stefan81888 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Neka Birče u timu dok god donosi medalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 pa da, svi znaju da ispod 208cm visine ne možeš biti centar. zato popizdim kada neko zove kajl hajnsa ili ranije rodmana i milojevića centrima. To sam ja vise onako proizvoljno odredio visinu. Ali bez obzira svi koji nisu centri ( po sadasnjem petice) bi trebalo da vezbaju prenos lopte, tj da nauce malo bolje da rade sa njom. Videli smo da Bjelica to moze npr protiv grka. Treba vise vezbe. Sent from my JY-F2 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 To sam ja vise onako proizvoljno odredio visinu. Ali bez obzira svi koji nisu centri ( po sadasnjem petice) bi trebalo da vezbaju prenos lopte, tj da nauce malo bolje da rade sa njom. Videli smo da Bjelica to moze npr protiv grka. Treba vise vezbe. Sent from my JY-F2 using Tapatalk Slaviša , jesi gledao možda Bjelicu kod Pešića u Zvezdi i na kojoj je poziciji je tada igrao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 11 minutes ago, Stari Vujadin said: Neko mi secka luk ispred nosa 😢 Kvalitetan luk organic... i ja ga osećam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Srećno momci ! Da ih zaobudju povrede na prvenstvu to je najbitnije. Ne.sumnjam u borbu i zalaganje 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 7 minutes ago, Luchifer89 said: 11 minutes ago, slavisa said: To sam ja vise onako proizvoljno odredio visinu. Ali bez obzira svi koji nisu centri ( po sadasnjem petice) bi trebalo da vezbaju prenos lopte, tj da nauce malo bolje da rade sa njom. Videli smo da Bjelica to moze npr protiv grka. Treba vise vezbe. Sent from my JY-F2 using Tapatalk Slaviša , jesi gledao možda Bjelicu kod Pešića u Zvezdi i na kojoj je poziciji je tada igrao? Nisam gledao, ali sam cuo da je bio play. Pa eto dokaz da svi igraci to mogu samo treba vezba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 I zadnje evropsko prvenstvno nije bilo last cuta, jer je zbog povreda ostalo tacno 12 igraca, kao i sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Neko mi secka luk ispred nosa [emoji22] Baš nije fer... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Nisam gledao, ali sam cuo da je bio play. Pa eto dokaz da svi igraci to mogu samo treba vezba. Svi do 208cm + Jokić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 22 minutes ago, Xpert said: Bobi u ćošku!?!? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Bobi upao u 12 samo zbog povreda. Touche. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Posto smo se prebrojali, nadam se da smo zavrsili sa povredama, u suprotnom niko nece igrati na svojoj poziciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 (edited) 40 minutes ago, slavisa said: To sam ja vise onako proizvoljno odredio visinu. Ali bez obzira svi koji nisu centri ( po sadasnjem petice) bi trebalo da vezbaju prenos lopte, tj da nauce malo bolje da rade sa njom. Videli smo da Bjelica to moze npr protiv grka. Treba vise vezbe. Krajnje vreme je da počnu. Desetak sati u avionu pa lagano. Da brže prođe let Edited August 20, 2019 by 34Barkley Pobeže post 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 . 8 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Šetam avatar 😞 4 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Idi u k. kupere. Poceo si da lijepis teske slike u zadnje vrijeme. Upm. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 1 hour ago, Chaos Is Me said: Birča je naš Kristijan Lejtner iz devedeset druge. Osim sto je Birca objektivno Kristijan Lejtner iz 2019. 😄 3 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Da nije bilo povreda Gagi i Teo bi isli umesto Bobija i Simona. Dakle, Birca ulazi u tim cak i kada prvi put imamo mogucnost da okupimo sve igrace i napravimo jedan od najjacih timova ikada. Reprezentaciji sve najbolje, a taj osecaj iritantnosti ostaje. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 ali i 2019a je objektivno bolja od 1992e, makar u srbiji (hvala, precedniche) 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Vujadin Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Jedna za play listu u svlačionici: 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 9 minutes ago, Stari Vujadin said: Jedna za play listu u svlačionici: Ajde bre Stari Vujadine, daj malo old skula, nasi ce se pre identifikovati s ovom hitcinom: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 ^ Razmisljam se da dam otkaz zivotu. 3 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 17 minutes ago, Stari Vujadin said: Jedna za play listu u svlačionici: 7 minutes ago, Duh koji lebdi said: Ajde bre Stari Vujadine, daj malo old skula, nasi ce se pre identifikovati s ovom hitcinom: Uprkos ovim vanvremenskim hitovima, ja i dalje pratim reprezentaciju. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Just now, Stondisha said: Uprkos ovim vanvremenskim hitovima, ja i dalje pratim reprezentaciju. "Legendo, izdrzi!" 🙂 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meks Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 18 minutes ago, Stari Vujadin said: Jedna za play listu u svlačionici: Auu brate stefane sta učini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts