Jump to content

ABA liga 2022/2023 - Poslednja ex-Yu sezona?

Recommended Posts

Posted

Ja bih ipak voleo Partizan u finalu da se potvrdi jos jednom ko je bolji.

Razumem i psihicki pad i emotivno praznjenje te i otvorene suteve u napadu ali ovakva kanta odbrana Partizana u plej ofu Aba lige je skandal pa i dobili na kraju 20 razlike. Odbrana je ipak pecat trenera a otvoreni sutevi koji ne ulaze ne moze trener da sutira umesto njih te za napad veceras Zeljko nista nije kriv ali ovo na sta mu lici ekipa defanzivno ne znam dal bi neka KLS ekipa igralo ovako katastrofalnu odbranu na strani pomoci i miskomunikaciji u preuzimanjima, gomila lakih poena primljenih, fundamenti bukvalno.

P.s. Faul nad Nanelijem. 😃

Posted
1 minute ago, Miki28 said:

Treba prezivjet minute ove kamikaze Ivanovica

Prerano smo pustili Džeksona, verovatno je uprava mislila da nemamo šanse ovde. 

• Like 1
Posted

Ovo što igraju Studenti nije slučajnost. Drugu utakmicu za redom fokusirani i sa stavom. Samo da se ne uspaniče u 4/4 i izgube na neiskustvo.

Posted (edited)

Krece sut Partizana

Nikad mi nece biti jasno ovo nepostovanje lopte i vremena na kraju cetvrtina. 14 sekundi do kraja i onda ovakav napad? Cemu to?

Edited by Miki28
typo
Posted
Just now, Don Dusko said:

E ovo je diskutabilna odluka.

Koja?

1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Previse je danas SC lopti izgubio, iako def zasluzuju da dobiju na borbenost i muda.

Evo najgluplje do sada

Posted
2 minutes ago, Miki28 said:

Nevjerovatno kako ce sebi da pucaju u nogu, ne vjerujem

Usra ih Dreznjak ali usra

A Pavlićević zaspao na klupi. A i Ivešić. Baćović ne može više. 

Posted

Drežnjak 2 napada 10 sekundi tapše loptu u mestu, čuva rezultat. Nažalost izgubio je utakmicu. 

• Like 1
Posted

Steta, vezali su jedno 3-4 uzasna bezidejna napada u kljucnim momentima, i to bez neke specijalne odbrane Partizana. Dobro su se sibali.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...