Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 4/29/2023 at 4:31 PM, Problem sa licnim greskama said:

Protiv Karija sam, to svi znaju 😄 
Ali nama se fizionomija tima ekstremno menja ako nam otkazu Lucic, Kalinic, Micic i Jokic a koliko kapiram niko od njih nije jos pristao da igra (svi ostali inace izgledaju kao sigurni sto je takodje lepo). Samim time je zaista jako rano govoriti o nasem timu na SP. Kari ima talenat da se obruka i u dve recenice sto je i ovaj put uspeo. Ali sto se sastava time tice po meni nije lupio nista. Jednostavno 3 otkaza bi nas bacila iz Top5 u hardly Top10 kontekst.

Expand  

Ma slažem se skroz, nego kažem rano je govoriti o oba. Voli Pešić da zakomplikuje ove izjave 😄 

Posted
  On 4/29/2023 at 4:38 PM, Del Piero said:

Dosta dobar zreb. Ima puno odlicnih ekipa - USA, AUS, CAN verovatno, LTU, ESP, FRA, SLO, GRE, GER. Moras sa nekim igrati u QF. Ja bih sad potpisao da igramo protiv Grka ili Litvanca u QF.

Lepo je i sto imamo priliku da se revansiramo Italijanima i to utakmici koja nije eliminaciona, pa mozda ne upadnemo u paniku kao svaki put. Mada poraz bi verovatno vodio na USA, tako da...

Uglavnom imamo poprilicnu setnju do QF i mozemo da budemo zadovoljni zrebom. Bila je opcija da nam u prvoj grupi budu i Letonija i Kanada, sto se na kraju desilo Francuzima.

@medobrundo

kakve su cene?

Expand  

Ima preko companionsa neka ponuda ala 400-500 eur smeštaj, karte i avion; nisam gledao detalje i sitna slova, prvo treba kod majke svoje dece da opipam teren

• Like 1
  • WOW 1
Posted

Micic, Avramovic

Jaramaz

BB, Guduric

Kalinic, Lučić (N. Jovic, Marinkovic)

Poku, DeDa

Jokic(Smajli), Milutinov, Petrusev

Cak i bez Jokare smo jaki. Sa njim vec druga dimenzija. 

Posted
  On 4/29/2023 at 7:53 PM, medobrundo said:

Ima preko companionsa neka ponuda ala 400-500 eur smeštaj, karte i avion; nisam gledao detalje i sitna slova, prvo treba kod majke svoje dece da opipam teren
Ides sam? Ja u Kaunas moram da vodim celu porodicu, jedva sam psa udomio [emoji3]

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Posted

Kakav Jaramaz, ne bi ga ni brat rođeni pozvao.

Takođe, Marinković posle svega viđenog treba da bude u 12

Micic Avramovic

Bogdan Gudura Nedovic

Lucic Marinkovic

Kalina Petrušev Poku

Jokic Milutinov

Ja bih nešto ovako

• Like 14
Posted
  On 4/29/2023 at 10:18 PM, medobrundo said:

Micic Avramovic

Bogdan Gudura Nedovic

Lucic Marinkovic

Kalina Petrušev Poku

Jokic Milutinov

Ja bih nešto ovako

Expand  

1 na 1 potpisujem ovaj tim. Jedino mislim da nekako treba ugurati Smajlija u ovaj sastav na ustrb jednog beka (Nedovica konkretno), trebace za P&P kojekakvih Italija i Latinosa.

• Like 1
Posted

Sve više sam stava da Vasa treba da bude vođa 2nd unita.

Da krećemo nešto tipa

Aleksa (znam 🙂 ) / Steph J.

Bogdan

Luča 

Kalina

Jokara

I onda dalje

Vasa

Neda / Gudura 

Vanja

Poku / Petrušev / Smajli

Milutinov

• Like 3
Posted
  On 4/29/2023 at 10:18 PM, medobrundo said:

Micic Avramovic

Bogdan Gudura Nedovic

Lucic Marinkovic

Kalina Petrušev Poku

Jokic Milutinov

Ja bih nešto ovako

Expand  

Možda negde Stefana Jovića ugurati, cenim da će biti u 12.

• Like 4
Posted
  On 4/30/2023 at 9:05 AM, Marvin said:

Sve više sam stava da Vasa treba da bude vođa 2nd unita.

Da krećemo nešto tipa

Aleksa (znam 🙂 ) / Steph J.

Bogdan

Luča 

Kalina

Jokara

I onda dalje

Vasa

Neda / Gudura 

Vanja

Poku / Petrušev / Smajli

Milutinov

Expand  

Po mom mišljenju je 'Leksa trenutno ne samo ispred Jaramaza, već i ispred Micića što se tiče reprezentacije. Tako da why not, digao je samopouzdanje baš i igra odličnu sezonu.

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
  On 4/30/2023 at 11:12 AM, Kankkunen said:

Možda negde Stefana Jovića ugurati, cenim da će biti u 12.

Expand  

ako je u stanju da odigra cca 70% svoje nekadasnje odbrane, apsolutno. bushni smo na perimetru a nema teodosicevog carobnjastva da kompenzuje to, sto se pokazalo kao problem par proslih puta.

On 4/30/2023 at 11:18 AM, DameTime said:

Po mom mišljenju je 'Leksa trenutno ne samo ispred Jaramaza, već i ispred Micića što se tiče reprezentacije. Tako da why not, digao je samopouzdanje baš i igra odličnu sezonu.

Expand  

ma gde ispred micica. on je u partizanu u ugodnoj ulozi drugopozivca, gde je konacno savladao zeljkove kretnje u napadu i odbrani, nakon dve sezone.

nemojte se zacuditi ako van tog sistema, aleksin jedini adut bude divlji sut [i to ako ulazi].

sutera nam ne fali, fali nam kreacije i odbrane.

• Like 3
Posted (edited)
  On 4/30/2023 at 11:21 AM, uini said:

ako je u stanju da odigra cca 70% svoje nekadasnje odbrane, apsolutno. bushni smo na perimetru a nema teodosicevog carobnjastva da kompenzuje to, sto se pokazalo kao problem par proslih puta.

Expand  

Ima dobru sezonu u Saragosi, evo upravo se igra sa Realom ... ono, jes kilavi Real al eto. :classic_biggrin:

edit: i Boriša ih trpa za sve pare.

Edited by Kankkunen
  • Like 1
Posted

Igra Avramovic opasnu sezonu i svaka mu cast, ali nemojte zajebavati. Nije on ista klasa sa Micicem, iako Micic nije pokazao ni deo onoga iz Efesa u reprezentaciji.

• Like 10
Posted
  On 4/30/2023 at 11:21 AM, uini said:

ma gde ispred micica. on je u partizanu u ugodnoj ulozi drugopozivca, gde je konacno savladao zeljkove kretnje u napadu i odbrani, nakon dve sezone.

nemojte se zacuditi ako van tog sistema, aleksin jedini adut bude divlji sut [i to ako ulazi].

sutera nam ne fali, fali nam kreacije i odbrane.

Expand  

Može biti da si u pravu, ali Micića sam već gledala kao prvog pleja i bilo je aprijatno. Nije ni on kreator ala Teo pa da bude obavezno ispred Alekse. U najboljem slučaju, prisustvom Bogdana (koje je izvesno, bar s njegove strane) i Jokića (će vidimo), imamo prilično kreative na terenu. Slažem se da nam odbrane svakako fali.

Ja sam uvek pristalica onog da igrača pozicioniraš na osnovu onoga što pokazuje na terenu, a Avramović trenutno baš pokazuje iako je u teoriji slabiji od Vase.

• Like 1
Posted (edited)

nije u fiba takmicenju bas lako sprovesti kreativu sa ne-pg pozicija, da ne nabrajam sad razlike koje znamo.

jokic je dominirao 1na1 i 1na3 ali nije to kreativa koja pruza vise od suta za 3.

@DameTime

edit

vasa je medzik za alexu

Edited by uini
  • Like 1
Posted

Ja hteo Ledaya nekako da uguram u tim na mufte al kad vi krenuste da nabrajate azdaje, jujuju svuda po 3-4 odlicna igraca. Sad ni pozicija 4 nije kriticna sa Petrusevim, Smajlijem, Pokuom i Dedom, da ne zaboravimo Kalinu. 

... 

Elem, moja teorija je da ovde ima nesto u vodi i da ce talenti uvek da se pojavljuju ko pecurke posle kise. Eto, brinuli ko je next big thing na pg posle Micica (za jedno tri-cetir godine), a onda se pojave Milijasevic 2004, Topic 2005 i Drezgic 2006. Znam da ovaj post zvuci kao da ga je pisao jedan znameniti kolega, al za buducnost ne treba da brinemo. 

Posted
  On 4/30/2023 at 11:41 AM, uini said:

nije u fiba takmicenju bas lako sprovesti kreativu sa ne-pg pozicija, da ne nabrajam sad razlike koje znamo.

jokic je dominirao 1na1 i 1na3 ali nije to kreativa koja pruza vise od suta za 3.

@DameTime

edit

vasa je medzik za alexu

Expand  

True, ali cenim da će biti lakše profitirati i tako od Jokića sa (hipotetički) Bogijem, Lučom i Kalinićem u prvoj petorci. Sad smo baš ahead of ourselves jer ne znamo sastav, ali hajde, šta fali. 

• Like 1
Posted

Ja bih voleo da vidim i Nikolu Jovica na širem spisku i pripremama. Da vidimo gde je trenutno  i kako se snalazi u repka zahtevima.

Sve ostale igrače  koje vredi razmatrati ste pomenuli + možda Andjušić za zlu netrebalo.

• Like 4
Posted

Imamo dovoljno igraca i kao po obicaju pola forumskog top 12 ce da otkaze ili bude povredjeno, tako da ono. Bumo vidli. Najvaznije je da se napravi funkcionalan i smislen tim, a ne da nas divljacke reprezentacije uvode u svoj ritam i da na kraju 4 igraca sedi zamrznuto na klupi a cetvorica zamrznuti na terenu gledajuci sta ce Jokic uraditi.

Pod uslovom da i Jokic igra.

• Like 4