očekujem da to bude baš baš ubitačno na EP ako se Jokić pojavi. Sale Obradovic je u nekom potkastu pricao da je 'tajna' uspeha SRJ reprezentacije, pored ocitog kvaliteta protagonista, bila i to sto je pomocno osoblje ostavaljalo svoje klupske uloge sa strane i rado ulazilo u reprezentativne. To krasi i ovu generaciju - Petrusev, Avramovic, Guduric, Milutinov, Nikola Jovic mogu igrati ulogu poentera ili defanzivnog specijalca, zavisno od konteksta. Ofc, ne sa istim uspehom, ali sa istim entuzijazmom. Veliku stvar je napravio Kari. Ofc, do najvecih rezultata se ne moze bez Joke i Bogdana, kao i 'zanatlija', tipicnih specijalaca i dobrih duhova repke Stefa Jovica, Dobrica, Vanje, Dede, ali ono gore mi je najveca pobeda za nasu kosarku (narocito sto su sva petorica gore pobrojanih odgajani kao napadaci, ali su itekako spremno legli u svoje uloge kad i kako treba). Divni, divni momci. Lele, koliko bih voleo zlato u Letoniji... Sad cu se vec usuditi da kazem da ga zasluzujem vec vise 🙂 6 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 8 hours ago, Markoss said: kao i da ne pamtim neharizmaticnijeg vrhunskog sportistu od Kevina Durenta. Kao da slusam HR-a u svojoj bivsoj firmi - hoce da bude pametan, a prosipa zilion opstih mesta i to cini na takav nacin da prosto ne mozes da ga slusas. Au brate, ovo je i meni upalo u oči, baš je užasan. Za razliku od Stepha koji je nekako flegma cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 7 hours ago, Geronimo said: Lele, koliko bih voleo zlato u Letoniji... Sad cu se vec usuditi da kazem da ga zasluzujem vec vise 🙂 Slažem se, apelujem na Višnje Biće da Geronimu ovo omogući. Mi ostali ćemo da se šlepamo, ali božemojštadaseradi. 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolanidja Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Jedno pitanje. Sta se desava sa Smajlijem i Vukcevicem? Obojica nisu debitovali za seniorsku reprezentaciju,a obojica bi nam top legli, jer mislim da Milutinov jos takmicenje(eventualno dva) i da ce zavrsiti sa repkom zbog silnih povreda i manjka kontinuiteta. Petrusev i Jovic su se vec afirmisali. Mislim da je slicna situacija i sa PG pozicijom gde ce se kroz neko vreme pojaviti Top, pa mozda i Djurisic koga u Americi guraju na tu poziciji, mada je i u Megi imao slicnu ulogu kao Exum u Partizanu. Za Pokua nisam najsigurniji, ali verujem da moze da postane stalni clan repke, samo da dobije na samopouzdanju. Sta je sa Lucicem i da li neko zna sta se desava sa onim srednjoskolcem, melezom srpskog porekla, tipa visok je 210 i cepa trojke,a vec je izrazio zelju da bi voleo da zaigra za Srbiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Smailagic je debitovao za reprezentaciju protiv Letonije u Pioniru u kvalifikacijama za SP, Vukcevic ce verovatno biti pozvan na siri spisak (barem ocekujem), Lucic verovatno ne moze fizicki da iznese teret takmicenja na leto a ako mislis na Bundala, on je bio na sirem spisku nase juniorske reprezentacije ali nije otisao na zavrsni turnir, igroa je pripreme. Verovatno ce biti pozvan na U19 SP. Trebalo bi. Inace, veliki smor, sad sam video objavu kosarkaskog saveza Gruzije, dolaze bez Toka i bez Sermadinija 😞 I bez Amera Baldwina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 11 hours ago, Eddard said: Au brate, ovo je i meni upalo u oči, baš je užasan. Za razliku od Stepha koji je nekako flegma cool. Zato što Steph, za razliku od recimo Lebrona i KD-a, drži svoju sujetu pod kontrolom i ima vrlo zdravo samopouzdanje. Čime ti oduzme mogućnost da ga hejtuješ iako ti je strpao 36 pts u polufinalu OI... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 57 minutes ago, DameTime said: Čime ti oduzme mogućnost da ga hejtuješ iako ti je strpao 36 pts u polufinalu OI... Pričaj u svoje ime 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 48 minutes ago Share Posted 48 minutes ago (edited) https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/zvezda-povukla-igrace-iz-reprezentacije-srbije-dobric-petrusev-i-davidovac-se-vracaju-u-klub/ Da je ovo uradio Partizan, do ujutru 10 strana pljuvke. Edited 45 minutes ago by Stiletto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago 6 minutes ago, Stiletto said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/zvezda-povukla-igrace-iz-reprezentacije-srbije-dobric-petrusev-i-davidovac-se-vracaju-u-klub/ Da je ovo uradio Partizan, do ujutru 10 strana pljuvke. Zbog čega, ne razumem? Mi smo se kvalifikovali još pre ovog prozora. Da budem iskren meni je bilo iznenađenje da igrači oba tima uopšte igraju ove februarske utakmice za reprezentaciju sa obzirom šta ih čeka u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted 34 minutes ago Share Posted 34 minutes ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Smailagic je debitovao za reprezentaciju protiv Letonije u Pioniru u kvalifikacijama za SP, Vukcevic ce verovatno biti pozvan na siri spisak (barem ocekujem), Lucic verovatno ne moze fizicki da iznese teret takmicenja na leto a ako mislis na Bundala, on je bio na sirem spisku nase juniorske reprezentacije ali nije otisao na zavrsni turnir, igroa je pripreme. Verovatno ce biti pozvan na U19 SP. Trebalo bi. Misli na Alstona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 34 minutes ago Share Posted 34 minutes ago 3 minutes ago, Estrella Roja said: Zbog čega, ne razumem? Zbog velike ljubavi jednog broja navijača Zvezde sa ovog Foruma prema Partizanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted 33 minutes ago Share Posted 33 minutes ago 5 minutes ago, Estrella Roja said: Zbog čega, ne razumem? Mi smo se kvalifikovali još pre ovog prozora. Da budem iskren meni je bilo iznenađenje da igrači oba tima uopšte igraju ove februarske utakmice za reprezentaciju sa obzirom šta ih čeka u EL. Neke stvari su bitnije od KKP, KKCZ i EL. Tako da. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrella Roja Posted 24 minutes ago Share Posted 24 minutes ago Ja se slažem da bi reprezentacija trebalo da bude na prvom mestu ali kao što rekoh mi smo se već kvalifikovali na Eurobasket. Koliko znam ove utakmice ništa epohalno ne odlučuju što se nas tiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 23 minutes ago Share Posted 23 minutes ago Bice zanimljivo ispratiti hoce li sarmantni pirocanac lucidno prokomentarisati ovaj potez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted 17 minutes ago Share Posted 17 minutes ago 18 minutes ago, Estrella Roja said: Mi smo se kvalifikovali još pre ovog prozora. Da budem iskren meni je bilo iznenađenje da igrači oba tima uopšte igraju ove februarske utakmice za reprezentaciju sa obzirom šta ih čeka u EL. Igraju zbog kontinuiteta o kome Kari stalno prica. Jesmo se kvalifikovali, ali svako okupljanje je prilika za dodatan trening i stvaranje nekog sistema. Sto vise imas igraca koji su bili tu to bolje. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted 6 minutes ago Share Posted 6 minutes ago 9 minutes ago, Del Piero said: Igraju zbog kontinuiteta o kome Kari stalno prica. Jesmo se kvalifikovali, ali svako okupljanje je prilika za dodatan trening i stvaranje nekog sistema. Sto vise imas igraca koji su bili tu to bolje. Igra se pre svega za bodove. Nije zahvalna paralela sa fudbalom ali da li bi Nemci posle uspesnih kvalifikacija u zadnjem kolu igrali sa snj ekipom, bi kurac moj. A ove utakmice generisu stanje na FIBA rang listi, a FIBA rang liste generise sesire za kvalifikacije i turnire... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts