Tom Bombadil Posted February 26 Share Posted February 26 4 minutes ago, Don Dusko said: Rutinski. Shengeliji nestalo snage i to je to. Genijalan potez Karija da ga udavi Beslaćem 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 26 Share Posted February 26 Nisam ocekivao da cemo da ih rutiniramo iskreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26 Share Posted February 26 Bogami bijemo Shengeliju samo tako. Sviđa mi se što grizemo, naprženi su momci opasno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 26 Share Posted February 26 Just now, McLeod said: Nisam ocekivao da cemo da ih rutiniramo iskreno. Ni ja. Svaka cast momcima, ovo je tesko gostovanje uprkos limitiranom domacinu. Ristica i Jaramaza ne treba vise pozivati, svaka cast i njima na doprinosu u ovom prozoru ali mislim da treba okrenuti se nekim drugim opcijama ako je moguce. Odbrana majstorska, ostalo manje vise rutinski uprkos 3 puta Rile fora Gruzinima (sto su i svojstveno koristili). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 26 Share Posted February 26 1 minute ago, McLeod said: Nisam ocekivao da cemo da ih rutiniramo iskreno. Zato i pobedismo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 26 Share Posted February 26 +15 u gostima, rutinski, nema zašto da se bude nezadovoljan. Aleksa, Vanja i Filip, taman koliko je potrebno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted February 26 Share Posted February 26 Rutina, bravo momki 👏🏻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26 Share Posted February 26 S pola gasa Aleksa u reprezentaciji be like: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 26 Share Posted February 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 26 Share Posted February 26 Još ćemo se kvalifikovati bez drame i digitrona ... momci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted February 26 Share Posted February 26 Bravo momci. Dobra utakmica. Vodili sve vreme, uvek nalazili odgovor kad god su pripretili, povratili Guduru 🙂 Dosta igraca se istaklo. Ja sam prezadovoljan, da se ne lažemo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 26 Share Posted February 26 Odlično odigrano na teškom gostovanju. Prezadovoljan sam. 2/2,sjajan početak kvalifikacija. Bravo! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 26 Share Posted February 26 Posto su grobari pitali kako podnosimo DeDu, da ja pitam kako oni podnose Jaramaza? Cime se decko bavi, zna li se sta? 1/4 iz igre, 0/2 bacanja uz katastrofalnu organizaciju igre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenozoik Posted February 26 Share Posted February 26 Statsi https://www.fiba.basketball/eurobasket/2025/qualifiers/game/2602/Georgia-Serbia#tab=boxscore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 26 Share Posted February 26 Po minutazi se lepo vidi ko je dobio kljuceve u ruke i jako je lepo da su svi odgovorili kojima je Kari to namenio. 4 dvocifrenih igraca ne bi mnogo reprezentacije imale na ovom gostovanju u kvalifikacijama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26 Share Posted February 26 Just now, Miki28 Teoljub said: Posto su grobari pitali kako podnosimo DeDu, da ja pitam kako oni podnose Jaramaza? Cime se decko bavi, zna li se sta? 1/4 iz igre, 0/2 bacanja uz katastrofalnu organizaciju igre Gvirni preko plota, da ne kažem svrati na temu KKP. Ne boli, obećavam 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted February 26 Share Posted February 26 12 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Ristica i Jaramaza ne treba vise pozivati, svaka cast i njima na doprinosu u ovom prozoru ali mislim da treba okrenuti se nekim drugim opcijama ako je moguce. Ајде бар да нисмо имали друге опције него баш не видим како Плавишић или Милетић нису боља опција од Ристића односно Миљеновић од Јарамаза 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 26 Share Posted February 26 (edited) 4 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ајде бар да нисмо имали друге опције него баш не видим како Плавишић или Милетић нису боља опција од Ристића односно Миљеновић од Јарамаза Mislim da ovih 2-0 i samim time dosta siguran prolaz na Eurobasket daje odredjeni manevarski prostor i strucnom stabu da vec protiv Danske isproba nekoliko mladjih opcija ozbiljnije. Edited February 26 by Problem sa licnim greskama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted February 26 Share Posted February 26 Meni je jako žao takvih igrača kao Jare koje povrede osakate. Jeste da se njegov potencijal više oslanjao na atletiku nego na talenat, ali ovo sad se ne može uporediti sa prvim mandatom u KKP ili u Megi. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26 Share Posted February 26 Prati se i u USA 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 26 Share Posted February 26 6 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ајде бар да нисмо имали друге опције него баш не видим како Плавишић или Милетић нису боља опција од Ристића односно Миљеновић од Јарамаза Ristić i Jaramaz su već u sistemu, nema tu vremena za uvođenje novih igrača. Biće prilike u nastavku da se priključi još neko, otom - potom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 26 Share Posted February 26 Mnogo zrelija i konstantnija partija večeras, mada su i Finci generalno bolja ekipa od Gruzina. 2-0, ukoliko dobijemo i Dance konačno ćemo imati jedan kvalifikacioni period bez trzavica i strepnji. Čestitke momcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 26 Share Posted February 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted February 26 Share Posted February 26 13 minutes ago, Kankkunen said: Ristić i Jaramaz su već u sistemu, nema tu vremena za uvođenje novih igrača. Biće prilike u nastavku da se priključi još neko, otom - potom. Мени је велика глупост да не зовеш играче са одличном сезоном, а зовеш ову двојицу који често у клубу ни не играју само јер су ето у некаквом систему. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted February 26 Share Posted February 26 Konacno je i Kariju leglo sve na svoje. Uspostavili smo kontinuitet igraca koji se odazivaju, samim tim i kontinuitet solidnih partija, rezultat je nagrada za sve to. Sad da protiv Danske kompletiramo ovaj angazman, a onda ce biti i prostora da se uvede neki nov igrac u sistem, vec na jesen. Ono sto ovaj prozor jasno pokazuje - Aleksa, Vanja i Petrusev imaju jasno definisanu ulogu i poverenje selektora i bice vazni delovi ekipe na leto. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts