Jump to content

Mladje kategorije


laki pepe

Recommended Posts

1 hour ago, Miki8 said:

U svakom mogucem. Pocevsi od fizickih predispozicija i atletskih sposobnosti  , do  smisla za igru i samog ratnickog duha, , samo jos da ima sut za tri poena . Ovaj Miskovic je  katastrofa, mlakonja , ne igra nista, igraci nizi za dve glave mu  uzimaju loptu, uzas.

"Počev od fizičkih predispozicija i ateltskih sposobnosti" 😂

 

Nema šta da počinješ i završavaš, to ti je što ti je. Ilić je klasičan akcelerant, niti ga odlikuje nadprosečan bbiq, niti ima iole pristojan šut, niti je tehnički potkovan. ABA liga mu je vrhunac. 

 

Od Miškovića smo bar videli naznake košarkaške inteligencije i pogotke spolja u seriji, dok fizički uopšte nije loš. 

Link to comment
Share on other sites

Miskovic pre svega nema kosarkasku inteligenciju.  Ilic  je ispred njega svetlosnim godinama kada je smisao za igru u pitanju to sto ti ne vidis je tvoj problem, Miskovic ne ume obican pas da podeli a da  se lopta ne pretvori u izgubljenu. Ilic ima potencijal za NBA ligu, Miskovic je igrac za ABA 2 ligu .

Edited by Miki8
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, realno *w said:

Ozbiljan blam.

Kakva god da je generacija, Oliveru se zahvaliti.

Послато са SM-A530F помоћу Тапатока
 

Oliver smao potvrdjuje domet koji je vec najavio. Nije to iznenadjenje.

Link to comment
Share on other sites

Postaje alarmantno kakve bekove izbacujemo poslednjih godina, praktično sav talenat koji imamo je koncentrisan na visokim pozicijama... Bekovi su nam mahom tehnički limitirani, niko tu nema zategnut ball handling, promene ritma i pravca, igru 1 na 1, svi se bore sa loptom - malo oni vode nju, malo više ona njih, nabadaju je sa spuštenom glavom, teraju samo pravolinijski, pod malo jačim pritiskom ostaju bez driblinga... Kada se tome doda da neki od njih nemaju ni dobar šut, prosto se zapitam šta se sa tom decom uopšte radi, kada su im fundamentalne stvari na tako niskom nivou. Jedini koji tu odudara je Trifunović, ovo ostalo sačuvaj Bože... 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Naravno, Britanci danas izgubili od Nemaca 25 razlike...

 

 

Mi izgubili od Grka, da upotpunimo utisak. Pecarski 26+15, 32 indeks, Simović 12+12, al promašio oba bacanja na nerešeno i 10 sek do kraja.

 

Plej Grka Moraitis tripl dabl 23+11+11

Edited by realno *w
Link to comment
Share on other sites

Moraitis i 6 ukradenih lopti. Oliver Nedeljkovic na klupi je skandalozan. IMas kontru tri na dva vise puta i svaki put se sutne trojka iz ugla. Sut ne ide, ali se sutira po nahodjenju. Grci sa dva igraca i celim timom ciglara uzeli nas. Miskovic igrao cetiri minute?

 

Ako izgubimo jednu od sledece dve, mislim da ispadamo u B diviziju, ovo nam se sigurno nikada nije desilo.  Bas slaba timska igra.

Link to comment
Share on other sites

Kako lepo igra Avdija i Izrael U20. Tako treba da igraju mladi kosarkasi.Ovi nasi toliko filozofiraju da je ono neverovatno. Izrael igra brzo, moderno sa dosta dodavanja i kontri. Agresivno u odbrani i nekako mi deluje da igraju iznad mogucnosti. Jasno da je Avdija NBA prospekt, mozda i velicine Luke Doncica.

Link to comment
Share on other sites

Avdija 6/17  sut iz igre, nema sta , bas je fantastican,da im nije onog malog  pleja ispali bi vec odavno, on ih vuce kroz ovaj turnir, plus domaci teren. Daleko je on od Doncicevog kvaliteta.

Edited by Miki8
Link to comment
Share on other sites

Quote

Alen je igrao za kadetsku i juniorsku selekciju Srbije.

- Čekam poziv selektora Aleksandra Đorđevića kojem ću se rado odazvati

Gde je onaj genije sto je poceo pricu da  je Smailagic odabrao BIH  pa ga je citav region kopirao, da se lepo izvini barem na ovom forumu.

Link to comment
Share on other sites

Ispadosmo iz Divizije A, cestitke domacim klubovima koji  su iznedrili sve ove buduce asove ,kako njima tako i divnim i strucnim ljudima koji vode KSS,  takodje promena boje dresova je bio pun pogodak .

Link to comment
Share on other sites

Pa  on je prvi rukovodilac pod kojim je neka nasa muska selekcija ispala iz A divizije, on i njegov kadar su birali trenere, igrace itd.  Ne znam zasto ovu generaciju nije vodio Jovanovic koji  je sa njima osvojio Evropsko prvenstvo pre dve godine???

Edited by Miki8
Link to comment
Share on other sites

Ne znam da li je Oliver Popović bio trener mlađih kategorija u nekom klubu?

Vlade Jovanović je dugo radio u Partizanu taj posao, ali je bilo priče da je bilo puno propuštenih generacija, kao i '88. sa sve Bjelicom, koji je onda otišao u Austriju, pošto mu je bila raspuštena cela generacija. Zaista, osim Save Lešića, ne znam nijednog igrača '88. iz Partizana?

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...