Jump to content

Kosarkaska reprezentacija Srbije


Mile1

Recommended Posts

1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:


Brate, polako, jos nema ni odluke i sve su nagadjanja. Ja smatram pristup Pesica da obilazi igrace jako profesionalnim, u Aprilu je bio u Denveru. 
Zadnje sto vredi u tim situacijama je panika, neki prerani zakljucci i slicno. Ovo nije nista drugo nego management, Ako je to problem, moze biti resanja ako je dobre volje. Ako ne, ne. 

Crta moje kritike ide u tom pravcu da momci koji dolaze na pripreme nisu zasluzili svaki jebeni put da cela nacija iskaljiva negativni bes nad njima ni krivim ni duznima, da je atmosfera urusena u startu i da se nikome to prvenstvo ni ne gleda. Slicno kao negativna energija ovde na forumu. Ceo svet se raduje prvenstvu, Litvancima otkazalo 5 kljucnih igraca i cela nacija se sprema za taj dogadjaj. Mi smo zlocesti u picku materinu, puni nekog besa i frustracija. 

Kako bude, bice. Igrace nasi, navijacemo za njih, bice kao uvek. Na zalost sam apsolutna manjina sa takvim stavom. Puna podrska momcima od prvog do zadnjeg dana prvenstva.

šta si ti, hare krišna...raduj se, veseli se, pevaj...to tako ide, ustaneš i pevaš, i svi krenu s tobom da pevaju, lanac sreće, pa da...

  • Love 1
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Barkley#34 said:

Neće valjda proslava biti svih 15-16 dana. :classic_biggrin:

Pada za vreme prvenstva, ali možda je rešivo.

 

Pešić izvadi Jokića na pola druge četvrtine treće utakmice i pravac avion. Vraća ga u četvrtfinalu negde između druge i četvrte četvrtine, zavisi koliko se čeka prtljag.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Smrtokapa said:

Pada za vreme prvenstva, ali možda je rešivo.

 

Pešić izvadi Jokića na pola druge četvrtine treće utakmice i pravac avion. Vraća ga u četvrtfinalu negde između druge i četvrte četvrtine, zavisi koliko se čeka prtljag.

Brine me ovaj haos na Surčinu, šta ako se zaglavi na pasoškoj?

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

 

Isto je kao i sa dogovorom oko nastupa. Treba fleksibilnosti i dobre volje sa obe strane pa će se naći kompromis.

sa SNS članovima nema pregovora, u reprezentaciji mogu da igraju samo pristalice opozicije  

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Bojdo said:

https://nsuzivo.rs/novi-sad/stric-nikole-jokica-je-poznati-novosadanin-funkcioner-sns-a

 

Mora da se gnusaju strica i da ce odseliti iz Srbije zbog njega.

U mog strica 8 kobasica...:whistling:
Kao da je nekoga briga za tog lika, kojeg Nikola vidi jednom godisnje, mozda. Ali vidim da si krenuo bas jako. Prvo stric "visoki funkcioner", pa pola familije u SNS, pa onda SNS mu je porodica...sve to u nekih sat vremena i 5-6 postova. Brzinom kojom napredujes, pretpostavljam da sledi "SNS lobi ga je progurao i napravio NBA zvezdu od njega". Sve to i jos mnogo drugog, u najnovijem izdanju Treceg Oka. :classic_biggrin:

Pitao sam naravno za izvor, oko navodnog odlaska sa priprema na 2 dana, da bi gledao konjicke trke. Nesto o cemu za ove 4 godine ama bas nigde nisam cuo ni procitao ni jednu jedinu rec, a ti od jutros vidim iznosis kao dobro poznatu cinjenicu, pa rekoh da pitam gde, sta i kako?
2019. nije isto sto i 1979. da se izvuce neometano i ode do Sombora na hipodrom, bez da sve drustvene mreze bruje o tome. Pa domaci novinari zive i postoje da bi pisali o takvim stvarima.
Ni eto taj Sasa Djordjevic, koji ga je otvoreno isprozivao na kraju tih pirprema, iako ne po imenu, ali znali smo svi dobro na koga se misli, nije ni nagovestio nesto tako. Dok sa druge strane, imamo Pesica, koji prica kako je to najveci radnik sa kojim je imao priliku da saradjuje, i kako motivise ostale oko sebe. Cuo sam licno, iz njegovih usta. Ima i snimak. Pesica, koji inace ne pridaje znacaj takvim stvarima, sve dok mu isporucujes na terenu. 
Pa shodno tome, malo mi nema rezona ta prica, zato sam i pitao, jer kapiram da ili si licno video ili imas neki bas jak, pouzdan izvor.

Ali sada, kada vidim ovo sto pises, sve mi je izuzetno jasno. Tako da nema potrebe da se cimas.
Uzivaj u ovom letnjem danu i carima insajderisanja. :thumbup:

Edited by Sombor Shuffle
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Adje logicnija je tvoja priča da Jokic odbija reprezentaciju jer je savez los, a Deran buntovnik po karakteru, a Bogdan budala i poltron jer igra za te loše saveze.. To bas ide sa stricem u SNS-u i ostalom ekipom kojom je okruzen. Sve ekipa koja razmislja o interesima srpske kosarke, kao i Jokic. Sličan se sličnom raduje.

Edited by Bojdo
Link to comment
Share on other sites

Just now, Bojdo said:

Adje logicnija je tvoja priča da Jokic odbija reprezentaciju jer je savez los, a Deran buntovnik po karakteru, a Bogdan budala i poltron jer igra za te loše saveze.. To bas ide sa stricem u SNS-u i Miskom kao glavnim menadzerom. Sve ekipa koja razmislja o interesima srpske kosarke, kao i Jokic. Sličan se sličnom raduje.

Obzirom da poznajem dosta konjusara, a i ziveo sam jedno vreme u blizini hipodroma, mogu ti reci da je svima njima ljubav prema konjima veca od ljubavi prema bilo cemu drugome u zivotu.

Cudan svet ali takvi su i to nista ne moze da promeni.

:default_coffee:

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Bojdo said:

Uini, kao sto nema veze ni sastav saveza sa Nikolinom voljom da igra. U to moze da povjeruje neko ko je na nivou mentalne zrelosti osmogodisnjaka.

 

naravno, samo mislim da nema potrebe odgovarati istom merom, pošto se onda vozimo u zečiju rupčagu besmisla.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...