Smrtokapa Posted July 22 Share Posted July 22 12 minutes ago, Kronostime said: Ko su Jokiceva braca u toj podeli? Neša i Aca Ilić. 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 22 Share Posted July 22 16 minutes ago, Kronostime said: Posto ti volis da lopatas, ti ces biti onaj stariji, da ne kazem krupniji. Za onog mladjeg se dogovorite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 22 Share Posted July 22 Arena rasprodata, drugovi i drugarice. Biće spektakl večeras Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted July 22 Share Posted July 22 8 minutes ago, DameTime said: Biće spektakl večeras Za vaše karte i večeras će se pobrinuti Spoiler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22 Share Posted July 22 9 minutes ago, fancy said: Za vaše karte i večeras će se pobrinuti Reveal hidden contents A onda će naša @DameTime da dođe do svojih mesta, a u skladu sa protivnikom... Spoiler 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 22 Share Posted July 22 3 minutes ago, Stiletto said: A onda će naša @DameTime da dođe do svojih mesta, a u skladu sa protivnikom... Reveal hidden contents Ne znam zašto uopšte misliš da sam ja neki agresivan tip... 🙃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22 Share Posted July 22 3 minutes ago, DameTime said: Ne znam zašto uopšte misliš da sam ja neki agresivan tip... 🙃 Recimo na osnovu 15 i kusur hiljada postova ovde? Ja san luda kad poludim... 🙂 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 22 Share Posted July 22 17 minutes ago, Stiletto said: Recimo na osnovu 15 i kusur hiljada postova ovde? Ja san luda kad poludim... 🙂 Meh, to je samo verbalno... Ovako bi nekako izgledalo: Dobro veče, molim te da ustaneš sa mog mesta da te ne bih poslala na nivo 400. Hvala najlepše (insert smile here). 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 22 Share Posted July 22 Sve što želim od tekme večeras su dve stvari: 1. Da se niko ne povredi. 2.Da Janis bar jednom skoči da izvadi loptu iz auta i sleti @DameTime u krilo. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 22 Share Posted July 22 ja se nadam da janis baci koji dad joke na konfi posle tekme 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 22 Share Posted July 22 1 minute ago, Ledd said: Sve što želim od tekme večeras su dve stvari: 1. Da se niko ne povredi. 2.Da Janis bar jednom skoči da izvadi loptu iz auta i sleti @DameTime u krilo. Khm, jedno filmsko pitanje - Si gledao Misery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted July 22 Share Posted July 22 Solidna je sansa da naletimo na Grke u cetvrtfinalu. Bice zanimljivo kako ce Kari i Vasilis reagovati na to veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 22 Share Posted July 22 22 minutes ago, Ledd said: 2. Da Janis bar jednom skoči da izvadi loptu iz auta i sleti @DameTime u krilo. https://streamable.com/p5nb4i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 22 Share Posted July 22 51 minutes ago, Ledd said: 2.Da Janis Bogdan bar jednom skoči da izvadi loptu iz auta i sleti @DameTime u krilo. Popravio sam ti ovo... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 22 Share Posted July 22 Mogu i obojica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 22 Share Posted July 22 Just now, Barkley#34 said: Mogu i obojica. Uf Barkley you dirty dog! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 22 Share Posted July 22 Stiletto me najbolje poznaje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 22 Share Posted July 22 10 minutes ago, Don Dusko said: Uf Barkley you dirty dog! Sram ga bilo ko zlo pomisli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 22 Share Posted July 22 Još jedna knjiga koja govori o košarci je izašla iz štampe. Miloš Šaranović - Srbija zemlja košarke (gde vam je zarez...) Quote Prošao je vek od kada se beogradskim nastavnicima fiskulture, viđenijih sokolskih društava i gimnazijalcima predstavio jedan Amerikanac i objasnio im pravila nove igre – košarke. Srbija je od tada postala zemlja košarke. To je i danas. Sprema se za novi veliki izazov – Olimpijske igre u Parizu. U ovoj knjizi su podsećanja i sećanja na velike trenere i velike igrače: Nikolića, Ivkovića, Koraća, Kapičića… Kroz razgovore o svojim bogatim karijerama, priče ispredaju Dragan Kićanović, Vlade Divac, Dražen Dalipagić, Moka Slavnić, Dejan Bodiroga, Žarko Paspalj, Saša Đorđević, Bogdan Bogdanović, Nikola Jokić, Svetislav Pešić, Marina Maljković, Željko Obradović i veliki tim pobednika. U sedamnaest godina koliko se beleži samostalnost Srbije, košarkaške reprezentacije osvojile su 38 medalja – 25 muška i 13 ženska. Zlatnim sjajem sija 15 medalja. Zato je Srbija zemlja košarke. https://vukoticmedia.rs/proizvod/srbija-zemlja-kosarke/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 22 Share Posted July 22 Ajde malo informacija sa lica mjesta. Ko je kome zauzeo mjesto, da li se Janis zagrijava rukometnom loptom, ko je u 12, i tako to. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 22 Share Posted July 22 (edited) Oko posveceno Bogdanu Bogdanovicu… 😍 Edited July 22 by ScepanScekicSto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 22 Share Posted July 22 Imas, Eon, pa i RTS, ali svejedno juris strim, jer neces laktase sa istog da slusas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 22 Share Posted July 22 Kenja mi se od puknizoro. A tek na kosarkaskoj tekmi... 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 22 Share Posted July 22 Samo da Aca Ilic nije smestio nove 2 ribe na @DameTime-ovo mesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted July 22 Share Posted July 22 Uh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts