Dzistrou Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 1 hour ago, DrMV said: Nemanja Aleksandrov, ufff apsolutna dominacija, što u fizikalijama, tako i u košarkaškim elementima, prodor, šut-poezija. Ali nešto do povreda, aviše do "lude glave" i ku**evitog stava "ja sam glavna faca". Šteta! Bukvalno napamet pišeš. Dečko ispravan od glave do pete. Povreda ga je upropastila. A što se košarkaških elemenata tiče, bio je ispred svih u svojoj i dve, tri generacije ispred i iza. Zaista jedinstven po napadačkom repertoaru, jer je napadao koš uspešno na sve zamislive načine. Ako bih morao da se setim neke mane, onda je to možda bila igra leđima, mada bi verovatno i nju doradio. Sa fizičke strane je imao dva strašna aduta, dugačke ruke i brze lateralne kretnje. Neki hibrid Bjelice i Pokuševskog, ali brži, jači i skočniji. 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 53 minutes ago, DrMV said: Jasno. Veliki žal, mogao je biti u top 5 pikova na NBA draftu, da nije bilo te povrede. Ali i kasnije je mogao bolju karijeru da napravi, posle Olimpije i naročito Skavolinija, pred odlazak u Belgiju(od tada ga poznajem). Pričam čisto košarkaški, inače je dečko vrh lik bez rezerve. Takav iskasapljen, sa ruiniranim kolenom je imao ponudu da ga uzmu sa 20 pika. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 8 minutes ago, Dzistrou said: Bukvalno napamet pišeš. Dečko ispravan od glave do pete. Povreda ga je upropastila. A što se košarkaških elemenata tiče, bio je ispred svih u svojoj i dve, tri generacije ispred i iza. Zaista jedinstven po napadačkom repertoaru, jer je napadao koš uspešno na sve zamislive načine. Ako bih morao da se setim neke mane, onda je to možda bila igra leđima, mada bi verovatno i nju doradio. Sa fizičke strane je imao dva strašna aduta, dugačke ruke i brze lateralne kretnje. Neki hibrid Bjelice i Pokuševskog, ali brži, jači i skočniji. @Dzistrouajde pogledaj šta sam napisao pa bacaj takve komentare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Ja sam gledao dosta Aleksandrova u mlađim kategorijama jer je moj burazer 87 godište i bio jedno vreme na nekom širem spisku reprezentacije te generacije. Aleksandrov je bio viđen kao beli Garnet. Nije bilo šanse nikog da primetiš na parketu pored njega, toliko se izdvajao. Jedno vreme je u FMP-u igrao sa Teom, njih dvojica u pnr su bili kazna za sve klince tog uzrasta pa i starije. Najjača priča što mi je burazer pričao sa treninga reprezentacije, Štimac se nešto glupirao i pa mu je Steva Karadžić zalepio takvu šamarčinu da je ceo prazan Pionir odzvanjao, kaže da tako nešto nije nikad video, dosta puta sam vizuelizovao tu situaciju. Stara škola bato. 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 20 minutes ago, Chaos Is Me said: Najjača priča što mi je burazer pričao sa treninga reprezentacije, Štimac se nešto glupirao i pa mu je Steva Karadžić zalepio takvu šamarčinu da je ceo prazan Pionir odzvanjao, kaže da tako nešto nije nikad video, dosta puta sam vizuelizovao tu situaciju. Stara škola bato. Kad li će prestati romantizovanje tih stvari. 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 kanada nisko zbog nikakvog uzorka, francuzi visoko zbog frenkija, mi taman kako treba (jel to zlatokosa?) ..i njemci nisko, imho. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 1.SAD 2.Kanada 3.Nemačka 4.Španija 5.Francuska 6.Australija 7.Slovenija 8.Srbija Grčka u zavisnosti od Janisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 58 minutes ago, Kankkunen said: Mi smo prošle godine konstantno bili broj 1, sve do susreta sa Spissuom... 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 spizu je br1, ostali neka se poredjaju iza facua i filipa covica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 1 hour ago, Beonegro said: Mi smo prošle godine konstantno bili broj 1, sve do susreta sa Spissuom... Bili smo broj 1 i u Kini. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 3 minutes ago, Del Piero said: Bili smo broj 1 i u Kini. Ali tad smo dobili Amere. 2 hours ago, MilošVB said: Kad li će prestati romantizovanje tih stvari. Kad izumre patrijarhat. Znači uskoro. Dotle Kari nek povede nekog lika da lupa šamare, jer u trenutnoj konstelaciji stvari će pre reprezentativci njega nego on njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 2 hours ago, Kankkunen said: Nemam protiv, ulazimo u polufinale po ovome 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 (edited) Wingspan reach Aleksandova je bio 6'11 što nije ni blizu elitnom za na njegovu visinu. Ne treba pretjerivati. Edited August 1, 2023 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 27 minutes ago, DameTime said: Kad izumre patrijarhat. Znači uskoro. Dotle Kari nek povede nekog lika da lupa šamare, jer u trenutnoj konstelaciji stvari će pre reprezentativci njega nego on njih. Ja mislim da igrači generalno gotive Karija. Ne kažem da ti ciljaš na to, ali verujem da i ovi otkazi nemaju veze sa njim. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 2 hours ago, MilošVB said: Kad li će prestati romantizovanje tih stvari. Samo sam preneo kako je bilo bez bilo kakve vrednosne reakcije. Čisto sumnjam da bi tako nešto danas moglo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 2 hours ago, MilošVB said: Ja mislim da igrači generalno gotive Karija. Ne kažem da ti ciljaš na to, ali verujem da i ovi otkazi nemaju veze sa njim. Htela sam da bacim pošalicu na račun ovih "šamaranja" u reprezentaciji, overall se slažem s tobom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Da ste klecali u skoli na kukuruzu ne bi vam smetao cyber bullying sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Dobili smo Bosnu. Pesic nece da se sire detalji ali eto ako mogu da istaknem da nastup Nikole Jovica obecava. 18 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 aleksandrov je top gari, onaj kojeg bi svojoj cerci pozeleo za muza, taj tip coveka. nazalost, danas, sa gnusanjem prica o kosarci, pre svega o zivotu profesionalnog kosarkasa. deluje da su mu povrede pre svega, a i druge obaveze, odricanja i stramputice koje ga nikako nisu zaobilazile, ogadili kosarku generalno. retko danas igra, ali bode kao da tu loptu teledirigovano ispali s trojke. najvise paznje posvecuje vocnjaku i zeni i deluje da je uziva od kako je okacio patike o klin. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 5 hours ago, wrach said: Dobili smo Bosnu. Pesic nece da se sire detalji ali eto ako mogu da istaknem da nastup Nikole Jovica obecava. Jel se Topić pridružio reprezentaciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 50 minutes ago, Darko said: Jel se Topić pridružio reprezentaciji? do prekjuce je igrao turnir, bez ikakvih infoa odgovorno tvrdim da nije ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 2 hours ago, Darko said: Jel se Topić pridružio reprezentaciji? Nije. Ajde smem jos malo da podelim, Milutinov je bio dobar, Marinkovic i Guduric takodje. Nedovic bio kapiten u odsustvu Bogdana (ne znam zasto nije igrao) ali je odigrao lose. 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Srbija četvrtfinale da slavi kao osvajanje. Siromašan igrački kadar izuzev Bogdana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 42 minutes ago, Dracarys said: Srbija četvrtfinale da slavi kao osvajanje. za mene je uvek 1/2finale uspeh, bez obzira na sastav; ne bih ni sada menjao svoje privatne ciljeve koje projektujem na repkin turnir 😐 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts